Şimdi Ara

Arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese cümleten hayırlı günler.Öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam affola.
    HTC Desire C telefonumu ilk olarak ekranın orta kısmı basmadığı için ve kendi kendine kapandığı için servise göndermiştim.Servisten geldi biraz kullandıktan sonra ekranın orta kısmının halen daha basmadığını fark ettim 2. ciye yeniden gönderdim. Telefonum yeniden servisten geldiğinde bu sefer ekran gidip gelmesi baş gösterdi.
    3. ye servise gönderdim.Telefonum bir kaç gün önce elime ulaştı ve ekran gidip gelmesi halen devam etmekte ( ekran gidip geliyor bu olay 1 saniye gibi bir sürede gerçekleşiyor. 4-5 dakika telefon açık kalırsa gerçekleşiyor.Bir video izlerken mesela bu olay gerçekleşiyor ve bu sorun her geçen gün daha da artıyor. Face gibi sosyal ağlarda kasma yaşamaya başladım.Oyun oynarken ekran gidip gelirse oyunda bir kasma gerçekleşiyor ki izaha gerek yok)Bu pazartesi 4.'ye ye servise göndereceğim.

Yasal Haklarıma göre bir telefonu aynı arızadan 4 kez gönderirsem. Para iadesi veya değişim isteyebilirmişim.
    Asıl sorum şu AYNI ARIZADAN KASIT nedir ? Farzı misal 4 kez ekran basmıyor diyerek ten mi gönderirsem bu yasal hakkımı kullanabilirim.
    Benim Arızılarım
    1. Arıza Ekranın orta kısmı basmaması ve Kendi kendine kapanma.
    2.Arıza Ekranın orta kısmının basmaması
    3.Ekranın Gidip gelmesi
    4.'yede ekranın gidip gelmesi var diyerek ten gönderirsem Para İadesi yasal hakkımı kullanabilir miyim ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• şikayet et diyeceğimde öyle bir cihaz için değermi bilemem.
  • Neden öyle bir şey dedin ki o telefona ben para verdim.Ve parayıda sokaktan bulmuyorum. Bende herkez gibi 1.500 tl ye telefon almak isterdim ama bütcem bu kadar ne yapayım.
  • Cihazinizin yenisini vermek zorundalar ve verirler servise tekrar gönderin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arızanız genelde ekran dokunmatiği ve ekranla ilgili okuduğum kadarıyla kanaatimce aynı şikayetler diye düşünüyorum. Bence 4. kez gönderin ve değişim ya da para iadesi talep edin sonuçta hep ekran ve dokunmatik arızası yani aynı arızalar derim.
  • bu telefonu parasını alıp discovery almayaı planlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.