Kuralları çiğniyenlere ne tür bi ceza düşündün onuda yazsaydın bari
verilmişti önceden ... Bunlar sanki arenada yapılanlar gibi olmuş
1 LWL DÜŞÜRCEM 10K NP SİLCEM
quote:
Orjinalden alıntı: BRİTNEYSPEARSFANCLUP
1 LWL DÜŞÜRCEM 10K NP SİLCEM
İnan arenaya hiç kimse gitmez
ARENA DELİKANLILARIN MEKANI OGLUM Pİ. NE ARAR WS YAPAN ADAMA DALINIRMI ZATEN AYIP
ya zaten vs sırasında dalan adam ya eziktir yada 0-6 yaş grubundadır
Benim papermage im var asaslar toplu halde saldırıyor.Talia takıp öldürünce de talia taktın diyorlar.Koşan adama oturan adama gelip dalıyolar.
keskeee
quote:
HANGİMİZ SİNİR OLMUYOZ Kİ ARENADA SAATLERCE CIKMIYORUZ ÖZELİKLE MALİCEYE MAGELERE VE GÖRÜNMEZ OLUP ARKADAN DALAN ROGUELERE SİNİR OLUYOURZ İSTE KAPIYA ASILIP HERKEZİN OKUMASI GEREKEN POLAT KURALLARI BENCE WS BÖYLE OLUR GERCEKTEN COK HOS BEN ARTIK BÖYLE YAPCAM :::
1.Erkek adam arenaya seek acarak girer. (clan arena harıc clanca vsler harıc) 2.Arenada oturan adama dokunulmaz. 3.Str priest malıce atmaz. 4.Yenılen küfür etmez. 5.Arenada hop ben bu adam dalım olmaz.Vs teklıf etcek. 6.Adam dur diyince vs yapan diğer adam duracak(pot felan bitebılır) 7.Erkek adam 10 lvl aşağsındakı adam saldırmaz.Vs teklif etmez ama edenle yapar. 8.Vs yapıp yenınce coşup yandakılere saldırmak olmaz. 9.Clan arena teklıflere clan başkanına veya asiste yapılır(clanı yapan başkan başkan kendıne güvenıyorsa yapar) 10.Mageler Vs yaparken alanda biri varsa toplu atmaz. 11.Erkek adam havalanmaz. 12.Koxp Macro kullanmaz. 13.Önce ezık kıyafet ve sılahla numara yapıp sonradan elbıse ve sılah takarsa olmaz. 14.Arenada pazar kurulmaz.(hava atar gıbı olur mıllet saldırır) 15.Asaslar arenaya görünmez olup gırmez erkek gibi adamca vs teklıf eder gıder. 16.Erkek adam vs teklıfı yapıp vs yaparken town cekmez dur der. 17.2 kişi vs yaparken vs yapanlara dalınmaz. 18.Mageler dokunulmazlık bölgesınden ortaya nowa alan türü şeyler atmaz
ALINTIDIR::::
ULAN UTAN BE POST KASMAK ICIN O GUN PAPAZ OLDUK HALA GEREKSIZ TOPIC REKORU KIRIOSUN BUGUn 3 TANE FELAN ACTIN AYIP WALLAHA AYIP
Aklıma ahlak gm si geldi :) Bu adamda ahlak gm si heralde
quote:
HANGİMİZ SİNİR OLMUYOZ Kİ ARENADA SAATLERCE CIKMIYORUZ ÖZELİKLE MALİCEYE MAGELERE VE GÖRÜNMEZ OLUP ARKADAN DALAN ROGUELERE SİNİR OLUYOURZ İSTE KAPIYA ASILIP HERKEZİN OKUMASI GEREKEN POLAT KURALLARI BENCE WS BÖYLE OLUR GERCEKTEN COK HOS BEN ARTIK BÖYLE YAPCAM :::
1.Erkek adam arenaya seek acarak girer. (clan arena harıc clanca vsler harıc) 2.Arenada oturan adama dokunulmaz. 3.Str priest malıce atmaz. 4.Yenılen küfür etmez. 5.Arenada hop ben bu adam dalım olmaz.Vs teklıf etcek. 6.Adam dur diyince vs yapan diğer adam duracak(pot felan bitebılır) 7.Erkek adam 10 lvl aşağsındakı adam saldırmaz.Vs teklif etmez ama edenle yapar. 8.Vs yapıp yenınce coşup yandakılere saldırmak olmaz. 9.Clan arena teklıflere clan başkanına veya asiste yapılır(clanı yapan başkan başkan kendıne güvenıyorsa yapar) 10.Mageler Vs yaparken alanda biri varsa toplu atmaz. 11.Erkek adam havalanmaz. 12.Koxp Macro kullanmaz. 13.Önce ezık kıyafet ve sılahla numara yapıp sonradan elbıse ve sılah takarsa olmaz. 14.Arenada pazar kurulmaz.(hava atar gıbı olur mıllet saldırır) 15.Asaslar arenaya görünmez olup gırmez erkek gibi adamca vs teklıf eder gıder. 16.Erkek adam vs teklıfı yapıp vs yaparken town cekmez dur der. 17.2 kişi vs yaparken vs yapanlara dalınmaz. 18.Mageler dokunulmazlık bölgesınden ortaya nowa alan türü şeyler atmaz
ALINTIDIR::::
Peqi KızLar bu saydıklarını yapabilcekmi
PASAM YORMA SEN KAFANI BU OYUNU BEN DÜZELTCEM BEN BU OYUNDA OLDUKCA BU OYUN OYUN OLACAK
*OYUNDA KOXP KULLLANIYOMSUNUZ KULLLNADIRTMAM, *DUPE YAPIYOMUSUUNUZ YAPTITITRTMAM* EZİKLERLE DALGA GECİYOMUSUNUZ YAPTITIRTMAM, *HERKEZE YALVARMADAN SW VERDİDRTCEM *GOLEME CEKTİTİRMEYECEM **POTLARI1COİS YAPCAM *BOSS DAHA COK CIKARTCAM *GM İLE CAY PARTYSİ DÜZENLEYECEM *GM BANLAYAMAYACAK *LÜFERİNİN İÇİNE YÜZME HAVUZU YAPCAM *YORULAN CARLARINIZA MASAJ SALONU YAPTITRTCAM *HERKEZE OYUNDA VİLLA CAYİRE VERCEM NE YAPRSANIZ YAPIN *
CYPERİN KIRALI YAPIN BİDE GM RİCA EDİN BANLAMASIN BENİ BEN BUNLARI YAPARIM KNİGHTI BEN KURTARACAM AMA BAZI SARTLARIM VAR
BAN YOK BANA İTEMLERİM SAGLAM OLCAK BİDE 80 LWL YAPSIN GM SİZİ KURTARAYIM OLURMU?HERKEZE KIYAK GECMEM
bu kadar saçma bi konu olmaz bunu gereksiz konulara açsaydın ya?
quote:
Orjinalden alıntı: killjoy3
arenadasın 'Z'yaptığım herkese dalarım
öh lem :S
quote:
Orjinalden alıntı: killjoy3
arenadasın 'Z'yaptığım herkese dalarım
o 'Z' ye birgün bende denk gelirim inş :D
arenada önüme geleni ezerim
Evet ya.Vs yaparken karışan çok.Niye karıştın diyorum adam sanane diyor.