Şimdi Ara

Arka Sıradakiler de öğretmen maaşı konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi izliyorum da öğretmenler maaşlarının azlığından yakınıyo. ekonomik sıkıntıları yüzünden ve bunu düşünmekten öğrencilere yeterli olamadıklarını söylüyorlar. öğretmenliğin kazandırmadığını söylüyorlar

ordaki kıvırcık saçlı edebiyat öğretmenide manevi kazanımların olduğunu söylüyor

haklı manevi kazanımda önemli ama maddi olmadıktan sonra nası olcak ki. bu zamanda kimse kimseyi düşünmüyor.

• up
  • bildiğim kadarıyla 1000 ytl falan alıyorlar 360 günün zorlarsan 180 günü çalışıyorlar maaş fazla olmayabilir ama çalıştıkları gün sayısı ve ülke şartlarını göz önüne alınca büyükşehirde çalışmayan bir öğretmenin yakınmasını samimi bulmuyorum.
  • gercekten öğretmen maaşları yüksek degil

@giago008 gibi arkadaslarımız oldugu sürecede öğretmenlerin kıymeti bilinmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

gercekten öğretmen maaşları yüksek degil

+1
  • bence de az çünkü eskiden öğretmen olmanın bi gururu vardı şimdi ne diolar ne olucak canım hiç olmazsa bi öğretmen olursun deniyor öğretmenlik bu zihniyete gelince normal olarak kalitesi düşüyor öğretmenliğin maaşıyla birlikte
  • sanki tum meslek kollari zenginde ogretmenler surunuyor!!
    global dunyada maneviyat onemli degildir adam gitmis tasra universitesinden mezun olmus dusuk puanla ogretmen olmus sonra neden muhendis doktor benden fazla kazaniyor derse abes olur !!!
    aman neyse proflarin bile yetersiz oldugu bir ulkede hocalarin parasida kendileride yetersiz olacaktir pek tabii...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla maaşlar azda sen bırak ögretmeni ayda 600 ytlyle 4 kişilik aile geçindiren var onları çöz önce az olmasına azda bizde 1-2 düzgün ögretmen var matematikçi dersi bile anlatıyo denmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus

gercekten öğretmen maaşları yüksek degil

+1

öncelikle kimsenin emeğini küçümsemedim haddime de değil.

zerre miktarı şüphe vicdani sıkıntı duymadan söyleyebilirim ki üniversite hayatımda bir öğretmenlik öğrencisinin en az iki katı çalıştım ve mesleki hayatımda da yine en az iki katı çalışacağım iki dil bilerken üçüncüsü için uğraşıyorum; ve muhtemelen bir öğretmen arkadaştan 200 bilemedin 300 lira fazla maaş alacağım ama maaşım az diye topic açmayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 16 Mart 2008; 21:54:00 >

• hakettiklerinden daha azını alıyorlar bence
  • ya bin ytl öğretmen için çok iyi haftada 5 gün okul 2 gün tatil birsürü dini ve resmi tatiller var 15 gün tatili var 3 aylık yaz tatili var ohooo tatil üstüne tatil bide beden öğretmeniysen bedavaya her ay bin ytl alıyorsun işallah bende öğretmen olurum allah herkese istediği mesleği nasip etsin
  • Çoğu öğretmen derslerde hızlıca zaman geçirmeye çalışırken müfredatta ne varsa anlatıp bitirirken hiçbir ek çaba sarfetmeden dönemlik rahat bi işe gelirken bide çıkıp maaşımız az diyenlere inanamıyorum yani çok iş yapıyomuş gibi 1000 ytl maaşımız var diyen insanlardan tiksiniyorum tabiki fazlasınıda hakedenler var ama bunlarda her okulda 4-5 tane gerisi sadece bi yeri tutturamayıp bari öğretmen olıyım en azından kolayca okur işsiz kalmam memur olurum diyenler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.