Şimdi Ara

ARGO, BEL ALTI, KÜFÜR = KOMİK FİLM ... ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Death Note

@Nike
    Yahşi Batıya gittin mi ?

Hayır. Finallerle boğuşuyorum.
  • Goradan beri tartışılıyor bu konu. Hala bıkılmamış anlaşılan
  • Küfür artık beni güldürmüyor.Küfürü herkez eder.Önemli olan güncel olaylardan yapılan espiriler.
  • Nasıl bir ironidir ki, Cem Yılmaz'a bok atanların hepsi Recep İvedik hayranı. Hani bi' laf vardı, "dinime küfreden müslüman olsa..."
  • Gün içinde zaten sürekli küfür duyan bir milletiz ve bir filminde sadece küfüre bağlı espiriler üretmesinden haz almıyorum. Yerli yabancı fark etmiyor. Taşı gediğine koyma misali küfürler komik oluyor gerçekten ama bir komedi filmi çoğunlukla ince espirilerden oluşmalı. konuyu okuyunca aklıma trophic thunder filminin başındaki fragmanlar sahnesi geldi; bir dokundurma vardı orada ,sadece o****klarla çekilmiş bir film ve milletin buna gülmesi hakkındaydı yanlış hatırlamıyorsam. doğallık bazen komik olabilir ama suyunu çıkartmamak lazım.
    Yabancı filmlerde de sevmiyorum özellikle siyahların üzerine kurulu filmlerde ve suç filmlerinde çok ağır cümleler olabiliyor şahsen varsa yumuşatılmış alt yazıyı tercih ediyorum. Dublajdaki gibi sansürü de sevmiyorum belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 4 Ocak 2010; 23:27:11 >
  • Bence küfür olmaması gerekiyor, bir komedi filminde önemli olan küfürsüz ve cinsellik olmadan güldürmek.

Varsada;
    Küfür varsa 18+ ibaresi olması gerek.
    Cinsellik içeren komedi filmleride 18+ olmalı ki ailerler gidince ağzı açık kalmasın çocuklarının yanında.. :D

Ama bu uyarılar önemli..
  • Filmin tamamında olmamak koşuluyla küfür ve cinsellik olabilir bence.
    Hani bi espiri vardır, cinsellik üzerinden daha güldürücü oluyordur misal, diğer türlü anlamayız.Onlarda falan kullanılabilir.

Ama film ince ve anlaşılır espirilerle işlenirse mükemmel olur.
  • İnce espriyle küfürsüz laf sokma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: _oguzkaan_

@yekialem
    ben sadece:
    quote:

Bu yorumlarda da gördüğümüz üzere yabancı filmlerde küfür olması ''OK'' ancak yerli filmlerimizde olunca ''.OK''.

bu mesaja cevap yazmak istemiştim.Yani kendi adıma söylüyorum bu yabancı yada şu yerli diyerek ayırım yapmam.Kastım buydu.tabii ki küfürlü filmleri seven insanlar olacak ki zevkler tartışılmaz.

Küfürlü filmleri sevdiğimi söylemedim. Gerektiği yerde kesinlikle kullanılmalı. Pis işler yapan adamlara bakıyoruz hepsi neredeyse kusursuz Türkçe kullanıyor. Böylece de yapay duruyor.

yine mi yanlış anlamışım kaç oldu bu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.