Şimdi Ara

Argonot Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az bilinen bir deniz canlısıdır. Deniz anemonu gibi bitkiye benzeyen ve deniz dibinde kayalara tutunarak yaşayan bir hayvan türüdür.
    Argonotun çok ilginç bir döllenme yöntemi vardır. Erkeğin cinsel organı, çiftleşme mevsiminde, bedenden ayrılır, gider başka bir kayada yaşayan dişi argonotu bulur, döller ve sahibine geri döner.
    Onun için, önüne gelenle yatıp kalkıp, sonra 'Vallahi ben yapmadım. O kadını tanımam bile' ayaklarına yatan erkeklere “Argonot” denir.

Argonot Nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Argonotlar

Argonotlar, Yunan mitolojisinde Altın Post'u aramak üzere yola çıkan kahramanlardan oluşan bir gruptur. Gruba, Jason adında bir kahraman liderlik etmektedir.

Argonotlar, Yolculukları sırasında birçok macerayla karşılaşırlar ve zorlu görevleri başarıyla yerine getirirler. Örneğin, dev savaşçılarla savaşırlar, büyüleyici Sirenlerin şarkılarına karşı koyarlar ve tehlikeli kayalardan geçerler.

Argonotların gemisi "Argo" adını taşır ve ünlü gemi yapımcısı Argos tarafından inşa edilir. Argonotlar, Yolculukları sırasında güzel Colchis prensesi Medea'nın yardımıyla Altın Post'u ele geçirirler.

Argonotların efsanesi, cesaret, kararlılık ve dayanıklılık konularını ele alır. Ayrıca, macera, keşif ve bilinmeyene yelken açmanın önemini vurgular.

Argonotlar, Yunan mitolojisinin en ünlü kahraman gruplarından biridir ve efsaneleri yüzyıllar boyunca anlatılmaya devam etmiştir. Günümüzde bile, zorlukların üstesinden gelmek için bir araya gelen insanlara atıfta bulunmak için "Argonot" terimi kullanılır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • üstadımızmış
  • Garip bir canlı; güdümlü cinsel organı var:)
  • Yuh bea!
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

üstadımızmış

hakkaten...
  • sperminator
  • dalgıçların korkulu rüyası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU BÖCEĞİN ADI NEDİR YARDIM
    8 yıl önce açıldı
    Bu böcek nedir yav?
    8 yıl önce açıldı
    Bu kedinin cinsi nedir acaba?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prey.gif
  • Salarım zuzuyu.
  • enteresan gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Garip bir canlı; güdümlü cinsel organı var:)

güdümlü gerçekten

• Birde mitolojide " jason ve argonotlar1 diye birşeyler vardı! Ben galiba konu budur diye girdim, çıksam iyi olur, hemen çıkıyorum, hoşçakalın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Birde mitolojide " jason ve argonotlar1 diye birşeyler vardı! Ben galiba konu budur diye girdim, çıksam iyi olur, hemen çıkıyorum, hoşçakalın!

Merak uyandırdın şimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 29 Ekim 2009; 17:37:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.