Şimdi Ara

Arka arkaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralarında 5 yıl olan iki haber,nasıl arka arkaya dek gelmiş acaba,şanslı günündesin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAY

Aralarında 5 yıl olan iki haber,nasıl arka arkaya dek gelmiş acaba,şanslı günündesin herhalde.

Arka arkaya lafını onun için söylememiş o arkadaş, çarpıtmayalım.

Asıl mesele Nihat Özdemir'in işin ucu kendisine uzanmadan önce küme düşürme cezasına destek vermesidir. Bunun adı "dönekliktir".

Şimdi "döneklik" lafı için sayacak sövecek arkadaşlara "görünen köy kılavuz istemez" diyorum. Şikayet edileceğini bildiğimden aynı şeyi ceza değerlendirmesi yapacak yöneticiler için de söyleyeyim.
  • resmen komedi ya
  • Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu cuk diye oturdu.
  • quote:

Aralarında 5 yıl olan iki haber,nasıl arka arkaya dek gelmiş acaba,şanslı günündesin herhalde.

bir kişi yılda 36 derecelik sabit bir açıyla dönüyorsa ,5 yıl sonra toplamda kaç derece dönmüş olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

quote:

bir kişi yılda 36 derecelik sabit bir açıyla dönüyorsa ,5 yıl sonra toplamda kaç derece dönmüş olur?

Son hatırladığım kadarıyla Fener taraftarının sayılarla arası pek iyi değildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sağ ön teker geride?
    9 yıl önce açıldı
    Renault 9 Sol Arka Çamurluk
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu haberi yayınlarken Fenerbahçeli yöneticileri mi klüpler birliğini mi eleştirdiğini anlayamadım????

Unutma bütün klüp yöneticileri yusuf yusuf kıvamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfsaneKaşif

Bu haberi yayınlarken Fenerbahçeli yöneticileri mi klüpler birliğini mi eleştirdiğini anlayamadım????

Unutma bütün klüp yöneticileri yusuf yusuf kıvamında.

Evet Galatasaray'ın yöneticileri de yusuf yusuf kıvamında
  • Sadece bu 180 derece donus bile her seyi net ortaya koyuyor zaten. Cekinecek, korkacak bir seyi olmayan klup baskanlari boyle topac gibi donmez, Besiktas gibi kupasini iade eder, geri alacagi gunu bekler sessizce.
  • Biz Fenerbahçelilere sorarsanız büyük olasılıkla şike yapmamaışsınızdır. Birde Beşiktaşlı arkadaşlara sormak lazıım. Galatasaray temiz mi acaba?
  • quote:

Biz Fenerbahçelilere sorarsanız büyük olasılıkla şike yapmamaışsınızdır. Birde Beşiktaşlı arkadaşlara sormak lazıım. Galatasaray temiz mi acaba?

Bir Galatasarayli olarak benim derdim sike yapilip yapilmadigi degil. Hic bir takim ak degil bu gercek. Onemli olan sonrasindaki olaylara karsi onurlu bir durus sergileyebilmek. Ne yazikki Fenerbahce bu anlamda coktan sinifta kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Biz Fenerbahçelilere sorarsanız büyük olasılıkla şike yapmamaışsınızdır. Birde Beşiktaşlı arkadaşlara sormak lazıım. Galatasaray temiz mi acaba?

Bir Galatasarayli olarak benim derdim sike yapilip yapilmadigi degil. Hic bir takim ak degil bu gercek. Onemli olan sonrasindaki olaylara karsi onurlu bir durus sergileyebilmek. Ne yazikki Fenerbahce bu anlamda coktan sinifta kaldi.

Bir Fenerbahçeli olarak ben şike yapmadığımızı söylemiyorum ki. Eminim büyük çoğunluğu da benim gibi düşünüyor. Sorun kamuoyunda Fenerbahçenin sadece şike yaptığı ve diğer klüplerin sütten çıkmış ak kaşık olarak görüldüğüdür. Ben Aziz yıldırımı zerre kadar sevmem. Ama bu operasyon siyasi bir operasyondur. Zaten gizlilik sürecinde basına sızdırılan görüntüler ve belgeler nelerin yapılmak istendiğini çok net açıklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

Fenerbahçe'nin Petkov'a 600 milyar ödediği ortaya çıkmıştı.
    http://www.htspor.com/futbol/haber/2278-200-milyarlik-tazminat-davasi-yargidan-dondu
    2006

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/printnews.aspx?DocID=287059
    2005

Futbolun yalnız sahada oynanmadığını öğrendik 2004

ve daha niceleri,,zamanında bunların üstüne gidilseydi şimdi bu durumlara düşmezdiniz

daha dua edin hakemleri bağlayıp aldığınız basketbol şampiyonluğunun üzerine gitmiyorlar,Gs yönetimi istese bunun üzrine gider söke söke alınır o kupa..herkes gördü o maçı..Turgay demirele dualar edin hatimler kaldırın..
    voleybolda hentbolda..vs kimbilir daha neler yaptınız...

@CEMAL NALGA

• quote:

quote:

http://www.htspor.com/futbol/haber/2278-200-milyarlik-tazminat-davasi-yargidan-dondu
    2006

2005

ve daha niceleri,,zamanında bunların üstüne gidilseydi şimdi bu durumlara düşmezdiniz

daha dua edin hakemleri bağlayıp aldığınız basketbol şampiyonluğunun üzerine gitmiyorlar,Gs yönetimi istese bunun üzrine gider söke söke alınır o kupa..herkes gördü o maçı..Turgay demirele dualar edin hatimler kaldırın..

@CEMAL NALGA

gereken cezaları hem tbf bazında hem de kulüp içinde verildi ,zaten başka sığınacak dalınızda kalmadı dandik bi basket maçında adam yok diye oynatılmış oyuncu

• quote:

quote:

quote:

2006

2005

@CEMAL NALGA

gereken cezaları hem tbf bazında hem de kulüp içinde verildi ,zaten başka sığınacak dalınızda kalmadı dandik bi basket maçında adam yok diye oynatılmış oyuncu

Bu olayın cezası ne bunlar mı olmalıydı??

Kaldı ki sizde şike yapıyormuşsunuz. Kendinizi kaf dağında zannetmeyin. Bir yere sıınmaya gerek yok. Sığınmıyorum. Sen basketbol takımımızın araştırıldığı zaman kirli olacağını söyledin. Bense sizi araştırmaya gerek yok dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2006

2005

@CEMAL NALGA

Bu olayın cezası ne bunlar mı olmalıydı??

Kaldı ki sizde şike yapıyormuşsunuz. Kendinizi kaf dağında zannetmeyin. Bir yere sıınmaya gerek yok. Sığınmıyorum. Sen basketbol takımımızın araştırıldığı zaman kirli olacağını söyledin. Bense sizi araştırmaya gerek yok dedim.

bu söylediğin nalga olayın şikeyle teşvikle alakası ne ? ayrıca tabikide araştırmaya gerek yok çünkü şike değil teşvik değil,zaten gerekli cezalarda hem yönetimde hem federasyonda verilmiş kimseye biat edilmemiş..
    neyse konuyu dağıtmıyalım bu 180 derecelik açı hesabına ne diyorsunuz onu konuşalım

• quote:

bu söylediğin nalga olayın şikeyle teşvikle alakası ne ? ayrıca tabikide araştırmaya gerek yok çünkü şike değil teşvik değil,zaten gerekli cezalarda hem yönetimde hem federasyonda verilmiş kimseye biat edilmemiş..
    neyse konuyu dağıtmıyalım bu 180 derecelik açı hesabına ne diyorsunuz onu konuşalım

Şike değilse ne? Bir adı var mı?
  • Adam Cemal Nalga olayını karşı koz olarak sunmuş.

Yav bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Bilmem nerede oynanan bir hazırlık maçında saçma sapan ve amacı olmayan bir forma değiştirmeyle -ki kesinlikle suçluyuz o konuda, inkar etmiyorum- yıllardır süre gelen şike ve teşviğin kitabını yazmış bir takımın yaptıklarını bir tutuyorsanız zaten konuşmaya gerek yok bu saatten sonra.

Bir de kalkmış Cemal Nalga ehehe diyorlar. Başka da verecek cevabınız yok zaten.
    Bilseydiniz ki federasyondan önce biz kulüp içinde bu işe girenlere gerekli cezaları verdik, hiç demezdiniz bunları.
    Ya da derdiniz büyük ihtimalle.

Bu arada hatırlatmak isterim ki o dönemde yönetici olan Yiğit Şardan, sadece "bu olay benim yöneticilik dönemimde yapıldı, suçlu olanlardan biri de benim" düşüncesiyle istifasını vermişti kulübe.
    Bu kadar da onurluyuzdur hani. Kalkıp da sakın şu aralar Fenerbahçe ile anılan sıfatları Galatasaray adıyla yanyana koymayın.

Son olarak şu haberdeki cümleleri de okuyun bakalım, aradaki farkı çoook daha net görürsünüz.

http://www.hurriyetport.com/spor/ahmet-dedehayir-istifa-etti-galatasaray-da-cemal-nalga-skandali-istifalari-bitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Adam Cemal Nalga olayını karşı koz olarak sunmuş.

Yav bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Bilmem nerede oynanan bir hazırlık maçında saçma sapan ve amacı olmayan bir forma değiştirmeyle -ki kesinlikle suçluyuz o konuda, inkar etmiyorum- yıllardır süre gelen şike ve teşviğin kitabını yazmış bir takımın yaptıklarını bir tutuyorsanız zaten konuşmaya gerek yok bu saatten sonra.

Bir de kalkmış Cemal Nalga ehehe diyorlar. Başka da verecek cevabınız yok zaten.
    Bilseydiniz ki federasyondan önce biz kulüp içinde bu işe girenlere gerekli cezaları verdik, hiç demezdiniz bunları.
    Ya da derdiniz büyük ihtimalle.

Bu arada hatırlatmak isterim ki o dönemde yönetici olan Yiğit Şardan, sadece "bu olay benim yöneticilik dönemimde yapıldı, suçlu olanlardan biri de benim" düşüncesiyle istifasını vermişti kulübe.
    Bu kadar da onurluyuzdur hani. Kalkıp da sakın şu aralar Fenerbahçe ile anılan sıfatları Galatasaray adıyla yanyana koymayın.

Son olarak şu haberdeki cümleleri de okuyun bakalım, aradaki farkı çoook daha net görürsünüz.

http://www.hurriyetport.com/spor/ahmet-dedehayir-istifa-etti-galatasaray-da-cemal-nalga-skandali-istifalari-bitmiyor

1. si Basketbol ve şike kelimelerini yanyana koyup elinde bir delil olmadan b.k atan kişiler senle aynı renklere sevdalı. yukarıdaki yazılara bakarsanız görürsünüz.
    2. si bu konuda sataşmayı ben yapmadım. Daha önce yapılmış bir hatayı hatırlattım.
    3. sü onurlusunuz biliyoruz. anlınızda akmış. şike yapmamaışsınız onuda söylediler.!
    4. sü olaylar patlak verdikten sonra oluşan istifalar bu onurun göstergesi.
    5. si Sanırım savcı berk sen oluyorsun. Şike ve teşvik kitabını yazdığımıza göre baya bir bilgiye sahipsin.
    6. sı bu olayların hiçbirini koz olarak sunmadım.

Siz kendi tarafınızdaki boş konuşmaları ve kafa karıştırıcı muhabbetleri ilk önce irdeleyin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.