Şimdi Ara

ARIYORUM! XBOX 360 Kinect + Oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz XBOX 360 Kinect arıyorum. Tek kol olsa da olur. Kırık olmasa da olur ama yanında bol oyun olması şartıyla.

• Arkadaşa bütçeniz ne kadar diye mesaj atıyorum görüp cevap dahi yazmıyor.. boşa vakit kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstshn81

Arkadaşa bütçeniz ne kadar diye mesaj atıyorum görüp cevap dahi yazmıyor.. boşa vakit kaybı

Sana cevap yazmak zorunda mıyım? Sana bilerek cevap yazmadım. Ürünün varsa gösterirsin sunarsın anlatırsın. Satıcı olarak her türlü yedek parça vs sattığını yazdığın için sana dönme gereği duymadım. Konumu niye kirletiyosun. Mesajımı gördü okudu ama cevap yazmıyor tribini forumda da yaşadık bu yaştan sonra
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    Elbette benimle alışveriş yapmak zorunda değilsin ama nezaket sahibi birisi olumlu yada olumsuz cevap yazar..

Ben kimseye trip atmıyorum.. Forumda o kadar kişiyle alışverişim oldu kimse ile sorun yaşamadım yaşamamda..

Az önce belirttiğim gibi boşa vakit kaybı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstshn81

Elbette benimle alışveriş yapmak zorunda değilsin ama nezaket sahibi birisi olumlu yada olumsuz cevap yazar..

Ben kimseye trip atmıyorum.. Forumda o kadar kişiyle alışverişim oldu kimse ile sorun yaşamadım yaşamamda..

Az önce belirttiğim gibi boşa vakit kaybı

Başka bir arkadaş güzel bir şekilde ürününü tanıttı istediği fiyatı yazdı ben de güzel bir şekilde cevap yazdım. Siz ise bütçeniz ne kadar diye sormuşsunuz ve ardından bir mesaj daha ' ??? ' şeklinde sadece. Çok alışverişiniz olmuş olabilir. Saygı duyarım. Ben cevap yazmak istemedim bu kadar. Neden uzatıp konuya vakit kaybı gibi saçma bir yorum yazıyosunuz? Ne gerek var? Sizden fiyat almayan cevap yazmayan herkes vakit kaybı mı oluyor. Saçmaladınız bence. Boşverip geçebilirdiniz. Konuya vakit kaybı diye yazmak nedir. Neyse uzatmayım. Ben arıyorum. Elinde ürün olan fiyatını yazan arkadaşlarla konuşur anlaşırım. Sizin gibi bütçeniz nedir diye soranlara da cevap yazmam. Aradığım şey ürün elinizde varsa yazın yoksa bütçe sormayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.