Şimdi Ara

Arena mı? Paket mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce başlıktakilerin hangisi daha nadir kartlar verebilir?

• En az 3 - 4 win alabiliyorsan arena, yoksa paket. Arenada fazla win alırsan ona göre kartta veriyor genelde 7 zaferden sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

En az 3 - 4 win alabiliyorsan arena, yoksa paket. Arenada fazla win alırsan ona göre kartta veriyor genelde 7 zaferden sonra.

Tamam sağ ol öyle yapıcam.Bide önerdiğin sınıf var mı arenada? Ayrıca istersen bi kapışalım :D
  • Arenaya girip kendinizi gelistirin baslarda az galibiyet alip zarar edebilirsiniz bazen altin yerine dust da verebiliyor ama 1pack garanti o da 100 gold ediyor ustu sizin basariniza kalmış.
    Arena kart degerleri deck olusturma icin trump in sayfasına bakabilirsiniz cok yararli. Sinif olaraksa benim siralamam 1. Mage , 2.paladin, 3.druid ,4.rogue .... diye gider

• Arenada sınıf sana kalmış. Zaten 3 seçenek sunduğu için her zaman istediğini seçemiyorsun. Benim arena favorim rogue dir her zaman.

Bu arada arenada kapışmak için random eşleşmeden denk gelmek gerekiyor. Friendly challenge ile sadece sahip olduğun desteleri kullanarak oynayabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

Arenada sınıf sana kalmış. Zaten 3 seçenek sunduğu için her zaman istediğini seçemiyorsun. Benim arena favorim rogue dir her zaman.

Bu arada arenada kapışmak için random eşleşmeden denk gelmek gerekiyor. Friendly challenge ile sadece sahip olduğun desteleri kullanarak oynayabiliyorsun.

Teşekkürler ikinize de Rogue alırım eğer gelirse büyük ihtimal.

Ywizzle benim dediğim normal vs arena değil.Oyundaki ismim:AtomKarinca Yanındaki numara:#1177

Kapışalım istersen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Haziran 2014; 13:27:16 >
  • Biraz stream izleyip arena öğrenirseniz kesinlikle arena
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

Sizce başlıktakilerin hangisi daha nadir kartlar verebilir?

Arenadan elde ettiğiniz pack ile, direk olarak satın aldığınız pack arasında; vereceği kartlar bakımından bir ayrım yok.
  • Arenada çok win alınca daha iyi kart çıkıyor olayı tamamen şehir efsanesi. İlk arenamda 2-3 yapıp Tirion çıkartmıştım.
  • Ya arenada yapınca fazladan aldın ve aynı paketten veriyo ayriyetten bişey yok tabi ben 3 kere yenildim bilemicem fazla :D paketten de hiçbişey çıkmadı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: nepafter37

Ya arenada yapınca fazladan aldın ve aynı paketten veriyo ayriyetten bişey yok tabi ben 3 kere yenildim bilemicem fazla :D paketten de hiçbişey çıkmadı :D

Vaktiniz varsa; elbette arena yapmak pack açmaktan daha karlı lakin sorunuz üzerine ben; pack içeriği hakkında cevap verdim @nepafter37.
  • Arenaya girdikçe öğrenirsiniz. Pack ile uğraşmayın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.