Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

19.000 TL /6 ay vade farksız AO Smith daisy modelini almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz.?

• Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt

tabi ki de beğendiğim bir cihaz . pompalı ve atık su oranı en kötü 1e1 alırsınız. İyi günlerde kullanın. Hatta alırsanız atık suyu test edip bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler. Peki bana önereceğiniz bir cihaz var mı.? Kendim filtresini değiştireceğim basit bir sistem. Açık olsa da olur. Elim pek yatkın değil bu işlere.

El yatkınlığı çok yok ise kurumsal firmalardan cihaz alın ve periyotlarına uygun şekilde servis hizmeti ile ürün değişimi yapılsın. İhlas tr genelinde servisi olan bir sistem. Ao smith de aynı sistemi kullanıyordur .

Daha uygun fiyatlı

https://www.ethicwater.com.tr/urun/flt-75-su-aritma-cihazi//

foruma özel nakitte yüzde 20 indirim de yapıyorlar. taksitli yüzde 10 .

kasa değişmiş , forumda önerdiğim bir kaç arkadaşta pompalı sistemlerde ses var diye dönüş olmuştu . Firma kasa değiştirme yoluna gitmiş iyi de olmuş Şiddetle tavsiye ederim pompalı hali ile

Değişim zamanlarından önce foruma yazarsanız yine senede bir vs eğer yoğun çamurlu bir bölgede iseniz sediment filtre en geç altı ayda bir , videolar ile yazılar ile sizi bilgilendiririz .

düzenleme ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 21 Ekim 2024; 11:50:49 >

İlginiz için teşekkürler. İhlas Unique serisinde karar kıldım ve montaj için randevu verdim.

Hayırlı olsun ii günlerde kullanın .

Teşekkürler hocam.

• Merhabalar. ZERMAT VORTEX hakkında bilginiz var mı? Önerebileceğiniz bir cihaz mı yoksa uzak durulmalı mı? şimdiden teşekkür ederim.

• barberouge B kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda bu konuda vs çok konuşuldu bildiğiniz ters ozmoz , konu içince ve forumda arama yaparak bilgi edinebilirsiniz .
  • Bir soru sorayım bende.

Arıtmadan çıkan suyu bekletince neden kokuyor?

Değişik filtreler ve membranlarla aynı şey oldu.

Şebeke 150 160

• Teşekkür ederim.

• barberouge B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • urzais U kullanıcısına yanıt
    Klordan arınmış su bekleyince bekletince hızlı bir şekilde bakteri üremeye başlar , oksijen ile temas etmemesi lazım . Bundan dolayı arıtmadan çıkan su alkali formda değilse bu süreç daha hızlı gerçekleşir . Biocera taşlarının içinde antibakteriyel bir taş bulunur mesela , o filtreden geçen suda bu süreç daha uzun sürer , normalde 4-5 saatte kokmaya başlarsa , 7-8 saat saate kadar kışın daha uzun süre bakteri üremesini engellemiş oluyor .
    Özetle arıtılmış su bekletilmemelidir . Hemen tüketmek en güvenlisidir .

Bu videodaki işlem gerçek mi?

Gerçekten çamaşır suyunu mu veriyor arkadaş tanka?

Telefonda link verdiyseniz görünmüyor hocam , hangi videodan bahsediyorsunuz?

Ahmet karaayvazyoutube
    Su arıtma cihazlarında kullanılan tankların dezenfekte edilmesi
    https://www.youtube.com/watch?si=EvTLkzpnK05Ugeri&v=kKDssVVWClA&feature=youtu.be

Bunu diyorsanız eğer , o arkadaş benim zaten , evet verdim . Bu tankı iş yerimde hala kullanıyorum . Senede 1 de düzenli yaparım bu işlemi .

Kazana çamaşır suyu vermeseniz iyi olur bence.

Az yada çok çamaşır suyu çamaşır suyudur.

Onun yerine kötünün iyisi hattan klorlu su verin daha iyi.

:))

Hattan su verdim bi faydasını görmedim . Onu da sedimentten geçirip vermek lazım hatta , yoksa tanka çamuru doldurursun .

Kazana verin derken ne demek istediğinizi anlamadım ama ? Kazan derken ? İçine diyorsanız videoda housing kaptan tankın içine gidiyor zaten .

Anlayın işte kazan dedim tanka :D

Sonuçta anladığım kadarıyla kaba eklediğiniz çamaşır suyunu TANKA veriyorsunuz yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Evet evet ,direk veremiyorsunuz , içine aç boşalt gibi olmuyor , tankın içindeki basınç , direk vermeye izin vermez zaten , basınçla içine verilmeli ki dışarı geri attırmasın .

Hocam plastik bir malzeme olan tanka miktarı benim için önemsiz çamaşır suyu giriyor.

Bence 2 senede bir tankı yenilemek daha sağlıklı.

Para demeyelim şimdi burada herkes NSF aşağı NSF yukarı didikliyor.

Günde 5 lira ayırsanız her gün tank parası çıkar.

Aman diyim vermeyin çamaşır suyu falan az yada çok tabi kendiniz bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.