Şimdi Ara

Arızalı HTC HD2 / Wildfire S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HTC HD2 sıvı temaslı, bana takasla geldi, daha doğrusu sattığım bir telefona yaptığım indirim neticesinde kaldı.

her türlü aşağıda belirttiğim durumu video ve fotoğraflarla kanıtlarım.

Sıvı temaslı HD2

SATTIĞIM BİR TELEFONA YAPTIĞIM İNDİRİM SONRASINDA ELİME GEÇMİŞTİR VE DURUMU AÇIKCA VE UZUNCA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

PARÇALAR TEK TEK PAKETLENİP GÖNDERİLEBİLİR, TEK PARÇA CİHAZ TOPLANIP GÖNDERİLEBİLİR.

SIVI TEMASI SONRASINDA PİL ÇIKARILIP DETAYLI BİR TEMİZLİK SONRASINDA CİHAZDA AŞAĞIDAKİ DURUM ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

LCD-Dokunmatik sağlam.

Işık yandığında, ışık filmlerinde sıvının izi azıcık belli olmaktadır.

Fotoğraflarla durumu gösterilmiştir.

Kamera sağlam.

Ana fleks kamerayı çalıştırıyor. ses tuşları çalışıyor. mesafe sensörü denenmedi. Alıcıların istediğine göre denenerek satış yapılabilir.

GPS board sağlam, SAĞLAM DEĞİLSE DE YENİSİ VERİLİR.

flaş ışığı iki adet verilecektir.

flaş kablosu sağlam

wifi kablosu sağlam

kasalar sağlam ve temiz.

şaside biraz paslanma var, zımpara ile kazınır. elektronik bir parça değil sonuçta.

tuş filmi sağlam ama tuşlar zor basıyor. tuş filmini bozuk olarak kabul ediniz.

alıcının isteğine göre sıfır yani çalışan film verilebilir.

IMEI kayıtlı ve tamamen satın alan kişinin hakkıdır HER TÜRLÜ KULLANIMI.

anakart yarı sağlam. LCD soketi oksitlendiğinden ekrana görüntü vermemekte. Soket değiştiğinde ekrana görüntü verme ihtimali yüksek. İşletim sistemine girmekte, rom yüklemeler sorunsuz. Yalnız sanki ısınma problemi nedeniyle anakart resetliyor SANKİ. LCD'ye görüntü gelmediğinden daha fazla test yapılmamıştır.

pil verilmeyecektir. o da ekstra ücrete tabidir.

PAZARLIK VE TAKAS SÖZ KONUSU OLMAYIP

GeT AÇILMAYACAKTIR.

get ile al, imei'yi kopyala ve sonra iade et.

ÖYLE YAĞMA YOK.

ANAKARTIN LCD SOKETİ DEĞİŞİMİ SONRASINDA ÇALIŞIR HALE GELME OLASILIĞI %30 KANIMCA.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• HTC Wildfire S

vodafone'dan alınma

biraz yüksekten düşme sonucu lcd ve dokunmatik çatlamıştır.

LCD ve dokunmatik siparişi verilmiş, LCD çalışmış ama dokunmatik çalışmamıştır. Meğer ki bunun versiyonları varmış.

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-htc-wildfire-s-modeli-icin-dokunmatik-ekran-sifir-orjinal-85209142/detail

bu ilandaki aynı sorun. Satın aldığım dokunmatik bu ilanda fotolarda görülen sağlam sıfır olan ile aynı, kırık olanı ise bu ilandaki kırık olan ile aynı.

cihaz açılıyor, ancak dokunmatik tepkisiz. Sıfır dokunmatik ve lcd'nin jelatinleri üstünde. Onları aldığım parayı kurtarsam yeter, taksidi hala ödenen cihazdan vazgeçtim.

Cihaz uygun dokunmatik ile sorunsuz çalışıyor olabilir, kısmen çalışıyor da olabilir. Bana kimse bunun kamerası, mesafe sensörü çalışmıyor demesin sonra herşeyi çalışır ama bir iki şeyi çalışmaz bilemem.

kamerayı yazdım örnek olarak, hassas parçalar diye, sensörü yazdım o da özellikle dokunmatik değişimlerinde sensör gözlerine toz yapıştırıcı kaçarak montaj yaparsınız, çalışıyor olsa bile işlevsiz kalır mesafe sensörü ondan yazdım. uygun parça bulduktan sonra temiz işçilik ile montaj alıcının sorumluluğunda.

HD2 için 75tl
    wildfire S için sıfır yedek parçalarla 100tl istiyorum.

tekliflerin ve iletişim bilgisi ricalarınızın özel mesajla olması tercihimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selduman

HTC HD2 sıvı temaslı, bana takasla geldi, daha doğrusu sattığım bir telefona yaptığım indirim neticesinde kaldı.

her türlü aşağıda belirttiğim durumu video ve fotoğraflarla kanıtlarım.

Sıvı temaslı HD2

SATTIĞIM BİR TELEFONA YAPTIĞIM İNDİRİM SONRASINDA ELİME GEÇMİŞTİR VE DURUMU AÇIKCA VE UZUNCA AŞAĞIDAKİ GİBİDİR:

PARÇALAR TEK TEK PAKETLENİP GÖNDERİLEBİLİR, TEK PARÇA CİHAZ TOPLANIP GÖNDERİLEBİLİR.

SIVI TEMASI SONRASINDA PİL ÇIKARILIP DETAYLI BİR TEMİZLİK SONRASINDA CİHAZDA AŞAĞIDAKİ DURUM ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

LCD-Dokunmatik sağlam.

Işık yandığında, ışık filmlerinde sıvının izi azıcık belli olmaktadır.

Fotoğraflarla durumu gösterilmiştir.

Kamera sağlam.

Ana fleks kamerayı çalıştırıyor. ses tuşları çalışıyor. mesafe sensörü denenmedi. Alıcıların istediğine göre denenerek satış yapılabilir.

GPS board sağlam, SAĞLAM DEĞİLSE DE YENİSİ VERİLİR.

flaş ışığı iki adet verilecektir.

flaş kablosu sağlam

wifi kablosu sağlam

kasalar sağlam ve temiz.

şaside biraz paslanma var, zımpara ile kazınır. elektronik bir parça değil sonuçta.

tuş filmi sağlam ama tuşlar zor basıyor. tuş filmini bozuk olarak kabul ediniz.

alıcının isteğine göre sıfır yani çalışan film verilebilir.

IMEI kayıtlı ve tamamen satın alan kişinin hakkıdır HER TÜRLÜ KULLANIMI.

anakart yarı sağlam. LCD soketi oksitlendiğinden ekrana görüntü vermemekte. Soket değiştiğinde ekrana görüntü verme ihtimali yüksek. İşletim sistemine girmekte, rom yüklemeler sorunsuz. Yalnız sanki ısınma problemi nedeniyle anakart resetliyor SANKİ. LCD'ye görüntü gelmediğinden daha fazla test yapılmamıştır.

pil verilmeyecektir. o da ekstra ücrete tabidir.

PAZARLIK VE TAKAS SÖZ KONUSU OLMAYIP

GeT AÇILMAYACAKTIR.

get ile al, imei'yi kopyala ve sonra iade et.

ÖYLE YAĞMA YOK.

ANAKARTIN LCD SOKETİ DEĞİŞİMİ SONRASINDA ÇALIŞIR HALE GELME OLASILIĞI %30 KANIMCA.
    yanlışlıkla açıldı bu 3. yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selduman -- 25 Haziran 2012; 17:43:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.