Şimdi Ara

ariza cozme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun ariza kaydi verdim hala yapacaklar uzaya uydu yollayacaklar sanki vdslde bir anda kopma oldugu icin biraktim yazik gercekten yazik apartmanda uydunet veya sol varsa telekoma abone olmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• IWalkingDeaDI kullanıcısına yanıt
    48 saat içinde çözülmezse arızanız btk ya şikayet edebilirsiniz
  • Furkan.Akbekmez F kullanıcısına yanıt
    Dun biraktim guya 1 saat sonra cozuldu dediler tekrar yenilettim surekli aciliyet bildiriyorlar sus diye varlar santraldeki elemanlar atilip yeni isci almalari lazim bunlar is bilmiyor.

• ben izmir de uydunet kullanıyorum.arıza için aynı gun geliyorlar.faturalama işinde de en dürüst uydunet, ne tahmın ediyorsan fatururada o geliyor.mesela, ttnet te kapatma başvurusu yaparsın 1 hafta sonra kapatır,aboneyı nasıl 1 hafta daha söguşlerım diye düşünür.kapama iptal işini örnegın ayın 5. yaparsın, o ay için 5 gunluk degilde 30gunluk fatura çıkarır.itiraz için telekoma günlerce gider gelirsın.aboneyı her turlu kazıklama ttnette.uydunet te ayın 3 de kapat dersın hemen kapatır,sana 3 gunluk fatura gönderir. aslında ttnet ve turksat kablo yakın akraba gibi bir şey ama,turksat daha dürüst.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    TT den gene iyidir santral ve mh hatta ekipler bile islerini iyi yapmiyor onu yaparken onu bozuyorlar evi satip farkli yerden alicam uydunet olan yerden bu alacahim dairedeki telefon kablosun sokup aticam telekomla ilgili birsey gormeyecem dairemde prizi bile sokup alciyla kapattiracam.

• ilaveten, sabit telefon aylık ücretine 15 veya 18 tl olan miktara binlerce kişi dava açtı kazandı.adamlar hala tahsilata devam ediyorlar.yalın internet alıyorsun 15-18 tl sabit ücret alıyorlar,bu konuda hukumette de tıs yok,düşünebiliyormusunuz turkiye de milyonlarca kişi ttnet internet kullanıyor, 15.00 tl yı milyonlarla çarpınız,milyarlar eder.yazık değilmi bu millete.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiz kaybi problemim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.