|
Ariston Genus One 504 (Alev Kopması)

-
-
merhaba bende de aynı sorun var
ariston genus premium yoğuşmalı kombim var. kombide alev kopması hatası alıyorum. bazen yapıyor bazen yapmıyor ama son dönemlerde sıklaştı. tam ateşlemeyi yapıyor, ısıtacak o sırada anakart tık diye kesiyor ateşi ve alev kopması hatası veriyor. sp3 şeklinde sonra 504 arızası veriyor. neden yapar bunu? Çok para harcamak yerine yeni kombi almak mantıklı mıdır_?
Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Öne Çıkar (0 oy)
-
Bunun bir çok sebebi olabilir hocam benim de hala çözülmüş değil garantisi var Allahtan gelip bakıyorlar sürekli bir şeyler deniyoralar en son ateşleme arızalı onu değişeceklerini söyledi bakalım düzelecek mi. Bunun sebebi deneme yanılma metodu garantisi yoksa kombiniz sıkıntılı bir durum...
-
quote:
Orijinalden alıntı: erdinç61Bunun bir çok sebebi olabilir hocam benim de hala çözülmüş değil garantisi var Allahtan gelip bakıyorlar sürekli bir şeyler deniyoralar en son ateşleme arızalı onu değişeceklerini söyledi bakalım düzelecek mi. Bunun sebebi deneme yanılma metodu garantisi yoksa kombiniz sıkıntılı bir durum...
garantim yok malesef. alet 8-9 yıllık. elektronik kart değişti mi sizde hangi parçalar değişti
-
Yok onu değişmediler henüz. İlk önce bakım yapıldı temizlik vesaire çare olmayınca tekrar çağırdım baca ile ilgili bir şey kontrol ettiler sanırım ben evde yoktum. 3. defa çağırdım geçen hafta bu sefer ateşleme mekanizması sıkıntılı çakmağı değişeceğiz havalar soğumadan. Bir süre idare edin söylendi yakında çağırırım değişime. Sizin alet 8-9 yıllık ise paranın hakkını vermiş bence güzel. Benim ki daha 2 yıllık.
-
Evet 9 yılda pek sorun yaşatmadı sadece su damlattı o da bizim hatamızdan dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X