Bildirim
Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (19. sayfa)
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
elinize sağlık Barış, son bölüm biraz daha eski kayıt galiba - yani son güncellemeden önce. -
33.bölümü dün gece izledim saat 5te gayet iyidi o. -
Yav şöyle videoları gördükçe kıskanıyorum beyler pc yi çok zorluyor oyun single'da bile -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
elinize sağlık Barış, son bölüm biraz daha eski kayıt galiba - yani son güncellemeden önce.
Evet elimdeki güzel kayıtları yayınlıyorum önce. Yama geldiğinden beri oyuna giremedim çok karıştı işler özel hayatta. Bu arada monitörü değiştirdim yeni kayıtlarda yanlarda siyah bant olmayacak 16:9 a geçiyorum yani. Tabi eğer oyun oynamaya vakit bulabilirsem :) -
hadi hayırlısı, yoluna girer her şey takma kafana. -
yayınınızı takip ettim.gerçekten güzel ortam var.ts sohbetleri güzeldir. -
-
-
adminin mazereti neydi? -
-
Mazaretsiz atabiliyorlar :( Adam bi acayipti her skoru iyi olanı atıyordu zaten sıra bana gelmişti :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: aresmar
Mazaretsiz atabiliyorlar :( Adam bi acayipti her skoru iyi olanı atıyordu zaten sıra bana gelmişti :/
-
-
çatışma güzeldi, sizin gibi 1 squad daha olsaymış keşke takımda. -
-
Güzel,eğlenceli ve yararlı videolarla dolu bir kanal olmuş...Kısaca yararlı ve eğlenceli bir kanal.. -
Barış, Elder Scrolls Online Beta'dan video yok mu be ya?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Şubat 2014; 11:37:16 > -
NDA yüzünden yayınlayamıyorsun ceza geliyor. Zaten oyunu da beğenmedim. Çok sıkıcıydı başları aylık ücreti hak edeceğini sanmam. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X