Ama Alt Seviye +7 Raptor +7 Chitin Set +0 Wp +0 Sash Of Sorrows Görev Yüzüğü Str +12/1 Küpe
Boşa masraf bence
Bu arada hocam tavsiye istemişşin açıkcası pek anlamam ardream wariordan ama fp 8 raptor 8 takılar zaten bellıdır alacaın herkesın yazdıgı gibi ben dizssem böyle dizerım
böle bi konu açmıştım ama arkadaşlar adreamda warior iş yapmaz dendiler... bende 23 gb ile;
- +1 reb hb. - +7 no rebit lugias - +1 reb. shell set - +8 und, set kalkan dahil - 62 kağıdı
80 m de pot parası kaldı
69 a rbl kasmaya karar verdim... ama şuan kops nedeni ile parti bulamamaktayım wariorları almıyolar ve sinirden kasmıyorum gold çekip itemleri kitlediğimde poke arıycam...
quote:
Orijinalden alıntı: Fyrad
chıtın 8 giyen raptor 8 takamaski
biliyorum :)) ama sadece tavsıyeydı o fp takardı ..:) yazmayı unutmusum o anda.. su an bıle stajdayım :)) arada bır gırebılıyorum :)) hep bı warıorum olsun ıstedım oldu ama saglam olmadı :)) su aralar char almak ıstedım alamadık bı turlu :)) krızı bahane ettıler .. simdilerde bos gezıoruz sadece staj ve futbol :)) alakasız oldu ama olsn :) charını ıns dızersın arkadasım .. class arkadasımın da tavsıyesı guzel aslında ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme