Şimdi Ara

Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz egzotik biraz nickime yakışır biraz ironik ama karizmatik profil fotoğrafı arıyorum yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In God We Trust -- 4 Mart 2014; 12:21:02 >

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • Önce nickinin açılımını yap ona göre hallederiz. İsmet dediğin zat İsmet İnönü mü? Sigara ver derken de sen kendini Atatürk yerine mi koyuyosun?

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Önce nickinin açılımını yap ona göre hallederiz. İsmet dediğin zat İsmet İnönü mü? Sigara ver derken de sen kendini Atatürk yerine mi koyuyosun?

Nerden aklına geldi bunlar böyle.. Arkadaşım öyle bir nickin var ki resim bulamıyor insan ona.Aklımda bir tane varda nerde görmüştüm unuttum görürsem ekleyeceğim.

Uçak Takip Merkezi Amerika Kıtası
  • quote:

Orijinalden alıntı: swellingbot4

quote:

Önce nickinin açılımını yap ona göre hallederiz. İsmet dediğin zat İsmet İnönü mü? Sigara ver derken de sen kendini Atatürk yerine mi koyuyosun?

Nerden aklına geldi bunlar böyle.. Arkadaşım öyle bir nickin var ki resim bulamıyor insan ona.Aklımda bir tane varda nerde görmüştüm unuttum görürsem ekleyeceğim.

Beklerim hocam sağolun

Ne alaka?
    =SOUNBAR ARIYORUM ARKADAŞLAR =
    3 yıl önce açıldı
    PSP ARIYORUM...
    7 yıl önce açıldı
    Mahlas arıyorum arkadaşlar.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 21 Mart 2014; 1:17:43 >

Orijinalden alıntı: İsmetSigaraVer

Biraz egzotik biraz nickime yakışır biraz ironik ama karizmatik profil fotoğrafı arıyorum yardımcı olur musunuz?

Tam Senlik sana uygun.

Arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Biraz egzotik biraz nickime yakışır biraz ironik ama karizmatik profil fotoğrafı arıyorum yardımcı olur musunuz?

Tam Senlik sana uygun.

Arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Tam Senlik sana uygun.

Arıyorum

olabilir
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.