Forvet: Lionel Messi (Barcelona)‚ Sergio Aguero (Atletico Madrid)‚ Carlos Tevez (Manchester City)‚ Ezequiel Lavezzi (Napoli)‚ Diego Milito (Inter Milan)‚ Lisandro Lopez (Olympique Lyon)‚ Eduardo Salvio (Lanus)
Arjantin ezer gecer
Banko Üst
arjantinin forvetleri, brezilyanın orta sahası müthiş.
çok zevkli bir maç da olabilir, birbirlerini kollayarak oynanan bi 0-0'lık 90dk'da olabilir. ama kalitenin üst düzey olacağı kesin.
Beni o saatte bir Nba finali yahut, olmaz ya oldu diyelim Formula 1'de şampiyonluk yarışı uyanık tutabilir.
Sahur saati bakarız...
millet stadın önünde çadır kurmuş, stadyum kapılarında sabahlamışlar
ntvyi uydudan izleyebiliyormuyuz arkadaşlar? Bizim ntvye genelde böle maçlarda şifre giriyorda?
tamam ikimizin de brezilya milli takımında oyuncusu var ama gs ninki ofans oynuyor dos santos ise bek oynuyor. elano santosdan daha iyi bi oyuncu
diyerek tartışmayı başlarıyorum arkadaşlar hayırlı olsun
saat çok iyi gece canım sıkılıyordu sahur yaparken seyrederim..
Elano 11 de başlarmı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal
Elano 11 de başlarmı acaba
Sanmam çünkü formda değil
Kafam karıştı haberde Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece diyor ama bu gece Cuma'yı Cumartesi'ye bağlamıyor mu ? 5 Eylül saat 3.30, 1 saat sonra olmalı değil mi maç ? :).
Hayır, başlığa yanlış yazılmış. Maç 6 Eylül'de.
Brezilya bizden 6 saat geride.
Mac Brezilya saati ile 21.30'da olucagina gore Turkiye saati ile gece 3.30'a denk geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
bence de ...
quote:
Orijinalden alıntı: M_e_G
Tuh yau heveslenmiştim bugün diye, bir de söyledim sağa sola akşam maç var bak kaçırmayın diye. Neyse artık
O kadar arkadaşa haber verdim.. Yediğim küfürlerin haddi hesabı yok..
Bence Brezişya 4-2 bu maçı alır ve zevkli bir maç izleriz... saatide çok güzel bana göre tam sahurdan önce tam anlamıyla süper :)
Arjantin son hazırlık maçını kazandı heralde de Ekvator maçıyla Kolombiya maçlarını izlemiştim,biz bile yeneriz o iki maçtaki Arjantin'i
Kötü değil berbat oynamışlardı,organize hücum denen şeyden eser yoktu.Messi'yle Tevez doğaçlama oynuyorlardı bir şeyler,zaten Arjantin ikisini de kazanamadı heralde(Kolombiya'yı tam hatırlamıyorum da Ekvator'u yenemedi)