Şimdi Ara

Arka plan imaji yerine siyah ekran goruyorum Windows'u her baslatmada.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yillardir Windows 8 kullaniyorum. Dizustum de 5 kusur yillik. Artik bas edemiyorum yarattigi problemlerle.

Neyse, sorunlari yuzunden bu ara surekli format atmak zorunda kaldim. Ancak diger bunaltan ve bezdiren sorunlarin ustune son iki seferdir beni oldukca sinir bozucu bir sey ile karsilastiriyor. Ne yapsam cozemedim.

O da su;

Kendim bir imaj secip arka plan icin belirle diyorum. Belirliyor. Yerine gore, rengi konumu falan da ayarliyorum. Ancak dizustunu ne zaman yeniden baslatsam ekran altindaki o arac cubugu sectigim renkte kalsa da arka planda belirledigim imaj yerine siyah ekran goruyorum.

Ne yapsam duzeltemedim.

Roaming/Themes'e gidip gerekenleri yaptim olmadi. Registry'den Policies'den denedim olmadi. Ayni sorunu bir onceki formatin ardindan da yasadigim icin format atmistim bugun yine. Ancak yine ayni sorun beni buldu. Bir nevi format da bosa gitti.

Var mi buna kesin cozum?

Edit : Vay anasini kimse bakmamis. Neyse, sorunun sebebini en sonunda kendim buldum! Sectigim herhangi bir imaji baska bir dizine kopyalayip oradan masaustu arka plani seceyim dedim. Oyle yapip Windows'u yeniden baslattigimda o imaj da geldi. Megerse, harici diskten kopyala kopyala mi artik bilmiyorum, ilgili Pictures klasoru altinda sectigim herhangi bir imaj virus veya malware yuzunden yuklenmiyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 1 Kasım 2018; 11:48:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.