Şimdi Ara

Arıza Tespit Cihazları ve Otomotiv Elektronik, Chip Tuning Cihazlarında Çözüm Ortağınız NİTRO GROUP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Firmamız 2009 yılından bu yana Otomotiv Elektronik,Arıza Tespit Cihazları, Oto Beyin Programlama Cihazları ve Chip Tuning Cihazları alanında faaliyet göstermektedir. Ürün gamı olarak binek, ağır vasıta, iş makinası, kamyon, otobüs, dorse ve çekici sistemlerinde kullanılan tüm elektronik kontrol ünitelerinin bakım ve onarım işlemleri için gerekli olan hemen hemen tüm test ekipmanlarını tedarik etmektedir.
    Adana merkezli bir firma olan Nitro Group İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa şubeleri, aynı zamanda saha personelleri ile birlikte oto servisleri, oto elektrik ve elektronik ustaları ve otomotiv çözüm ortaklarına hizmet sunmaktadır.

    2009 yılından bu yana faaliyet alanını sürekli geliştiren firmamız dünya genelinde ün yapmış birçok firmanın Türkiye Distribütörlüğünüde üstlenmiştir. Bunlara örnek verecek olursak Magicmotorsport, Autel, Jaltest, Autovei, İıterminal vb...
    Distribütörlükler dışında kendi AR-GE platformunu oluşturmuş olan Nitro Group Türkiye'de üretim safhasına gelmiş profesyonel bir marka olma yolunda ilerlemektedir.
    Ülkemizde geri kazanım ve dışa bağımlılığı minimum seviyelere indirecek ECU TEST Projesi bu işlemlerin başında yer almaktadır.
    ECU TEST otomotiv sektöründeki araçlarda kullanılan Elektronik Kontrol Unitelerinin (ECU) onarılabilmesi, araç başında olmadan simule edilebilmesini ve geri kazanımını hedeflemektedir.

    Günümüzde yaygın olarak ismini duyduğumuz Chip Tuning cihazlarının ve dosyalarınında tedariğini yapmakta olan firmamız onlinechiptuning online dosya platformu ile müşterilerine kusursuz hizmetler sunmaktadır.

    Firmamızı diğer firmalara göre farklı kılan en büyük özelliklerinden biriside satış sonrası verilen hizmetlerdir.
    Satış sonrası düzenlenen eğitimler, ustaların cihazlar ve cihazların kullanımı konusunda bilinçlendirilmesi, sosyal sorumluluk alanlarında verdiğimiz eğitimler, mesleğini icra etmek üzere kurulan meslek liselerinde okuyan öğrenci kardeşlerimizin sektörle alakalı bilinçlendirilmesi sağlamak bunlara birer örnektir.

    Firmamız hakkında merak ettiğiniz tüm detaylarawww.nitrobilisim.com.tr web sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
    Chip tuning işleminin nasıl yapıldığını, bu işlemlerin aracınıza zarar verip vermediğini, aracınızın chip tuning sonrası kaç beygire yükseleceğini ve genel olarak yaptığımız uygulamaları görmek içinwww.onlinechiptuning.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    Arıza Tespit Cihazları ve Otomotiv Elektronik, Chip Tuning Cihazlarında Çözüm Ortağınız NİTRO GROUP


    Arıza Tespit Cihazları ve Otomotiv Elektronik, Chip Tuning Cihazlarında Çözüm Ortağınız NİTRO GROUP




  • İyi günler,
    İstanbulda fuar, stand, tanıtım takviminizi paylaşabilir misiniz? Birde Aydın'da bayi durumunuz hakkında bilgilerinizi rica ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 9pinli b ve g pinlerini birleştiren adaptör lazım elinizde varmı
    Arıza Tespit Cihazları ve Otomotiv Elektronik, Chip Tuning Cihazlarında Çözüm Ortağınız NİTRO GROUP

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akustika A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Nitro Mekatronik olarak her yıl Nisan ayında İstanbul TÜYAP Fuar alanında düzenlenen AUTOMECHANIKA'ya katılımımızı gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda belirli tarihlerde eğitim ve bilgilendirme seminerlerimiz olmaktadır. Bu konuyla ilgili detaylıyı bilgiyi nitrobilisim.com.tr'den veya 0532 111 02 30 numaralı telefon numaramızı arayarak edinebilirsiniz.

    İyi günler dileriz.

    Nitro Group info@nitrobilisim.com.tr
  • arabakovalayankamyon A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Hangi işlemi yapmak istediğinizle ilgili detaylı bilgi verirseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz. Aynı zamanda telefon numaramızdan da sorularınızı bize iletebilirsiniz.
    Tel: 0532 111 02 30

    İyi günler dileriz.

    Nitro Group info@nitrobilisim.com.tr
  • Konu dışı ama ECU tamir,onarım eğitimi almak istiyorum.Yönlendirebileceğiniz bir kaynak veya yer var mı ?
  • Josepth kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Tabii ki bu konuda size uygun çözümler sunabiliriz. Bizimle +90 532 111 02 30 numaralı hattan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Nitro Group
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.