Bildirim
Arduino İle Servo Motoru C# Kontrolü ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
geçen sene arduinoyla ilk tanıştığımda böyle birşey yapmıştım. Mantık olarak aynısını uygulayabilirsin. C# ile sadece bağlandığın seri porta parametre yolluyorsun. Arduino tarafında da parametrelere göre gelen değeri karşılayıp işlem yaptırıyorsun.
http://www.ozanselvi.com/arduino-c-kontrolu-ve-haberlesmesi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.Z.Z -- 10 Ocak 2013; 9:24:53 >_____________________________ Everyday you wait is another day you’ll never get back again... -
Bana bunun c# olaraak programını atabilir misin ? _____________________________ KARŞIYAKA -
program olarak elimde yok üstünden baya zaman geçti. zaten verdiğim örnekte c# ve arduino içinde kodlar var. _____________________________ Everyday you wait is another day you’ll never get back again... -
Aslında oldukça kolay bi olay, send(); komutu eklemeniz yeterli butonlara, içerisine göndereceğiniz değerleri yazmanız gerek tabi..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunu nasıl yapıcaz. Bana döküman lazım. Ünv ödevimiz ve yarın son gün. Walla yardım eden olursa çok makbul geçer :) _____________________________ KARŞIYAKA -
normalde şuanda arduinoda servoya hareket verebiliyor musun? _____________________________ -
Evet her seyı yaptım ama c# form da .sh de arıza cıktı . Bunu duzeltemıyorum :) _____________________________ KARŞIYAKA -
Ne tarz bir hata veriyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
c# kodlarını verirsen yardımcı olmaya çalışırız _____________________________ Everyday you wait is another day you’ll never get back again... -
Tamamdır sorunu çözdüm yarım ıcın tesekkur ederım. _____________________________ KARŞIYAKA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler