Şimdi Ara

Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led
    6 pin 6 adet adreslenebilir rgb fan , kontrolcü ve kumandası ile birlikte komple set halinde ...Yeni kasam üzerinde fan seti ile geldiğinden dolayı boşa çıkmıştır , tertemiz ciddi alıcılara video fotograf atabilirim hepsini buraya ekleyemiyorum

Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led
    Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led
    Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring LedArgb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam komple kontrol paneli kumanda v.s içinde sıfırı 440 lira haberiniz olsun.

üstad selamlar link alabilirmiyim mümkünse hiç denk gelmedim çünkü merak ettim

hayır malesef anakartım da 3pin giriş yok, 4 pin e bağlamak için de dönüştürücüler var sağolsunlar ülkemizde fiyatı seti sattığım rakam kadar Argb Kasa Fanı Seti Aigo Darkflash MR12 Ring Led 

Daha Fazla Göster
  • 300 lira teklif.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.