Şimdi Ara

Arkadan çarptılar devam ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16:20 sıralarında istanbul anadolu otoyol gişelerini geçtikten sonra 90 model bir Volvo arkadan aracıma çarptı İnip aracıma baktım Bir sıkıntı yoktu onun plaka falan yamulmuştu. Bişi yok abi dedi 18-19 yaşında cocuktu sürücü yanında babası vardı o araçtan inmedi bende sıkıntı yok dedim binip arabaya devam ettim tutanak tutmadım resimde çekmedim çok trafik var diye sıkıntı olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 14 Temmuz 2016; 17:46:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam senin aracında birşey yoksa problem olmaz
  • aracında bişey yoksa bitmiş zaten olay
  • İç taraftan hasar almış olabilir.
  • Göçme veya ezilme
    Çizilme yoksa bi sorun olmaz.

• Ne olacak geçmiş gitmiş en iyisini yapmışsınız uğraşmaya değmezdi

• Sizin araçta bir şey yoksa sıkıntı da yok hocam. Ki aynısı bana da olsa ben de aynısını yapardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Iyi yapmissinizbende iner bakarım birşey yoksa allahın selameti başına kendi arabani yaptir der devam ederim.

• Hayır şeytan dürtüyor kendi kendine tutanak tutar vurup kaçtı der başımıza ihale almayalım.

Cevaplar için teşekkürler

• Arka tampon barı yamulmustur.

• Vurdu kaçtı diye tutanak tutamaz hocam. En fazla şikayetçi olur ki yine bişey çıkmaz.

• Dur kalk trafikte mi çarptı? Hızlarınız ne kadardı?

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Max 20-30 olsun ben yavaşlarken çarptı zaten.

Arkadaş zaten frenlerini kullanmasına gerek kalmadı saolsun benim araçla durdurdu kendini... Aynadan tam görmedim kesin sağ sol yaparken trafik yavaşladı kendini durduramadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 15 Temmuz 2016; 4:51:49 >
  • lifte kaldırıp bakmak lazım. her yıl tampon toplatırım mutlaka bi şeyler çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence/Megane'lar ile kaza yapanlar bilir. Arka tamponun içinde kolum kadar kalınlığı olan arka kısma baştan sona bir demir var. Braket gibi birşey.Benim şirket aracı Fluence ile elemanların biri kazaya karıştı. Arkadan gömdüklerinde tamponun dıştan sadece boya çatlağı vardı. Tutanak tutmuşlar geldi bizim eleman. Abi birşeyi yok keşke tutanak tutturasaymışsın hasar kaydı vs. geçer dedim. Olsun dedi içten vardır belki birşeyi. Neyse sanayide söktüler tamponu. İçteki demir yamulmuştu değişti :)
  • Bende senin gibi bakip bisey yok diye devam ettim,sonra eve gelince alta bir egildim,plakaligin ordan catlamis 15-20cm
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    Benim aracın görünüşünde sıkıntı yok ama içi ne durumda bilemem o kadarda dert etmiyorum açıkçası en fazla yamulma vardır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.