Şimdi Ara

Arkaadaşlar Tel Alicam Yardim Edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kesınlıkle samsung tavsiye etmem nokia al bence
  • Evet arkadaşlar 6280 aldim gerçekten super bir tel video ve foto kalitesi super gece cekimleride gayet başarili sonuçta bu bir Fotografa makinasi değil cep telelefonu ses kalitesi harika diyebilrim Kendi play Listini yapabiliyorsun supr bir telefon ama hafiazasi yetersiz bu teli alacaksan 512mb MicroSd hafiza kartinida alaacksin(49ytl)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goal

Evet arkadaşlar 6280 aldim gerçekten super bir tel video ve foto kalitesi super gece cekimleride gayet başarili sonuçta bu bir Fotografa makinasi değil cep telelefonu ses kalitesi harika diyebilrim Kendi play Listini yapabiliyorsun supr bir telefon ama hafiazasi yetersiz bu teli alacaksan 512mb MicroSd hafiza kartinida alaacksin(49ytl)

iyi tercih yapmışsın güle güle kullan senide 6280 kardeşliğinde görmek isteriz
  • bu arada k750 ciler ne oldu 6280 e bir kardeşimiz daha katıldı telefon kalıtesinden anlayan geliyor
  • Arkadaşlar ya 6280deki flashi lamba olarak kullanabiliyomuyuz yada bunun için bir program varmi bilen arkadaşlardan yardim
  • kardesim n72 alma ben aldim cok pismanim . Cevremde kim varsa pisman hayatimda kullandigim en dandik telefon
  • bence n70
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.