Şimdi Ara

Arenada hile olduğundan şüphelenmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir hunter geldi karşıma sanki desteyi kendisi yapmış
    1.alleycat
    2.hyena
    3.3-2 adapt
    4.houndmaster
    5.tur pasif değiştirme beast bufflama
    6.tur 1 mana beast koyup bufflamak üstüne infest

    Geçenlerdede bi priest gelmişti dragon priest yapmış 1-3 ü 2 kere oynayıp dragon çekti ordanda 5-6 ile çalıp durdu kartı bitmedi 2x dragonfire potion ve pysic dream vardı.Benim gibi başına böyle olayla gelen varmı ve bunları ekliyorum hiçbirşekilde arkadaşlığı kabul etmiyorlar.O kadar arenada hunter oynadım hiç karşıma gelen hunter gibi başlangıç yapamadım.Hunterken beast zor gelirken karşımdakinin böyle hayvani kombolar yapabilmesi hile olduğunun işareti bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 7 Ocak 2018; 13:17:6 >



  • Toplam 5 veya 6 tane FS kartı dışında 2 Arfus ve abartısız 8 farklı epic kart oynayan Priest gelince karşıma arena benim için bitti. Ve cidden bu söylediğimde en ufak bi abartma yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sıkıntı discover kartlarında. Arkadaş tamam kabal courrier falan neyse de, netherspite historian'ın ya da stonehill defender'ın arenaya gelmemesi lazım.

    Hadi çok şanslı olur bir ton epic, legendary draftlarsın anlarım. Çok nadiren yaşandığı için kabul edilebilir bence. Ama adam netherspite atıyor, 2 stonehill atıyor, hatta free from amber gibi kartları tekrar tekrar kullandığı oluyor. Sonra elinde, masasında bol bol legendary... Şahsen draftlarken sunulan 3 seçeneğin legendary olmasından çok discover olmasını umuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evil Dead

    Toplam 5 veya 6 tane FS kartı dışında 2 Arfus ve abartısız 8 farklı epic kart oynayan Priest gelince karşıma arena benim için bitti. Ve cidden bu söylediğimde en ufak bi abartma yok.

    Ben de karşıma 10 mana da 4 el üst üste blastcrystal potion atıp boardda bir şey bırakmayan Warlock ile karşılaştığımdan beri arena oynamıyorum. Ondan önce de bildiğin Jade Druid ile oynadım adam resmen destesini kendi hazırlamış gibiydi 9-9 jade attı masaya düşün artık. En temizi arena hiç oynamamak.
  • Blizzard geçen exp. yarısından itibaren arena dengesiyle ilgili çalışmalar yapıyor. Bir kartın kazanma yüzdesi ne kadar yüksekse o kadar nadir geliyor artık. KC çıktığından beri ince ayarlar yapılıyor. Arena daha adaletli artık arenadan vazgeçmeyin derim.


    Bazen moral bozar ama uzun vadede hem eğlencesi hem kazancı ladderden çok daha iyidir. F2P dostudur. Ben her exp. başında 2-3 hafta oynarım. Bu sefer 48 pack alıp pack başı 32 gold vermişim mesela. 5.7 win ortalamayla. Buyrun:

    http://www.heartharena.com/profile/nemesis340/any/2017-10-11



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OsmanB. -- 8 Ocak 2018; 18:3:23 >
  • Arenada hile olduğundan şüphelenmeye başladımArenada hile olduğundan şüphelenmeye başladımArenada hile olduğundan şüphelenmeye başladımArenada hile olduğundan şüphelenmeye başladım

    oluyor böyle ilginç şeyler çok takılmamak lazım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.