Şimdi Ara

areste 30 gbyle warrıoruma unıque ne alabılırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    +8 raptor/+2r toto
    +8 shell pauldron/dıger sheller +7
    bronze belt
    wp +0/+1 lupus
    14 str-2 hp/12 str -1 hp=rıngs
    +10 str earıngs/opal earıng+0

30 gb nakıt param war bu chara unıque almak ıstıyorum ama ne almam gerektıgı konusunda pek emın degılım.areste oynayan yada fıyatlardan haberı olup warıordan anlayan arkadasların degerlı fıkırlerıne ıhtıyacım war.ilgılenırsenız sewınırım.SaygıLaR

• takılar güzel bb+ gb verip ske alabilirsen iyi olur derim
  • yorum lutfen.tawsıyelerınızı beklıyorum.o kadar okuyan war hıc bırı mı bıse bılmıo konuyla ılgılı
    @atwa yorum ıcın saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İMi$o -- 2 Ekim 2007; 17:23:25 >
  • bb yi sat ske al wp saten war dual platinium earning veya dual diomond ring al
  • lan git hava yapma o kadar lwl atlamıışn ne alcağını bilmiyon mu . git işine
  • quote:

Orjinalden alıntı: yardımmedin

lan git hava yapma o kadar lwl atlamıışn ne alcağını bilmiyon mu . git işine

cok okunsun dıye genele actık konuyu ama senın gıbıler de burda post kasıo.sadece fıkır alıcaz dıger ıtemlerıde senın gıbılere sorarak almadım zatenbunun gıbı bos konuscak warsa hıc bosuna yorum yazmasın bı fıkrı olan ve konudan anlayanlar mesaj yazsın lutfen.
    @aelmacioglu pe yı bnde dusunuorum ama bnm baya bı resıste ıhtıyacım war.kupeler we olsa tmm olcak ama maalesef gucumuz o kadara yetmıyo

• up pls
    o kadar onlıne kullanıcı war bı kısıde bana fıkır weremez mı?post kasmak ıstemıyorum bosu bosuna.cvp plsss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence İlk 4 adet +7 Shelini +8 Chitin yap geri kalanlada bişi yaparsın..aresde +7 Shell dediğin ne dirki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jim®eii.Tr

Bence İlk 4 adet +7 Shelini +8 Chitin yap geri kalanlada bişi yaparsın..aresde +7 Shell dediğin ne dirki..

aslında resıs sorunum olmasa.shellerı 8 yapmaya calısıcamda.acaip resıs sorunu war takıları yazdım hıc bırı doru duzgun resıs wermıyo.onun ıcın once 1 2 parca unıque arıyorum.
    yorum ıcın saoL bu arada
  • +8 Chitin Set
    +8 Chitin DD
    +8 Raptor
    Dual Opal Earring +0
    Dual Str 14 Hp 2 Rings
    BB Dursun
    Lupus +3 Ya Da +4
  • dual we al beltide ske yapmaya çalış yüzükleri ve shelleri halledersin sonra
  • bak cnm kardeşim göhüslüğe elleme diğer shelleri sat yerlerine +8 chitin al sonra bi priest çek arkana eslantta talos - sq - tk kovala 1 hafta bu bossları kovala %50 gibi bi ihtimal veriorum iron necklace - glass ske veya iron belt - alabilirsin tk nin de peşinden ayrılma opal earring cıkarmaya bak +1 dual yapmaya çalış 76 lv sin boss dan ii para alırsın mümkün olduğunca A1 de kesmeye bak ii şanslar güzel char ...
  • Yüzügün biri DR olsun, bir de pe al yeter =)
  • Wp ile bronze beti sat gb biriktir o zamanda lvl kas piyasa düştüğünde daha güzel şeyler alırsın.Glass belt ROC WE gibi..
  • paranı biriktir biras şu çaharı yapmaını tavsiye ederim

dual +1 we res yok demişsin ondan
    +1 wp bulursan süper olur
    belt ske olsun
    dual roc

+8 shell set
    +6 25 dd

al sana arese layık çhar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.