Şimdi Ara

Ariza blok yaparken öldürüyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NBA'de lig lideri Los Angeles Lakers, Pazartesi gecesi Portland Trail Blazers'a konuk oldu. Lakers, 23 Şubat 2005'ten bu yana maç kazanamadığı The Rose Garden'daki kötü serisini devam ettirdi ve Blazers'a 111-94 mağlup oldu. Bu sonuçla Lakers, Portland deplasmanındaki yenilgi serisini yedi maça çıkartırken Blazers'ın iç saha galibiyet serisi 12 maça ulaştı.

Blazers'ın İspanyol çaylağı Rudy Fernandez 13:19 dakikaya %100 isabetle 11 sayı sığdırırken üçüncü çeyrekte Trevor Ariza'nın yaptığı sert faul sonrası maçı tamamlayamadı. Fast break sırasında turnikeye çıkarken Trevor Ariza'nın sert bloğuyla boynuna darbe alan Fernandez, yere çok ters düştü ve sakatlandı. Bir süre saha içerisinde yerde tedavisi yapılan oyuncu, boyunluk takılarak hastaneye kaldırıldı.

http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=spor&KategoriID=14&ArticleID=1069217&Date=10.03.2009&b=Blok%20yaparken%20olduruyordu&ver=91

Olayın videosu

• hem suçlu hem güçlü. bir de Roy'du sanırım onun üzerine yürüyor tutmasa o beyaz çocuk onada saldırıcak.

üst konu var videolarla ilgili.
  • Tamam faul sertti ama kasıtta yoktu. Hani havadayken bişe olmadı zaten ama çok feci düştü.
  • Embesil Ariza. Blok yapmak senin neyine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Tamam faul sertti ama kasıtta yoktu. Hani havadayken bişe olmadı zaten ama çok feci düştü.

Havadayken daha ne olsun, Ariza adamın kollarına dalmış resmen.

Düşüş de gerçekten çok kötü
  • arıza kasıtlı yapmış olsa bi kenara çekilir ve ses seda çıkarmadan suçunu kabullenirdi ama burada ariza olaydan sonra sinirli bi şekilde hareketler sergilemiş ki haksızlığa uğradığını düşünen insanlar üzerine gelenlere böyle karşı tepki verirler.

bence topu keserim diye yükselmiş hatta rudy 'nin ilk adımı sonrasında ariza kollarını çekmiş çarpmayayım diye blok pozisyonu için kendine zemin hazırlamış ama rudy'nin hızını yetişemiyerek pozisyonunu alamamış, iyide yükselememiş ters ayakta kalmış sonrada baltayı indirmesiyle rudy dengesiz düşmüş. ariza sert oyunu ile bilinir ama burada biraz abartmış tabi o andaki farkın getirdiği ruh halini de hesaba katmak gerekir. yine de artniyetli olduğunu zannetmiyorum.
  • Rudy yi resmen havada döndürmüş vurduğu darbe ile böyle salaklık olmaz havadaki adama o şiddette birşey vurursan olacağı bu malmıdır yoksa gerizekalımıdır nedir yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 10 Mart 2009; 20:30:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ariza nın kasıtlı yaptığını düşünmüyorum.. rudy çok kötü düşmüş gerçekten dilerim önemli bir şeyi yoktur..
  • 2 sayi için degmez. Basketbola hiç yakismayan bir hareketti bu. NBA Tv'de tekrarini izlerken deliye dondum adeta. Lamar Odom da hiçbirsey yokmus gibi B.Roy'a satasti... Adami hastaneye kaldirdilar yahu, sadece bir turnike ugruna Ariza gerizekalilik yapti. Ariza'ya etmedigim kufur kalmamistir. Harbiden "ARIZA" bu adam.

Fernandez'in durumu umarim ciddi degildir, aksam aksam çok uzuldum.
  • abi hala kasıt demeyin yahu.. futbolda rakibine hayvan gibi taban giren adam da topa vurmayı hedeflemiş olabilir ama sonucunda rakibinin bileğini kırıp futbol hayatını bitirme ihtimali de var.. taban girmek ne kadar meşru ise böyle bir pozisyonda bloğa yeltenmek de o kadar suçlu.. ariza iyiymiş, geçmişi temizmiş zart zurt beni ilgilendirmez.. rudy'nin Allah korusun boynu zedelense, basketbol hayatı bitse vs. bunun hesabını kim verecek..

rudy hastaneden taburcu ediliyormuş bugün.. durumu daha belli değilmiş ama çok önemli bir şeyi yok sanırım, çok şükür.. ariza da ceza almamış ceza almak için artest gibi mimlenmek lazım, yada sarı-mor dışında bir forma giymek lazım heralde.. bu federasyonla bu lig bitmez
  • Bu herif tam gerizekalı. Çamur bi oyuncu. Her bir olayda işi var. Kendini bir şey zannediyor. Zaten Slam Dunk yarışmasında Fernandez seçilmeyince çok üzüldüm, hakkını yediler, bu olaydan sonrada iyice yazık oldu adama.

Umarım bir şeyi yoktur.
  • Kasıtlı olup olmadığını kendisi biliyor,fakat çoğu maçta hele fark 28 sayı iken genelde kimse o topa blok koymak için çabalamaz.Olayı bu kadar büyüten arizanın başarısız olup,rudy nin sakatlanması tabi birde bloktan sonra o haklıymış gibi diğerleriyle kavga etmesi.Yoksa geçen gün Randolph'un T.Thomas' a harika bir bloğu var ki sonrasında thomas feci şekilde yere düştü o bacak dizden nasıl dönüyor içim kalktı,video aşağıda

http://www.youtube.com/watch?v=whh9ZCFoYLQ
  • Fena düşmüş gerçekten de Rudy.. Yalnız bu olay bizim salonlarda derbi maçlarında yaşansın sahaya seyirciler girmezse maddeler yağmazsa ben adam değilim
    Hain Gasol orada vatandaşın yatıyor sense neler yapıyorsun
    Ariza yı zaten sevmezdim..Şimdi de... Müdahale de biraz geç yapılmış sanki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Mart 2009; 14:42:07 >
  • Basketbola bir kaç sene önce derslerden dolayı ara vermiştim,All star'la geri döndüm ve benimle birlikte basketbola başlayan Rudy'e karşı büyük bir sevgi oluştu.Smaç yarışmasında zaten gönlümün birincisi.Ama bu olayda ariza'nın yerinde olsam sesimi bile çıkartmaz,pusup otururdum,cezama da boyun eğerdim.Burada bir şey olsaydı yeniden basketbolu bırakma ihtimalim bile vardı.Taburcu oldu ayrıca
  • Geçmis olsun Rudy, iyidir insallah.
  • umarım Rudy'nin durumu iyidir. Ariza sevdiğim oyunculardan biriydi ama bu olaydan sonra soğudum Ariza'dan.
  • Arizadan niye soğuyorsunuzki adamın isteyerek bişey yaptığı yok
  • Yaptın bir hata git bari adamın elinden tut özür dile ne bileyim.Bir de ağız dalaşına giriyor onunla bununla.Rudy'yi de Portland'ı da severim, en azından fark koymuşlar da üzüntümü hafifletti epey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.