Şimdi Ara

Arduino C# Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arduino da barkod okuyucuyla barkod okutup lcd ekrana yazdırıyorum. Ekrana yazdırdığım barkod numarasını c# formda textbox a nasıl getirebilirim? Yardım edebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sayın Bahar hanım, Forumu yalnızca soru sorup 12 aylığına kaybolmak için kullanmazsanız forumdaki bilgili arkadaşlara ulaşma ihtimaliniz birhayli yükselir ve direk yardım alabilirsiniz. Nihayetinde buralarda pek anlayan abimiz kalmadı.
    Herneyse, konuya dönecek olacaksak biz normalde saniyenin altındaki veri transferlerinde genelde com portundan seri bağlantı kurarız. Mesela fan devri gibi. Saniyede birçok kez data güncelleniyorsa seri bağlantıdan başka bir seçenek yok. Örnek;http://arduinoturkiye.com/arduino-c-net-haberlesmesi/ Örnek2; http://www.instructables.com/id/C-Serial-Communication-With-Arduino/ Bunlar gibi internette milyon tane örnek bulman mümkün. Burada dikkat etmen gereken en önemli konu, arduinolarda yalnızca tek seri bağlantı kontrolcüsü bulunduğu için pc ile board arasında bağlantıyı sağladığında artık durum kontrolü için ide'deki konsolu kullanamazsın. Nacizane tavsiyem kompleks bir yazılım için arduino mega kullanmanız. Kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.