Şimdi Ara

Arka kamera problemi hangi rom u yüklemeliyim ACİL CİDDEN ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben telefon ilk çıktığı zamanlar almıştım usb yeri bozuldu tamirciye 45 tl verdirip yaptırdım sonra kamera ve facebook gibi uyg. gitti bende v6375 yükledim gene aynı problemler var ben azıcık hatırlıyorum hangi sürüm olduğunu ama bulamadım bi el atın acil yapmam gerek hatırladığım kadarıyla v61.. o iki noktalı yeri hatırlamıyorum atom rom deniliyor fakat iyi bişeyler lazım acil şu kameranınn gelmesi lazım sırf kamera için aldım 4 gb lik telefon ben ilan falan veriyorum resimle meşgulüm lütfen

• benimde gitti kamera çalıştıramadım herşeyi denedim aklına ne geliyorsa servise gönder ücretsiz değistiriyorlar bn gönderdim yapıldı geldı suan harika.
  • atom rom yüklemedinmi dostum hangi romu yükleyip gönderdinde ücretsiz değiştirdiler ve gönderirken açıklamaya ne yazdın bide ben önceden usb için başka tamirciye vermiştim sıkıntı olurmu ?
  • uppp
  • sen onu yaptırdığın telefoncuya götür kamerayı bozmuş büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emin misin dostum stock rom yüklesem güncellemeden sonra kamera gitti desem olmazmı tek bende görülmemiş bazı arkadaşlardada varmış
  • uzaydakiadam U kullanıcısına yanıt
    Öylede olur ama telefonu daha önce servis dışında açtırmışın bunu anlarlar ve yine para isterler senden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum orjınal romun ismi neyse o açıklamayada arka kamera çalışmıyor dedim basşka birşey demedim merka etme değişirler.
  • Off yav

• uppppp
  • hepsini yukleyebilirsin kamera problemi cozuldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.