Şimdi Ara

ARK: Survival Evolved [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.967
Cevap
25
Favori
154.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Su Rampların bakicagi yönü nasil değiştirebiliyoruz ya hepsi aşağı bakıyor.

Birde Burdan tepeye kadar nasıl rampa dizebilirim bi yerden sonra pillir koyamıyorum bilgisi olan varmıdır acaba ?
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufKalaz00 -- 18 Eylül 2015; 19:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufKalaz00

Beyler Su Rampların bakicagi yönü nasil değiştirebiliyoruz ya hepsi aşağı bakıyor.

Birde Burdan tepeye kadar nasıl rampa dizebilirim bi yerden sonra pillir koyamıyorum bilgisi olan varmıdır acaba ?

Sürekli rampa atamazsin arada bir celling koyup düz alan oluşturup sonra tekrar rampa koyman lazim ve destek olarak illa pillar atman gerekli.

• Sonunda evim bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Eylül 2015; 1:05:37 >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    güzel olmuş. yalnız o yapı nasıl havada uçuyo. pillarları kırınca çökmüyomu bina
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hocam Hiçbir şekilde yapamdim rica etsem localde yapip atma sansiniz avarmi foto benim yaptiklarimda ramadan sonra celing koyamıyorum pillir sa dengesiz oluyor çözemedim yani rica etsem bir foto atarmisiniz yapip
  • Arkadaşlar oyuna DirectX 12 güncellemesi geldi mi? En son optimizasyon çok kötü durumdaydı.
  • quote:

Hocam Hiçbir şekilde yapamdim rica etsem localde yapip atma sansiniz avarmi foto benim yaptiklarimda ramadan sonra celing koyamıyorum pillir sa dengesiz oluyor çözemedim yani rica etsem bir foto atarmisiniz yapip

Şimdi yatayımda sabah kalktığımda yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

güzel olmuş. yalnız o yapı nasıl havada uçuyo. pillarları kırınca çökmüyomu bina

alt tarfta suyun ustunu dinolar icin alan amaci ile pillar ve celling ile kapladim. O kuş yuvalarini havada birbirilerine baglarken oyunun havaya celling koyabilmek icin şart koştuğu foundation ihtiyacı altta denizin ustunu doserken kullandığım pillarlar sayesinde karşılandı.

Oyunda pillar ihtiyacı için gerekli ön şart pillarin yere değiyor olması. Birde en başta koyacağın celling için bir snap point yani o yüksekliğe kadar çıkarılmış wall örneğin.. Eğer bu iki şartı sağlarsan paralel olarak yere değen pillar var oldğu sürece havaya celling döşeyebilirsin.

Evi yaparken oyunun fizik kurallarının tamamını çözdüm.

• dx12 denediniz mi,performans artıyor mu?
  • zeus_1907 kullanıcısına yanıt
    guncelleme geldi mi ?
  • gelmedi dx12. uzun bi müddette gelmez. çok kurcalamadım ama sanırsam amd donanım olarak hazır ama nvidiada gerekli donanım olmadığınmdan yazılımla bişeyleri adam etmeye çalışıyolar ondan bekletiyolar. muhtemelen nvidia baskı yapıyodur çıkarmayın diye. yoksa amd kartlar yıllar öncesinden hazırdı. nvidia ile ilgili bi performans yaması gelince sadece nvidialara verip amd ye vermiyolar ama iş tamtersi olunca ikisinide gelmiyo. nvidia işte ne bekliyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

gelmedi dx12. uzun bi müddette gelmez. çok kurcalamadım ama sanırsam amd donanım olarak hazır ama nvidiada gerekli donanım olmadığınmdan yazılımla bişeyleri adam etmeye çalışıyolar ondan bekletiyolar. muhtemelen nvidia baskı yapıyodur çıkarmayın diye. yoksa amd kartlar yıllar öncesinden hazırdı. nvidia ile ilgili bi performans yaması gelince sadece nvidialara verip amd ye vermiyolar ama iş tamtersi olunca ikisinide gelmiyo. nvidia işte ne bekliyonuz.

Nvidia'nın bu tavrı çok ciddi bir tepki çekiyor artık ama, zaten AMD ekran kartı tarafında çok ciddi bir atak yapıyor. Özellikle Fury serisi ve Fury Nano ile resmen Nvidia'nın yüzünü kızartmayı başardı.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Ben de neden gelmiyor diyordum. O zaman niye önceden duyurdular onu da anlamıyorum. Nvidia'nın yaptığı da ş.sizlik resmen.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    ark developerları gtx980ti veya titan x kullanıyolar. bunlar donanım olarak hazırlar dx12 için. testleride yapmışlar gayet güzel sonuç almışlar. yani hazırmış dx12. ama bu 2 kart haricinde hiçbir nvidia kartta gerekli donanım olmadığından çıkaramadılar. yoksa sapıtacaktı nvidia kartlar. işin ilginç tarafı nvidia sapıtıyosa onlarda aktif olmasın dx12, amd sahipleri kullansın bizde görelim nasılmış. yok illa bekletecekler
  • Saolun hocam bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YusufKalaz00 Y kullanıcısına yanıt
    Ne yaptıysam host olarak oyunu çalıştıramadım.
  • Hocam Varsa Bir Foto Video Yada Olur Mantığını Anlasam Yeter Zaten
  • quote:

Hocam Varsa Bir Foto Video Yada Olur Mantığını Anlasam Yeter Zaten

Bir bakayim hostu dün gece denedim ama her denediğimde oyun çöktü bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım.
  • Bu hafta dolu bir içerik geliyor; kar ve bataklık alanları, karlı alanlara uygun elbise, kurt, geyik ve kurbağa gibi hayvanlar

This Wednesday:
    - Carryable and Hawk-Style Throwable Dimorphodon
    - Paraceratherium & accompanying Platform Saddle
    - & more

This Friday:
    - Swamp and Snow Biomes!
    - Beezlebufo
    - Direwolf
    - Megaloceros
    - Fur Gear Set
    - Other cool content stuff :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus666 -- 22 Eylül 2015; 2:04:17 >
  • beyler bu oyunda server wipe olayı varmı offical pvp serverda oynuyorum herkez heryere base dikmiş yer bulamıyoruz düzgün
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.