Şimdi Ara

Ardream Warrior'u Nasıl Olmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
19.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ardream Warrior'u Diziyorum Ama Nasıl Dizsem ? Full Str mi Yapayım ? Elimde Şu An Rebirth Raptor +4 Var. Hangi Armor Hangi Takıyı Alayım ?

Konuyu Arkadaşım İçin Açıyorum Banlı Olduğu İçin Açamıyor...

• Soruna cevap olarak bence ardreamde warrior felan olunmamalı. çok warrior istiyosan 69a kas. yok ardream diyorsan boz o charı asas diz. bukadar basit.59 bir asas, dual 7 shard chtn 7 set görev takılarıyla vs de yatıramayacagım ardream warrior yok denecek kadar az...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kachar

Soruna cevap olarak bence ardreamde warrior felan olunmamalı. çok warrior istiyosan 69a kas. yok ardream diyorsan boz o charı asas diz. bukadar basit.59 bir asas, dual 7 shard chtn 7 set görev takılarıyla vs de yatıramayacagım ardream warrior yok denecek kadar az...

aynen katılıyorum arkadaşa. zaten karşındaki warriorda +8 dd yoksa ve üst düzey takı yoksa şansı yok gibi birşey bence. eğer 7 dd ve ske belt fln varsa da sen onu yatıramazsın belki ama yatmazsın da ;)

soruna gelecek olursak ille de warrior diosa arkadaşın +4 reb raptor güzel bi tercih bence ardreamda. malum fazlasıyla ks atacaksın. raptor üzerine parası kalıyosa bi sos alsın bence, dd şart malum. görev yüzüklerini bilmiyorum tam ama foverin güzel item bence. küpeler de str12 hp1 vardı sanırım. son olarak pendant olarak tabiki de wp ;)
    eğer böle bi char yaparsa ardreamda da iş yapar sanırım

ekleme: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown_man -- 15 Nisan 2009; 20:15:25 >

• @unknown_man
    Hocam str 21 hp 1 Küpe olsa ardreamde herkes warrior olurdu Bildiğim kadarıyla 16/3 en son
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*

@unknown_man
    Hocam str 21 hp 1 Küpe olsa ardreamde herkes warrior olurdu Bildiğim kadarıyla 16/3 en son

dostum ters yazmışım str12 hp1 dicektim pardon :D
    editliorum hemen
  • @kachar: Arkadaşım Öyle Dual Shard +7 Gibi İtemler İle Oynamıyor..
    @unknown_man: Wp,Reb Raptor +4,dd ve 55 gb Var. Server Logos. Full Str mi Dizsin ? Yoksa Chitin +8 mi Giysin??
    (Yakında Daha İyi itemlerde Gelicek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 15 Nisan 2009; 20:40:42 >
  • Wp'i +1 yapıp
    Chitin +8 giy
    Ske +0
    Bulabilirsen biraz pahalı olsada +16/3 veya 12/1 str Küpeler
    foverin,Roc
    dd'nin yanısıra +7 spear ve +7 club edinmekte iyi olabilir

Güzel olur ve iyi dayanır

@kachar
    +7 dual shardlı charları çıtır çerez gibi yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 15 Nisan 2009; 20:26:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Mage mi Hunter mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne o raptordan bir cacık olur nede o warriordan. O kadarda iddialı konuştum. Yap o warrioru max ömrü 2 ay
  • Bu İtemlerle Ardream'de Paper Mage Acsa Daha mı iyi Olur ?

(Benim Cevabım Direk Hayır Oldu Fakat O Genede Yaz Dedi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6e

Bu İtemlerle Ardream'de Paper Mage Acsa Daha mı iyi Olur ?

sen de biliosundur ama paper mage için antidef neck de olursa üstüne söz söylenmez zaten :D
    ardreamda paper mage kullanmadım ben hiç, çünkü sağlam bi char yapmadıkça pek kullanmayı sevmem, asası tercih etmişimdir genelde.
    paper mage oynamak da bi ayrıcalıktır bence hele bi de antidef belt ve neck olursa süper olur bence...

• quote:

Warriorla pek damage vuramazsın adamlara (:
    Paper mage açmayı düşünme eğer iron set yok ise
    Dd yi ve raptoru satmadan rlb warrior dizerseniz çok iyi olabilir ama illa ardream diyosanız :

+7 Avedon
    +8 Chitin Set
    +7 Dd
    +2 Wp
    Skeleton Belt
    Dual We
    Dual Roc

Dizebilirsin. Arada bir bf girersin + Bdw + Ft + Boss keserek bütçeni ilerletebilirsin yada gb alabilirsin charı daha iyi itemler yapabilirsin örneğin Dual +1 Roc +8 Avedon yapabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: QmG

quote:

Warriorla pek damage vuramazsın adamlara (:
    Paper mage açmayı düşünme eğer iron set yok ise
    Dd yi ve raptoru satmadan rlb warrior dizerseniz çok iyi olabilir ama illa ardream diyosanız :

+7 Avedon
    +8 Chitin Set
    +7 Dd
    +2 Wp
    Skeleton Belt
    Dual We
    Dual Roc

Dizebilirsin. Arada bir bf girersin + Bdw + Ft + Boss keserek bütçeni ilerletebilirsin yada gb alabilirsin charı daha iyi itemler yapabilirsin örneğin Dual +1 Roc +8 Avedon yapabilirsin

bence +8 avdona bütçesi yetene kadar +4reb. raptor kullansın

• +9 Raptorlu da olsa bir kere tek atmanın zevkine varan,hızın farkına varan bir insan için warrior pek iç açıcı olmaz. He ben olsam +9 Dual Cle, +8 2 parça Chitin , Ske Belt , Wp +1 , Re +1 , Dex 16/3'lü bir ardream assas açarım. Warrior zevk vermiyor inan bana, adamlara 700 700 vursan da bir şey değişmiyor ..
  • iron neck
    +1 sos
    +2 dr
    +1 roc
    +4 reb exp raptor
    8chitin pad pauldron helmet
    9 fp boot gauntlet
    +8 dd helmet
    str16 earring
    +1 we
  • Ardreamde wariror iş yapmaz diyenler halt etmişler öle bi iş yaparki asaslar bakar öle

Bende logosta lupus +2 sos dual dr küpeler görev
    7 chitin set 7 dd
    +4 reb raptor vardı çok iyi iş yapıyodum
  • Ardream warior olur ama çok item ister.
    Bence int ice mage dizmelisin.
    +1 dual shio(gücün yeterse +2)
    ske belt ep+1 dual ce
    8 oasis
    7 dd 7 chitin set
    Wariorla aynı damage ı vurursun^^
    üstelik alan ve uzak skillerlin olcak.
  • Ardreamda iş yapacak warriorun itemleri bence şöyle olmalı:
    +8 ii veya +8 hb
    +9 fp set
    dual 16/3 str earring
    dual +0 roc
    İn veya wp +2
    Sos +1 veya ske belt

Ama buna gidecek parayı asasa yatırsan warrioru alırsın vs de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hackmoto551

iron neck
    +1 sos
    +2 dr
    +1 roc
    +4 reb exp raptor
    9 fp boot gauntlet
    +8 dd helmet
    str16 earring
    +1 we

Warriora iş yapamaz diyenler ya oyunu bilmio yada warior kullanmamışlar.
    Arkadaşın Verdiği İtem listesi benm wariorun itemlerinin cok benzerleri.Yalnız Sos yerine İ.b daha iyi gider.Reb+4 raptor yerinede exp +8 raptor ve fp+9 set ,botluk +8 chitin olabilir.Bunları yaparsan ardreamde terör estirirsin.Asaslar sana vurmaktan kaçınır.Feci korkutursun yani.Odr +2 ve str+16 ilede atack'ı artırıp Bir yandanda defans yaparsın +2 odr 28 defans nede olsa hp acıgınıda rocdan hayli hayli tamamlarsın.Zaten Hpyi 2 uniq takı undy +8 setlede rahat kapatırsın.Bu dediğim itemleri yapsan Ardreamde işin çok kolay,çok sağlam olursun..
    Zaten birisi 700 vursa öldüremez demiş. Warrior 700 vursa 3 vuruşta 2100 eder ve skill seri olduğundan,Asas karşısında bilemedin 10sn içinde serilir.Ve daha cok vurucaktır eminimki..Onu Bırak warriorun 500-600 vurması bile idealdir.Seri oldugunu düşün bp gibi olur hemde defans olur.
    Ve Playerlik Önemli Tabi Combo Açısından...
    @Dr.Watson
    +9 Raptorlu warrioru Ardreamde kimse durduramaz.Yİyosa yanına yaklaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORK -- 16 Nisan 2009; 15:46:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TORK

quote:

Orjinalden alıntı: hackmoto551

iron neck
    +1 sos
    +2 dr
    +1 roc
    +4 reb exp raptor
    9 fp boot gauntlet
    +8 dd helmet
    str16 earring
    +1 we

Warriora iş yapamaz diyenler ya oyunu bilmio yada warior kullanmamışlar.
    Arkadaşın Verdiği İtem listesi benm wariorun itemlerinin cok benzerleri.Yalnız Sos yerine İ.b daha iyi gider.Reb+4 raptor yerinede exp +8 raptor ve fp+9 set ,botluk +8 chitin olabilir.Bunları yaparsan ardreamde terör estirirsin.Asaslar sana vurmaktan kaçınır.Feci korkutursun yani.Odr +2 ve str+16 ilede atack'ı artırıp Bir yandanda defans yaparsın +2 odr 28 defans nede olsa hp acıgınıda rocdan hayli hayli tamamlarsın.Zaten Hpyi 2 uniq takı undy +8 setlede rahat kapatırsın.Bu dediğim itemleri yapsan Ardreamde işin çok kolay,çok sağlam olursun..
    Zaten birisi 700 vursa öldüremez demiş. Warrior 700 vursa 3 vuruşta 2100 eder ve skill seri olduğundan,Asas karşısında bilemedin 10sn içinde serilir.Ve daha cok vurucaktır eminimki..Onu Bırak warriorun 500-600 vurması bile idealdir.Seri oldugunu düşün bp gibi olur hemde defans olur.
    @Dr.Watson
    +9 Raptorlu warrioru Ardreamde kimse durduramaz.Yİyosa yanına yaklaş.

O item masrafının yarısını yapmış rogue ile vs yap göreyim ben seni =) 6e alınma ama ardreamın warrioru olmaz ama rlb si güzel oluyor

• warrıor ıs yapmaz dıyenlere

http://www.youtube.com/watch?v=DuqhJlMEiMQ
    muzık bıraz dandık telıf hakkından dolayı sılmısler ya sız yınede guzel bı muzık acın ole ızleyın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.