Şimdi Ara

arka plandan süreki tın tın sesi duyuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler oyun kurarken bir alt pencere tıklamak istediğinizde sistemden bi tın sesi duyuluyorya bu o ses bende belli aralıklarla sürekli duyuluyor.sorun bugün başladı pc'de pek değişik birşey yapmadım sadece dmc yükledim ama alakası var mı bilmiyorum.müzikleri dinlerkende ses önceden olduğu gibi değil biraz boğuk duyuluyor sorun nerede ?

yardımcı olun lütfen sürekli tın tın sesi duymaktan bıktım oyun oynarken bile arkadan belli aralıklarla tın tın ediyor

• pc'de video filan izlerken seste bi tuhaflık var sanki ağır çekim olarak duyuyorum sesleri ve videoları durdururken filan kısa süreli bir gecikme oluyor niyeki ?

bu sorunu şöyle çözdüm - hoparlör atarlarından loudness ekolayzer'ı açıkmış kapatınca düzeldi.

tın tın sesi hala devam ediyor şimdilik sistem seslerini kapattım öyle idare ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holy Templar -- 31 Ocak 2013; 20:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

beyler oyun kurarken bir alt pencere tıklamak istediğinizde sistemden bi tın sesi duyuluyorya bu o ses bende belli aralıklarla sürekli duyuluyor.sorun bugün başladı pc'de pek değişik birşey yapmadım sadece dmc yükledim ama alakası var mı bilmiyorum.müzikleri dinlerkende ses önceden olduğu gibi değil biraz boğuk duyuluyor sorun nerede ?

yardımcı olun lütfen sürekli tın tın sesi duymaktan bıktım oyun oynarken bile arkadan belli aralıklarla tın tın ediyor

aynı sorunu yaşamaktayım. tın tın diye ses geliyor. bir şey silmek istediğimizde google chrome de msnde falan filan. acaba sorunu çözdünüzmü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

beyler oyun kurarken bir alt pencere tıklamak istediğinizde sistemden bi tın sesi duyuluyorya bu o ses bende belli aralıklarla sürekli duyuluyor.sorun bugün başladı pc'de pek değişik birşey yapmadım sadece dmc yükledim ama alakası var mı bilmiyorum.müzikleri dinlerkende ses önceden olduğu gibi değil biraz boğuk duyuluyor sorun nerede ?

aynı sorunu yaşamaktayım. tın tın diye ses geliyor. bir şey silmek istediğimizde google chrome de msnde falan filan. acaba sorunu çözdünüzmü ?

hayır hocam çözümü bulamadım.win 7'de sistem seslerini kıstım öyle kullanmaya devam ediyorum

• USB den beslenen bir hoparlör mü kullanıyorsunuz?
  • Pc de bir ses acık bırakmıs oalbılırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartitiOn

USB den beslenen bir hoparlör mü kullanıyorsunuz?

hayır. normal laptobun ses sistemi. nasıl çözebilirim bir fikriniz varmı ? Laptobu yeni aldım 3 ay önce. Kafayı yedirmek üzere. sinir bozucu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SÜREKLİ BİP SESİ GELİYOR???
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

Pc de bir ses acık bırakmıs oalbılırsın

hayır hocam ne açık olacak ki. herşeyi kontrol ettim sistemi virus testinden geçirdim ccleaner ile tarattım. aklıma başka bir şey gelmiyor. mesela dün laptoba birkaç dk dokunmayınca düşük tasarruf moduna alıyor tam dokunuyorum tın sesi geliyor. ondan önceki gün youtubede bir dizi izlerken 10 dk dokunmadan izlersem sonra mausu hareket ettirirsem böyle oluyor. sonra reset attım dün 2 saat bişey olmadı bakalım artık ne olacak. sesini kısıcam duymucam ama böylece sorunun nerden geldiğini anlamayacağım.
  • up
  • Aynı sorun bendede olmaya başladı. Çözümü bulabilen varsa yazsın lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.