Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #CRT
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Silinebilir

    Silinebilir


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • şu yaşıma kadar 2 tane büyük ekran crt gördüm, bahtın açık olsun.

  • ONY86 kullanıcısına yanıt

    19 inç yaygın ama üstü çok zor bulunuyor gerçekten. Ben de 3 senedir her gün sarı sitedeki ilanları kontrol ediyorum, toplamda 3 veya 4 adet gördüm bu güne kadar. Malın kalitesini bilenler 4k monitör parası yazıyor, ucuz olanlar da kusurluydu.

  • Ne işe yariyo simdi o demode crt ler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONY86 kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim şans dileğin için. bende zaten bir adet 22 inch var halihazırda ama ömrünün sonlarına yaklaştı gibi artık. tamir edebilecek yer bulmak da zor artık tabii.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Gurkanq G kullanıcısına yanıt

    Özellikle bir işe yaradığı için değil de ben biraz daha fazla seviyorum onları lcd monitörlere kıyasla. Gecikme süresinin olmaması, motion blur olmaması, yüksek hz verebilmeleri (1600*1200@120hz gibi), siyahların güzel olması vesaire. Tercih meselesi diyebiliriz.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • ferostyle kullanıcısına yanıt

    ne sıkıntısı varki.?

  • Ben de birkaç ay önce retro oyunları oynamak için bi crt monitör almıştım. Sizin gibi yüksek çözünürlük değil de aksine düşük çözünürlüğe inmem gerekiyordu. Custom resolution utility ile 240p 120hz görüntü verip ekranda orjinal scanline görmeyi başarmıştım.Crt sevenler scanline'ın retro oyunlarda ne kadar önemli olduğunu bilir. Standart bir 1080p ekran ile 240p'de scanline verebilen bir crt'yi bu videoda kıyaslamıştım.



    Ateri Kasediyoutube
    Retro oyunseverlerin en büyük meraklarından biri sanırım ekrandaki scanlinelar. Yani tarama çizgileri. Bu çizgiler 240p-15khz ekranlara has oluyor ve diğer ekranlarda anca türlü yazılım ya da donanımlarla sahte olarak üretilebiliyor. Burada minimum 640x480 çözünürlüğe inebilen bir crt monitörü nasıl 240pye düşürüp scanline elde edebileceğimizi göstermek istiyorum. Bunun için tabiki crt-tüplü bir monitöre ihtiyacınız olacak. Oyun kaynağı olarak da emulatör kullanabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=t3qz3mpGdzE
  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    22 inch olaninda sol alt kosede kirmizilasma sorunu var ama basit bi degauser ile duzeltilebilir o cok onemli degil, asil problem kasasi hasar gordu cok hafiften ondeki tuslari calismiyor maalesef cunku kasasi tam olarak oturmuyor yerine. Diger 19 inch olan monitorumde sorun yok o sifir gibi duruyor. Merak eden olursa buyuk olan philips 202p4 digeri ise samsung syncmaster 997mb modelleri.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • aterikasedi kullanıcısına yanıt

    CRU (Custom Resolution Utility) gercekten harika bir program CRT sevenler icin. Onsuz asla olmuyor. Guzel video olmus tebrik ve tesekkur ederim paylastiginiz icin. Ben retro oyun pek oynamiyorum aslinda ama 1600*1200 ve 1280*1024 olarak oynamayi sevdigim bazi oyunlar var hala.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.