Şimdi Ara

ARK. İDDAYA GİRDİK HANGİSİ YENER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARK. DELİ ETTİ BENİ BİZ KARA VEREMEDİK HANGİSİ DAHA GÜCLÜ?

72 PRİEST Mİ 72 WARİORMU

SÖYLE BİR İTEM LİSTESİ YAPTIK

PRİEST WARİOR
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖNCE PRİESTDE Kİ İTEMLERİ SAYIYORUM:

+7 HB

+8 FB SET (STR) DEFANS İÇİN

+10 +11 STR TAKILAR

72 SKİLİ VE MALİCE İLE DALCAK ?

------------------------------------------------------------------------------

WARİOR:

+8 RAPTOR

+7 SHELL SET

+10 +11 STR TAKILAR

KİM YENER BEN MALİCE İLE PRİESTİN YATIRAMACAGI CAR YOK DİYORUM ARK. +8 RAPTOR VAR BORUMU DEFANS SÜPER OLUYO HAYAATTA YATMAZ DİYO DE GET 2 TANE TOKAT ATTIM BUNCA SEYDEN KAVGA CIKARDI YA KİM YENER SİZ SÖYLEYİNDE ÖGRENSİN EZİK

NOT : İDDAA BEN +7 MD VERCEM

O +7 PRİEST İMAPHT PRİESTİME BİDE 150M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::KRAL::: -- 20 Mayıs 2007; 19:52:05 >

• Asas Yener
  • ASAS MI YAZIYO NEDEN ADAM GİBİ CEVAP VERMİYOSUN
  • ben priest alır diyorum
  • priest alır
  • priest Alır Vs de Warıor Oyunu ßırakır..
  • hande yener

saka bir yana oynayan kisilere bagli sadece itemleri söyleyip hangisi yener diyemezsin, ama priest avantajli gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • warior alır hiç boşa yorum yapmayın eğer yinede çelişkiye düştünüzse vs dalın bizde görelim kim yeniyo
  • Warrior UND alırsa Alır
  • beramusta bu ıtemle sahıp bı prı getır skıl sıfırlatma parasını da verıcem parazıt açsın...
    çıksın karşıma

ha sizin bu charları oynicak adamlara da bağlı...warior az uyanık olması lazım...az da tecrübe sahibi olması lazım..

forumda %100 prı alır dıcekler ...ama solım sana bu saydın ıtemlerle ben o prıyı alırım hemde cok rahat

saygılarımla
  • PRİEST SKİLL VE MALİCE İLE GÖZ ÖNÜNE ALIN 2 SİNDE AYNI SEVİYEDE BİLİYOR OYUNU VE WARİOR UND FALAN ALMIYO PRİEST + ALIYO YANI NORMAL BİLDİGİMİZ ARENADA WS PRİEST 72 SKİLİ COK GÜCLÜ MALİCE İLE DEFANS KIRARAR ALIR DİYORUM İNANMADI 72 STR PRİESTDEN CZ DE EN KORKULAN YARATIK DEGİLMİ ARK.LAR?
  • Warrior hiç bir sc kullanmazsa tabiki de priest yener
  • ha bişe daha war orda +10 +11 str takıalr demişin..+11 die bi takı yok..
    takılarda +10 dan sonra 2 artar +12---+14 die gider...

hayali bi kıyaslama mı yaptınız yoksa?
  • BEN 63 LWLLARIYLA DENDİM BEN WARİORDUM 2-1 YENDİM
  • +8 raptor diyoruz +8 raptor boru mu ?
    +8 raptorla attack kaç olur tahmin dahi edemiyorum kaldı ki 72 lvl kesinlikle ve kesinlikle warrior alır.
    Tabi kesin de demiyim oynamasını bilen her player başka bir playeri alır
  • warior tek geçer
  • priest tabii
  • 4everWarior
  • belli olmaz ama wrr daki defans ve ap priest e gore daha ii olabilir ... 2 side seri damage vurur ama malice belirleyici faktor olur

bence priest
  • böyle bi vs de priest avantajlıdır ama warriordan anlayan birisi priesti keser .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.