Şimdi Ara

Arka amartisör patlak olduğunu nasil anlariz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Yahya

Aynı benim araç..patlak demek ki..

Alıntıları Göster
    Aracınızı dört köşeden tek tek kuvvetlice bastırın. Bir kere inip çıkması lazım. Eğer bol bol yaylanıyorsa patlak demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

Patlak amortisorlu araba cokmez.sert olmaz.eger patlaksa eski amerikan arabalari gibi tumseklerden yaylana yaylana o sekilde gecer.
    eski amortisörler amerikan arabası gibi yaylanırken ve çökmemiş bir vaziyetteyken yeni değiştirdiğim amortisörlerde beşik gibi sallanma durdu ama arkası çöktü
    çok basık kaldı ..sanki bagaj komple dolu gibi...
  • Zaten resimden belli amartisör BENİ DEĞİŞTİR EY SAHİBİM DİYE bağırıyor :D şaka bir yana patlak.
    Amortisörün patladığını kaçırdığı yağ ile anlaşılır.

Edit:Bu tarz durumlarda diğer amortisör patlmaya yüz tutar yani imkanınız varsa 2sinide değiştirin diğeri sıfır diğeri eh işte olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwayne35 -- 23 Ocak 2019; 18:45:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Aracınızı dört köşeden tek tek kuvvetlice bastırın. Bir kere inip çıkması lazım. Eğer bol bol yaylanıyorsa patlak demektir.

Alıntıları Göster
    önler bir kere arkalar en az üc oluyordu hızlı sallayınca 4-5..ama araç basık değildi...arka amortisörleri değiştirdim yaylanma durdu şimdi arkası çöktü ön kalkık kaldı..ne yapmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Yahya

önler bir kere arkalar en az üc oluyordu hızlı sallayınca 4-5..ama araç basık değildi...arka amortisörleri değiştirdim yaylanma durdu şimdi arkası çöktü ön kalkık kaldı..ne yapmalı

Alıntıları Göster
    Amortisörün araç yüksekliğine etkisi yoktur. Taşıma görevi görmez, sadece darbe sönümler.

Çökme olan kısımda yay, yay takozları problemi vardır büyük ihtimalle.

Muhtemelen amortisör patlakken yay fazlaca çalıştığı için vasfını kaybetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkihalindekal -- 23 Ocak 2019; 20:37:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.