Şimdi Ara

Arka Sıradakiler... Sezon Finali

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka Sıradakiler Hakkında Yorum ve Görüşlerinizi Paylaşırmısınız,Sezon Finali Olan 78.Bölümüyle Yine Bir Sonraki Sezonu Bekletmeye Devam Etti. Son Bölümde Tamı Tamına 8 Kurşun Oldu.
    İlk Olarak İçeride 7 Kişi Vardı.
    İbo - Gamze - Senem - Zehra - Pamuk - Özge ve Barış , Son Olarak da Oktay Gelerek 8 Kişi Oldu. Tam 8 Defa Ateş Edildi ve İçeride 8 Kişi.

Sizin Görüşleriniz Nelerdir ?

Arka Sıradakiler... Sezon Finali
  • Türkiye tarihinde yapılmış kaliteli ender dizilerden biridir.Sezon finali çok güzel kurgulanmış.Bence silah tek el ateş aldı o da kimin vurulduğu gösterildi zaten.Kurşun atıldıktan sonra ki diğer silah sesi ilk silah sesinin diğer kişilerde bıraktığı etkiyi göstermek amaçlı yapılmış olabilir ya da Oktay silahı alıp boşaltmak mahiyetinde boşa sıkmış olabilir.Sonuç olarak güzel ve merak uyandırıcı bir sondu bunun yanında toplumsal mesaj etkin bir şekilde verilmiş.Dizinin yapımcısını ve rollerini iyi oynayan oyuncuları kutlamak gerekli.
  • Sonuçta Sezon Finaliydi ve Neyin Ne Olcağı Belli Olmuyor.
    Her Filmde böyle Değil mi ? , Kesin Bir Merak Kalıyor.
    Tüm Oyuncu ve Yapım Ekibine Teşekkürler , Gerçekten Çok Güzel Bir Sezon Finaliydi.
  • inşallah kurşunların hepsinin alnının ortasına gelmiştir.
  • Sezon finali güzeldi.

Hamdi Alkan akıllı davranmış.

Eğer diziden ayrılacaklar varsa bu sayede yeni sezon'a girişte hamdi alkan onları öldürecek.

Hepsi vurulmuş olsa bile zehra ve barış ölmüştür, diğerleri yaralı hastaneye kaldırılır ve iyileşir..

Kalan sahalar bizimdir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 29 Haziran 2009; 0:41:04 >
  • Sezon Finali Çok Güzeldi de , bu Sibel'e Sinirliyim ya , İbo'yu Bırakıp da Yat'da Tur'a Çıkıyor Kız Yok Neymiş Kafa Dinleme...

Zehra Ne Güzel Demişti Ama İbo'nun Gözü senden Başkasını Görmüyor Felan Sibel de Neyi Bekliyor , İbo ile Mutluluk Kapısının Anahtarı Kendi Elinde.
  • ara sıra izliyordum sezon finalini izleyemedim.indiririm artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

ara sıra izliyordum sezon finalini izleyemedim.indiririm artık

Sezon Finali Gerçekten Müthişti ve Halen Etkisinde KaLdm , ßir an önce ßaşLasn die ßekLiorm.
  • barışın oynadığı rol 10 numaraydı biraz joker biraz harvey dent birazda bay bilmece gibiydi ama olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: eragon91

barışın oynadığı rol 10 numaraydı biraz joker biraz harvey dent birazda bay bilmece gibiydi ama olsun

Birazda Polat Alemdar Gibi , İlaçları Ağzına Atıyor Ama Yutmuyor.
  • Wanted deki gibi kurşuna falso vermişlerdir, hepsi ölmüştür.
  • Sezon Finali süper kurgulanmş ya.Akşam soluksuz izledim.Bence dizi başladığında kesinlikle Barış intihar edecek.Çünkü ben onun "İnsan sevdiği için ölür" lafına takıldım.Yani Gamzeyi sevdiği için intihar edebilir yeni bölümde...
  • en cok olmesını ıstedıgım zehrayla gamze ıns bunlar olmustur
  • Bu arada ben pek dikkat edemedim Zehra İbo'yu korumak içinmi silahın önüne atladı yoksa Zehra zaten ordamıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Bu arada ben pek dikkat edemedim Zehra İbo'yu korumak içinmi silahın önüne atladı yoksa Zehra zaten ordamıydı?

Galiba Oradaydı Ama Zehra Vurulduğunda İbo'nun Önünde Hareket Halinde Vuruldu,O Sahneyi Bulmak Lazım.
  • Önüne atladı iboyu korumak için... Şimdi gelecek bölümler hakkında olacaklardan biri bu zehra kurtulacak iboyu kurtarmak için önüne atladı İboda bu yüzden ona ilgi duymaya başlıycak bariz belli Onu bunu bırakında Pamuğun işi kötü oldu bea şimdi insan içine çıkamaz o
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

en cok olmesını ıstedıgım zehrayla gamze ıns bunlar olmustur

Bence Bunların Her İkiside Ölmicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkey.Legend

quote:

Bencede tek ölecek karakter Barış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just GMGOW -- 29 Haziran 2009; 12:54:50 >
  • quote:

quote:

quote:

Barış Ölücek Evet de Barışın Bu Kadar Şeyi Yapma Sebebi Nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Barış Ölücek Evet de Barışın Bu Kadar Şeyi Yapma Sebebi Nedir ?

Bi sebebi olduğunu söylemedi ama sanırım Gamzen'nin kendisini çıkarları için kullanması.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.