Şimdi Ara

ArgoMafya - Web Tabanlı Mafya Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunuz bu tür mafya oyunlarına alışkınsınız , ama bu seferki biraz değişik..

Oyunda anlık sohbet bulunuyor ve diğer oyuncularla etkileşime geçebiliyorsunuz..

Üye olan herkese 7 gün ücretsiz vip üyelik veriliyor..

Ayrıca Mısır'da başlarsanız , hapse düştüğünüzde kurtarırım hemen..

Birkaç ipucu;

- suçlarda en sondan bir öncekini kas (banka soygunu)

-araba çalda da en pahalıyı çal (o da en sondan bi önceki)

sürekli bunları kas, zor gelecek ama en azından değecek ,diğerleriyle hiç uğraşma , para getirenler bunlar
    -çaldığınız arabaları para kamyonu soygununda kullanabilirsiniz (%29 ve daha az hasarlıysa)

-çalar çalmaz satmayın ,mesela araba yarışı yapın ,o da para getiriyor

anasayfadan açık olan suçları görebilirsiniz , böylece hangi suçu işleyebileceğinizi öğrenirsiniz .ayrıca kullanım açısından daha rahat.

-3 dakikada bir boks kulübüne tıklayın ,toplam gücünüze de 3-5 birşey eklenir hem , hem de biri size boksta meydan okursa kaybetmeniz zorlaşır . Rus mafyası adlı görevde de boks gücünüzün yüksek olması gerekir, yoksa mafyadan dayak yersiniz ve bir miktar can kaybedersiniz

çarkıfelek i unutmayın ,
    para için aile dışına kredi satmamaya çalışın (ihtiyacınız olduğunda mesaj atın bana)
    çin de insan kaçakçılığı yaparsanız ucuza kaçmayın ,en pahalı botu alın , ölüm riski yüksek diğerlerinde
    soygun işlerseniz (sol baştan 2.sıradaki soygun) canınız düşer, bana sorarsanız hiç gerek yok ,işlemeyin
    mermi alın (türkiyede daha ucuzdu en son) çindeki dükkandan saldırı ve savunma kasın , öncelikli hedefiniz savunma olsun

oyundayken ve oyundan çıkarken cebinizde nakit bırakmayın, saldırırlar. banka hesabınıza aktarın.

herhangi bir sorun veya sorunuz olursa bana her zaman ulaşabilirsiniz burada olmasam bile mesaj atın, gelince cevaplarım.

Oyun nickim ; HIZMALI

Para ihtiyacınız olursa , elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

KAYIT İÇİN TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIZMALI -- 19 Aralık 2014; 20:31:06 >

• Oyuna başlayalı fazla olmadı ama şimdiden çok iyi sardı beni sohbet var kurulacak arkadaşlıklar var çokta yardım görüyoruz sağ olsunlar. Geleceği olan bir oyun olduğunu düşünüyorum zevk veren ve yapılanlarla hayal kurduran haz veren bir oyun gelmenizi şiddetle tavsiye ederim. Anlamam demeyin korkmayın gerekli yardımı oyunda göreceğinize emin olabilirsiniz :)
  • Gerçekten Çok Başarılı Bir Çalışma Olmuş Oynaması Ayrı Sohbeti Ayrı Bir Güzellik Katmış Hertürlü Yardım Görmemizin Yanında Birde Sohbet Etmek Ayrı Bir Zevk Veriyor Güçlü Arkadaşlık Bağları Kurulabiliyor Çok İyi bir İş Başarmışsınız Emeği Geçen Herkezin Ellerine Sağlık.

Düzenle Sil Yanıtla Alıntıla
  • Gerçekten Çok Başarılı Bir Çalışma Olmuş Oynaması Ayrı Sohbeti Ayrı Bir Güzellik Katmış Hertürlü Yardım Görmemizin Yanında Birde Sohbet Etmek Ayrı Bir Zevk Veriyor Güçlü Arkadaşlık Bağları Kurulabiliyor Çok İyi bir İş Başarmışsınız Emeği Geçen Herkezin Ellerine Sağlık.
  • 100 tane daha hesap aç sen en iyisi
  • güzel oyun insanlar çok iyi çok yardımseverler :)
  •  ArgoMafya - Web Tabanlı Mafya Oyunu

yeni sezon başladı. bu sefer para ödülleri de var :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.