Arkadaşlar 3-4 Aydır Ko oynamıyorum başlamak istiyorum bi sorun olmazsa ares, diez , cypher karar veremedim 3 serverdan birisinden baslıyacagım diez daha yakın gibi geliyor bana verecegim item listelerinin oynadıgınız servera gore veya bildiginiz server piyasasına gore cevaplarsanız sevinirim..
Ares Diez Cypher ;
+1 Heros Dual +1 We Dual +1 Sos +1 Ske +0 İron Neck +1 Roc +1 Wp +8 Raptor +9 Shell Set +9 Raptor
Ogrenmek istedigim 3 serverdan hangisinin piyasasını biliyorsanız ona gore cevap verirseniz güzel olur teşekkür ettim..
Piyasasını epeydir takip etmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama diezin durumu vahim. İtemler gördüğüm kadarıyla yasal oyun çağrışımı yapıyor. Yasal oynamaksa niyetin diezde işin çok zor.
quote:
Orijinalden alıntı: Advanced
Piyasasını epeydir takip etmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama diezin durumu vahim. İtemler gördüğüm kadarıyla yasal oyun çağrışımı yapıyor. Yasal oynamaksa niyetin diezde işin çok zor.
Teşekkürler..
Diez gercekten cokus icinde. Itemlar ve piyasa acayip calkantida. Bu 3 serverdan bana kalirsa en saglami Ares. Hernekadar +9 ve +10lar bolca olsada emin ol en keyifli ve cz de enaz koxplu serverlardan birtanesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Diez gercekten cokus icinde. Itemlar ve piyasa acayip calkantida. Bu 3 serverdan bana kalirsa en saglami Ares. Hernekadar +9 ve +10lar bolca olsada emin ol en keyifli ve cz de enaz koxplu serverlardan birtanesi.
Diez İtem fiyatı artışındanmı rakamların yüksek olması ? bu sebebtenmidir ares sıcak bakıyorum teşekkürler gorüş bekliyorum..
cypherda oynamani tavsiye ederim koxp yok denecek kadar az.
quote:
Konuya girmeden önce "Gürsel Abi gelip Ares diyecek" seklinde yazacaktım. Gec kalmısım
Ama haksizmiyim? Diezde fiyatlar ucuz ve nereeyse kimse oynamiyor Diezin savas gunleri bile tek tiklamayla 1nci servera girilebiliyor. Chyper desen dupenin serbest oldugu bir server, ki daha aresde +7 raptor efsaneyken +9 raptor ile SS ler cekilirdi. Ares in buyukleri felankor neymis bi bakalim diye ugrasirken Chyper ROF lari +2 yapsam banlarmi diye GM leri soru yagmuruna tutardi. Son halini bilmiyorum ama son gordugumde oyleydi hala onyargim var o servera karsi. Ares i tavsiye etmemin sebebi hem fiyatlarin uygun olmasi hemde oyuncu kalitesinin yuksek olmasidir.
quote:
Ama haksizmiyim? Diezde fiyatlar ucuz ve nereeyse kimse oynamiyor Diezin savas gunleri bile tek tiklamayla 1nci servera girilebiliyor. Chyper desen dupenin serbest oldugu bir server, ki daha aresde +7 raptor efsaneyken +9 raptor ile SS ler cekilirdi. Ares in buyukleri felankor neymis bi bakalim diye ugrasirken Chyper ROF lari +2 yapsam banlarmi diye GM leri soru yagmuruna tutardi. Son halini bilmiyorum ama son gordugumde oyleydi hala onyargim var o servera karsi. Ares i tavsiye etmemin sebebi hem fiyatlarin uygun olmasi hemde oyuncu kalitesinin yuksek olmasidir.
Cok teşekkürler diez serverı oldukca kalabalık degil arese gore ozaman fiyat farkı var demekki areste daha ucuz pm atmıstım cevaplarsan sevinirim
server öneremeyecem ama diez hakkın da bilmen gereken çok önemli bişeyi söyleyim d1 de exp bugu var yani expler olduğundan daha da az geldiğinden d1 de exp kasan olmaz, savaşı kazansanızda emc yada lufer bastığınızda exp slotları bomboştur kesecek adam bulamazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: YakupStar
server öneremeyecem ama diez hakkın da bilmen gereken çok önemli bişeyi söyleyim d1 de exp bugu var yani expler olduğundan daha da az geldiğinden d1 de exp kasan olmaz, savaşı kazansanızda emc yada lufer bastığınızda exp slotları bomboştur kesecek adam bulamazsın...
Ben Dİes'de 5 Yıldır Oynuyorum İnan Base'de Veya Cz'de Tek Tük Koxp VAR. İtemlere Gelirsek Eski Server Oldugu İçin İtem Mutalaka Bol +9 +10 Ha Sanmaki Her 10 Oyuncudan 9 Var Max 2-3 Kişi Pk 'Alarında Seviye Güzel Çoluk Çocuk Sayısı Az Heleki Basede 2 Clan Var Onlarla Pk Atarsan Pk Ne Demek Oldugunu Anlarsın Dies'de İtem Fiyatlarını Merak Edersen Yardımcı Olurum
quote:
Orijinalden alıntı: YakupStar
Inanmiyorum bu hala devam ediyormu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme