bizim cafedede 69 lwl mage war beramusta 2 nova acık süper nova we frost nova %41 crimson dönüyor sabah aksam inş o da olucak 70lerden :D senın kınden 1 lwl yuksak zuhha unutmadan beramusta 2ecthe bılmem ne dıe bırısı daha wardı lwl 70 warıror cz nın A. koyuyor walla np sı 100k yı gectı
quote:
Orjinalden alıntı: :Zatoichi:
Bence MURTAZA'nın secilmesi cok iyi oldu Ares'te usutune Asas tanımam aynı clandayız diye soylemiyom forever MURTAZA
murtazanın üstüne asasları sayıyorum 1/asasinthelast 2/nychris
areste oynamadıgım için kalanlarıda siz tamamlayın!!!
abi niye üzülüyorsunuzuki sonuçta türk kral olmuş sevinmeniz gerekir Murtaza bi forumda knight online haber modü çok tanınmış bir forumda bence sevinin sağlam bir türk kral olmuş hadi ortaya oynamaya
murtaza sağlam adam ii ki o olmuş
off walla bu kadar gerilemiş mi ares ben bıraktım bırakalı gerileye gerlileye murataza oldu kral walla helal olsun kim seçtiyse
çok kötü deil ama ondan daha iyileri war ( beni keser yani ) (ama 0000000 a gelemez )
ARESİN EN BABA CHARI MURTAZA!!!Tabiki Kral olmayı hakedio bence!
ne dionuz siz yaa, krallık seçimi 3 hafta once oldu nerdeyse, yeni mi aklınıza geldi bu konu.
ki o kişiler arasında XRated Kral olmalıydı.. yemişim murtazasını..
quote:
Orjinalden alıntı: game_masterrrr
murtaza kim
komik olan birşey mi var birader ? adam Ares in kralı olmuş varmı ötesi, bu kadar da AGA olmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Deadly_
quote:
Orjinalden alıntı: game_masterrrr
murtaza kim
coq guzel yaa
Murtaza kim biliyormusun? Senin manevi baban. oldumu istediğin? diğer arkadaşta coq güzel yaa demiş gülmüş neye güldüğünü çok merak ediyorum.zaten " coq " yazmasından belli agagil familyasından oldugu.
genç fenerli, aklı başında mesajlar atman snn yararına olacaktır...
bence nychris - kakashi kun- monsterkill-pwnagefactor-prepetious dreamer gibi adamlar varken bence murtaza anlamsız oldu...
yabancı seçeceğinize türk seçin işte ne güzel o adamları herkes biliyo kral olunca sana ne faydası olcak Orc ları bu yüzden seviyorum Ben bildim bileli Humanlarda Krallar hep yabancıdır bi türk kral hatırlamam Server farketmezzzzz varsa hatırlatın lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: HitmaC
quote:
Orjinalden alıntı: Gondor
BENİ SEÇMEDİLER LVL 68 MAGE YİM
bizim cafedede 69 lwl mage war beramusta 2 nova acık süper nova we frost nova %41 crimson dönüyor sabah aksam inş o da olucak 70lerden :D senın kınden 1 lwl yuksak zuhha unutmadan beramusta 2ecthe bılmem ne dıe bırısı daha wardı lwl 70 warıror cz nın A. koyuyor walla np sı 100k yı gectı
hehe ona bakarsan bizim cafe de ares de 70 lwl laklak var meteor u açık bana da bi kere attırmışdıa bi meteor u o
ben areste murtasa üzerine asas tanımam adam aresin en ii combocusu wideolarını izledim adam 70 lwl lık warrıoru 67 lwl ken indiriyok bence haketmiş !!!!
quote:
Orjinalden alıntı: _Elisha_
quote:
Orjinalden alıntı: :Zatoichi:
Bence MURTAZA'nın secilmesi cok iyi oldu Ares'te usutune Asas tanımam aynı clandayız diye soylemiyom forever MURTAZA
murtazanın üstüne asasları sayıyorum 1/asasinthelast 2/nychris
areste oynamadıgım için kalanlarıda siz tamamlayın!!!
ben de ekleyim zero
muratsa orc deılmı f9 da orc oldu f9 un secılmesı gerekmıormuydu
quote:
Orjinalden alıntı: explore
muratsa orc deılmı f9 da orc oldu f9 un secılmesı gerekmıormuydu
Muratsanın kim olduğunu bilmiom murtasa olmuş işte Türk illa bize küfür eden birinin mi olması lazım king?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme