Şimdi Ara

arka koltuga sut dokuldu ankara oto yikama tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam benim bagajima 3-4 litre dokulmustu ve o vaziyette 500-600 km yol yapmistim, durumu tahmin edersiniz. :)

Denemedigim yol yontem kalmamisti. Tamam temizlendi, kurtuldum dedigim zaman 2-3 gun sonra bakterilerden dolayi yine koku olusmaya basliyordu. Komple bagaj dosemesini degistirmeyi bile dusunmeye baslamistim. Son care olarak kardesimin tavsiyesiyle zefiran kullanmis ve artik umidim kalmamisken tamamen kurtulmustum.

Burada onemli olan koku yapan bakterileri yok etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    500tl altındaki işlemler için referans vermiyorum. Hediye çeki satışından kazandıklarımla sokak hayvanlarına mama alıyorum.
  • Agorian kullanıcısına yanıt
    hocam zefiram yokmus piyasada eczaneden ayni amacli baska bisey aldim ama icindeki madde farkli bol bol doktuk.(eczaci veterinerler aliyo bunh dedi ustundeki kullanim alanlarinda araclar da yaziyo)

insallah temizlemistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 4 Şubat 2017; 22:42:8 >

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

hocam zefiram yokmus piyasada eczaneden ayni amacli baska bisey aldim ama icindeki madde farkli bol bol doktuk.(eczaci veterinerler aliyo bunh dedi ustundeki kullanim alanlarinda araclar da yaziyo)

insallah temizlemistir

Sonucta yontem ayni buyuk ihtimal ise yaramistir. Cidden cok gecmis olsun. Sizin avantajiniz bu olayin kisin basiniza gelmesi. Bakteriler cok fazla uremeden mudahale edebildiniz

Burda aracın markasi con önemli. Bazı ( genelde ucuz halk arabalarinda) araçlarda zeminin altinda yumusak doku yok, direk kaporta aksami geliyor hemen halının altindan. Bakteri üreyecek ortam bulamaz.

Ust yuzey icin de Kimyasal kullanmaniz gerekecek. Bakteri öldürücü kimyasallar, temizlik ürünleri. Sonra cami acik birakin bir gece de kurur diye tahmin ediyorum .

( Benim astraya 5 litre döküldü)

Edit : ohaaa ben yere döküldü sandım. Koltuksa sıkıntı. Geçmiş olsun. Ben koltuktaki islak.nem.bakteri kokusunu ne yaptımsa geciremedim. Havalar sogukken satin araci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkmenson -- 5 Şubat 2017; 10:55:56 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olay ben başıma da gelmişti. Üstelik yaz günü olmuştu ve deli gibi kokuyor. Dr. Mat kullandım gerçekten kokudan eser kalmadı ve daha sonra da tekrarlamadi. Mutlaka deneyin arabasina sut dokulen herkese tavsiye ediyorum

Orijinalden alıntı: infest06

:) hocam korkutmayin beni baya bi temizledik bakalim

Renault 19 marka aracımda koltuğa peynir suyu döküldü. O arka koltuğu söktüm, yüzünü felan çıkardım sadece sunger kaldı. O süngeri okulun tazyikli itfaiye hortumuyla bahçede kopurte kopurte yikadim. Yine böyle kış günüydü, o sünger 1 hafta disarda kaldi kurumadı, önüne UFO açtım sabahlara kadar isittim ne yaptımsa tam kurumadı. Ve o islak koku hic gitmedi. Sattım.

Şimdi benden sana tavsiye. Cok fazla islatma. Bakterilerin en cok sevdigi ortam nem, sicaklik ve karanlıktır. Şansına hava sıcak degil. Koltuğu fazla islatmadan yuzeysel temizliğini yap, yarim litre cok fazla degil, birşey olmaz.

Senin yapman gereken en önemli şey koltuğu kurutmak sok koktugu, koy balkonam sık dezenfektanı. 1 hafta balkonda dursun.

( Koltuk sökmek basit bir islemdir, kendin de sokebilirsin)

• Bizim araci tavanina meyve suyu sicradi sildik ama azcik lekeler kaldi. Tam cikartmak icin neyi onerirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Sasmaz'da babacan oto yikama. Huseyin usta var oranin sahibi. Yikamayi sanata donusturen adam Oraya git cozum bulur
    Bu konuda uzmandır. Tereddütsüz gidiniz. Benim 5lt süt dökülen aracımızdaki sorunu kökten halletmiştir. Ankara da yaşayanlar için büyük bir nimettir Hüseyin abi. Arkadaşın dediği gibi kendisine ulaşın sadece yeter... Tekrar teşekkürler Hüseyin abi...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.