Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyede bu başı boşluk,genlerimizde olan sahtekarlık duygusu, ülkedeki denetimsizlik ve son olarak insanımızdaki vurdumduymazlık devam ettiği müddetçe bu böyle gider zaman içinde ise bu tipler yok olur.

Ülkemizde "arıtmacı" amip gibi bölünerek çoğalıyor malesef,

2 usd ye filtre alıp X Y fiyatlara arıtma cihazını satmaya başlayıncada gayrimeşru para gibi bunlarda alışkanlık yapıyor bırakamıyorlar.

Bu düzensizlikte emin olun en çok vatandaşa sonrada kurumsal dairede iş yapan yada yapmaya çalışan firmalara zarar veriyor.

Sonuç olarak bu işin içinde olan biri olarak benim ne düşündüğümü sorarsan hocam HAKLISIN VE VALLAHİ İĞRENÇ.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ÜmitATMACA kullanıcısına yanıt

Bu arada ihlas nsf sertifikalı ilk ve tek cihaz diye reklam yapıyor. İlk oldukları doğru fakat tek değiller. Bunu bence düzeltmelerini isteyin.

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ?

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Hocam sen devenin hikayesini biliyorsundur mutlaka..

Bu arada misafirim geldi size iyi forumlar .

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Çok iyi yazı hocam , herşeyine bakarken dikkat ederken ben bile soğudum bu artıma cihazı işinden , dört minerale baktırmak bioceraya hizmet etmek olur , ondan dolayı sadece minerallere değil suyun tamamına baktırmak lazım da işte .

• omnipure kullanıcısına yanıt
    Bana da gelen fotolar . İçeriği değiştiği belli de işte . Yine arıtma sektöründeki numaralardan birini izliyoruz sayın seyirciler .

Bunu duymuştum , yapılan analizler de ne kadar güvenli soru işareti .

Hindistanda satılan bioceralar bir ara daha gündem olmuştu, Türkiye mümessili firmasına bu konuyu o zaman ilettik, oda Biocera firmasına bunu sordu m, içeriği azaltılmış biocera verdiklerini söylediler o yüzden ucuza satabilirmiş. Ne kadarı doğru bilinmez tabii satan benim malım kötü diyecek hali yok, son zamanlarda evet bioceralarda bir zaman sonra pH sorunu olduğu konusunda geri dönüşler yok değil.

Biocera'yı zaten bizler nsf sertifikası olduğu için tercih ediyoruz. Buna şuan başka da bir rakip yok Türkiye de, pH filtresi var yok değil ama onların nsf onayı olmadığı için içinde kullanılan taşların toksik olup olmadığı belli olmadığı için çok tercih edilmiyor forumda, tercih edilmiyor derken araştıran kişiler tercih etmiyor yoksa o filtreler bioceraya göre 100 kat daha fazla adette sattığına eminim o da ayrı bir konu, çünkü daha uygun fiyatlara satılabiliyor. Biocera daha uygun fiyata satılamaz mi elbette satılır ama şuan tek firma ithal ettiği için verdiği fiyata razı gelmek zorunda kalıyoruz.

Ayrıca ph değerin zaten 7 ve üzeri ise alkali kullanmanın çokta mühim olduğuna katılmıyorum ama ro sistemli su aritma cihazi kullanıyorsan %99 zaten 7 ph altında hatta 6 ph su kullanıyorsun diyebiliriz. Bu yüzden alkali filtre suyu iyileştirmek için tercih edilir, alkali derken 7 üzeri su alkalidir.

*Ayrıca yönetmelik gereği 6.5 ila 9.5 arası ph olması gerekiyor içilebilir su olması için.

**Ayrıca çok nasıl ki 6.5 değere yaklaştıkça su tehlike alarmı veriyorsa 9.5 değerinede yaklaştıkça tehlike alarmı verir.

Suyun kalitesi için kaç pH değeri derseniz onun net bir sonucu yoktur. Yönetmeliğe uymak en doğru seçim olacaktır. 6.5 ila 9.5 arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sistemde sadece Biocera mı var? Tamam en iddialı göze batan filtre o ama , Biocera gelsin bana teklif etsin suyunuzu gönderin biz sponsor olalım , şurada baktıralım desin tamam amenna , niye adamların reklamını yapayım . Ayrıca arıtma cihazı sadece bioceradan ibaret de değil . Çıkan su gerçekten güvenilir mi ona baktırmak da çok önemli .

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Biocera'nın bende tubitak mineral analizi var 4,5 yıl önce yaptırılmıştı ek olarak bulursam atarım buraya.

• tersosmos kullanıcısına yanıt
    Elimizde bulunsun abi gönder gelsin .

• tersosmos kullanıcısına yanıt

Boşa para vermeyin diye yazıyorum zaten, önceden iyi olabilir belki de ama bu o filtrenin HYPE olmadığını ispatlamaz. getiren firmanın o filtre ile ilgili neden analizi yok, mineral filtresi diye satıyorsun ispat yok, hadi ph kullanıcıla ölçer diğer iddia edilenleri ben mi ispat edeceğim.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

sen niye test edeceksin, getiren, satan firma ispat edecek bunu, şaibe varsa oradan kaç hemen uzaklaş, yerli malı FAS öneririm, herşey şeffaf yerli malı çünkü

Fas nedir diye biraz baktım da, daha 3 yıllık ticari hayatı olan firmaya mı güveneceğiz Biocerayı bırakıp anlamadım? Biocera da iyidir demiyorum piyasada bu kadar çok satıpta hâlâ analizleri eksik bir ürünü bende evimde zorunlu olarak kullanıyorum.. Ayrıca yukarıda bazı yorumlarda yazıldığı gibi, devlet zaten bu işleri takip etse, facebook gruplarında kiloyla filtre satılmazdı sanırım.. Yani zurnanın son deliğinde şaşırmak daha tuhaf değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne fası kardeşim ya herkez araştırsın etsin yerli yabancı kaynakları filtrelerini öyle alsın çivisi çıkmış su arıtma piyasasının

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

3 yıllık derken, 40 yıllık bioceranın yaptıkları ortada, biocera kurumsal düzgün bir firöa olsaydı sattığı filtreleri tüm dünyaya standart gönderim yapardı. bunun tecrübe ne alakası var, ayrıca fas plastik 3 yıllık bir firma değil HSC firmasına ait bir firmadır. HSC firmasını araştırırsan Türkiyede ne tür bir güce sahip olduğunu anlarsın arıtma firmaları arasında :) bugün puricom, vontron gibi firmaların disbirötürü olan firmadır. Kiloyla filtre satılmaz filtreler adet olarak satılır, facebook kullanan dayıların burada olduğunu sanmıyorum.

siz benim ne demek istediklerimi anlayamamışsınız, aynı filtreyi 5 katına farklı ülkede daha ucuza satılıyor burada 5 katı fazla ücret ödeniyor uyanın artık demek istiyoruz.

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

FAS bir örnek öylesine söylenmiş forumda mizahi bir durumu olduğu için yazıldı. Biocera filtresine aldanmayın adamlar içerikten yürütme yapmış diyoruz açın gözlerinizi diyoruz, AYRICA AYNI FİLTRE HİNDİSTANDA 5/1 FİYATA NEDEN TÜRKİYEDE 5 KATI KAZIK FİYATA KULLANIYORSUNUZ DİYORUZ. İSTEDİĞİN YERDEN FİLTRE AL HOCAM SİZE BİRŞEY DEDİĞİMİZ YOK ZATEN BİZ ORTAYA YAZIYORUZ, O FİLTREYİ SDATAN FİRMALARA BU SERZENİŞ

Siz yeni misiniz burda,şahsınıza birşey yazmadım ki bana tepki veriyorsunuz? .. Evet facebookta arıtma gruplarında kiloyla filtre satıyorlar, şu rengarenk olanlarından hemde girip bakabilirsiniz, Ayrıca fas'ın 3 yıllık geçmişi olduğunu da kendisi yazmış sayfasında, ben demiyorum..
    Bioceraya iyi dediğimi de hatırlamıyorum ancak pek alternatifi olmadığı için zorunlu kullanıyoruz dedim.. Birde uyanın artık derken 3.dünya ülkesinde yaşadığınızı unutmuş gibi konuşuyorsunuz, bu ülkede her ürün ve hizmete ederinden kat ve kat fazlasını ödüyoruz zaten.. Peki, Biocera almayalım,ne alalım alkali filtre var mı öneriniz.. Yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Biotech marka var Listing Category Search Page | NSF International hidrotek firması satıyor.

ben tepki vermiyorum gözünüz açık olsun dedim sadece HYPElenmemek için

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.