Şimdi Ara

Arka Planda Çalışabilen Sanal Bilgisayar Yazılımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Oracle, Vmware tarzı bir sanal pc yazılımı istiyorum fakat o sanal bilgisayarda bot çalıştırmak istiyorum. Sanal bilgisayarda bot çalışırken ben normal şekilde bilgisayarda kendi işime devam etmek istiyorum. Ama şöyle bir sorun var ki botun çalışabilmesi için sanal bilgisayarın ekranda açık olması gerekiyor. Buyüzden arka plandayken de faal bir şekilde çalışabilen kendi mouse imleci ve klavye tuşları devam eden bir yazılım istiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir? Var mı böyle bir yazılım?



  • Aynı konuyu aynı sebeple ben de bir süre önce açmıştım. Söylediğin programları denemedim ve çalışma tarzını bilmiyorum. Fakat benim denediğim ilk programlardan biri "Betwin" oldu. Çift monitör kullanıyorum, ayarlarını yaparken çift mouse ve klavye de gerekiyor. Çünkü ilk önce hangi sistemde hangi ekipman çalışsın diye bunları ayarlıyoruz. Çalışma sistemi; iki tane farklı kullanıcı hesabını aynı anda 2 ayrı monitörde tamamen bağımsız çalıştırıyor. Fakat benim oynadığım oyunun buna karşı koruması varmış. Yani ben ana makinede işlerimi yapmak ve diğer ek sistemde oyunu çalıştırmak istiyordum ama olmadı.

    "Virtualbox" diye bir program denedim. Kullanıcı hesabı değil de tamamen ayrı bir sistem kuruyoruz ve bu sistem ayrı bir pencerede çalışıyor. Fakat oyunun buna da karşı koruması varmış. Yani sanal sistem veya sanal kullanıcı hesabı gibi bu tarz yöntemler işimi görmedi.

    Senin oynadığın oyunda veya programda farklılıklar olabilir. Yani istersen bu yöntemleri deneyebilirsin.

    Ayrıca sanal sistemde de hem klavye hem mouse hareketlerinin devam etmesi demişsin. Bu kısmı önemli evet :) Çünkü sadece klavye makrosu gibi bir şey yapacaksan "virtualbox" işini görür. Çünkü ben onu kurduktan sonra oyunu açamasam bile klavye makrosunu sanal sistemde denedim sıkıntı çıkmamıştı. Yani makro çalışırken diğer ana sistemde işlerimi görebilecektim. Hem klavye hem mouse hareketleri diyorsan onu denemedim ama "Betwin" yani tamamen bağımsız 2 ayrı masaüstü çalıştırabilmeni sağlayan program işini görür. Çünkü dediğim gibi çift ekipman kullanıyorsun zaten. Fakat bunların yanında asıl sorun sanal sistemlerde oyunun çalışmaması olabilir.




  • oommeerr89 kullanıcısına yanıt
    Üstünden 4 yıl geçmiş ama kimse açtığım foruma cevap yazmadı daha anlıyorsan forumuma bakar mısın

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/148523736
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.