Merhabalar. Bir servis istilası sonucu bozulan notebook umun parcalarını satıyorum.
15.4" sıfıt monitör LG marka.. 2yıl garantili Orijinal:125 tl 2x1 gb pc5300 ram 20x2= 30 tl Hp Orijinal DVD RW multi.. Sata = 25Tl Pilini yeni değiştirtmiştim garanti kapsamında 1 aylık falan Orijinal:45 Şarj Aleti (onuda yeniş değiştirtmiştim serviste orijinal): 25 Klavye saglam: 10 AMD Athlon X2 Dual-Core 1.9 Ghz İşlemci Veri yolu hızı 3600 Mhz İşlemci ön belleği 1 MB ve anakart. Paylaşımsız ekran kartı. Kasa orta temizlikte. Power Switch bozuk sadece. Wifi hoparlörler v.s sağlam. Bunların hepsine de 50 lira istiyorum.
Fiyatları uygun yazdığımı düşünüyorm. Bir an önce satmak istiyorum. Ugrasmaktan vazgectim. Masaüstü toplayacagım. Hepsini almak isteyenler özelden fiyat teklifi yapabilirler. Parça parça da tekliflerinizi verin, kafama yatarsa anlaşırız. Ankaradaki her yere getirebilirim. Şehir dışı satış zor iş. Özellikle böyle parcalar için. Hepsinin fotografını çektim eklemeyi beceremiyorum. İsterseniz mail atabilirim. Saygılar..
Tlfn: 0505 967 0533Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.