Şimdi Ara

aRj` vZ Clanı malesef bitti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok baska yapanlar oldu takımdakki bazı kişiler gerçekten iyide hatta 2 kişi yüzünden 1 haftadır boozmuyor tanışdığımda çoks evdiğim biri neyse..İyi değildik ama çok cana yakındık dosttuk kardeştik arkadşadık her şeydik ama benim yaşım captanlığa yakışmıo o akdar yükü kaldırmadım normalde 2-3 konuşma penceresi olurken artık 7-8 oluyordu dayanmıyordum ümit abiyi düşnemiyorum ALLAH(c.c) sabır versin Neyse hepinize teşşekkür ederim yorum yapan yapmayanalra sevgilerim ve saygılarımla :)

aRj` vZ > bİTTİ KONU KİLİT :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunset Sarsaparilla -- 6 Nisan 2009; 20:39:49 >

• LoVeRBoY klanı ProNeS'ten kat kat daha iyi bir klandı bence.Yazık olmuş, ama sizin klanınız.İnşallah iyi bir yerlere gelirsiniz
  • Saol :) böylece (Tnt nin lafı)Serverda 1 clandan daha kurtulduk :)
  • hayırlı uğurlu olsun allaha kavuşamayanları kavuştursun.
    biz mutluyuz
  • Saolun arkadaşalr :):)
  • HaRB gibi bir eziği bu clanda tutuyorsunuz ya, denilecek birşey yok. Her girişimde sövüyor bana...
  • Bu konu ile derhal ilgilenirim :)
    quote:

Orjinalden alıntı: Fenerbahçe.

HaRB gibi bir eziği bu clanda tutuyorsunuz ya, denilecek birşey yok. Her girişimde sövüyor bana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlara vesile olsun
  • Hocam daha yeni clan.düzenlemeler olur yeri gelince.biz hz.mevlana gibi davranmayı ilke edineceğiz.saygıda kusur etmiyeceğiz.güleceğiz,eğleneceğiz:) SHooTeR
  • Adı biraz uzun olmuş

ProBoy felan olsa
  • Bendew dedim ProLover yeter dedim dinletemedim :) Zero dedim sonra gene olmadı xD
    quote:

Orjinalden alıntı: Yokistant

Adı biraz uzun olmuş

ProBoy felan olsa
  • Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş Neyse hayırlı olsun . İnşallah turnuvalarda başarı kazanırsınız bu clanla.
  • HaRB ın ne maç tecrübesi var ne de seviyesi var.
  • Hayırlı Olsun Bakalım ne olcak sonumuz
  • dilekche fenerbahçe ve crusher ın şikayetlerinden dolayı harb clandan uzaklaştırılmış ve itibarı kesilmiştir...

:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuciD`

hayırlara vesile olsun

DHKT ye kafa tutuyoruz
    bkz:[Ra] ve TnT
  • Hacı, Şahin(Fenerbahçe) ile herkes dalga geçiyor zaten, dilekçe'de onun sınıf arkadaşı bildiğim kadarıyla. Adama sormadan niye attınız ki ?
  • Pisiko ben Talibim Hu[M]an!$t bilen bilir beni ama ben sXe sorunun halledince girerim izlersiniz
  • Humanist abi biraz ayıp olcak ama (sen beni clana almıştın) bize online olabilcekelr lazım :) seni bi clana girdiğim gün gördüm bi daha da ortalıkta yoksun birazdaha online olursan kesin aramızdasın:)
  • Online olmasina olruum da bu sene SBS var malum Dersane,Okul,Yazılı,Test anca Hafta sonu oynuyorum oda sXe problem çıkarmazsa
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.