Şimdi Ara

ardream için en ideal char (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Reactive

10Gb ile pathos ardream'de gerçekten iş yapabilcek bi karakter oluşturman zor.

kardes senin is yapmaktan kastın ne?
    ben de pathosdayım IIIYouZewIII
    elexir 7 citin 7set 54 57 kagıtları ve dd 15 var
    asaslara masnes of fireyle 1vs1 de 400 450 arası vuruyom kesıyom genelini
    uzaktan ise 500 600 arası vuran 51 54 57 skilleri var yan skill glacier +8 glacier wood stafım da var
    yavaslatıyom kacmasına izin vermıyom
    cok mu sıkıstım pt den adam tp liyom
    ii clanlara alıyolar benı bence bu is yapmak sence ney de adama zor diyon
    cunku ben bu itemleri toplam 4 gb ye dizdim
    kardes sen de bence mage diz woe 7 al :D kalana da guzel uniqler alabilirsin ben gorew takıyom

• quote:

Orjinalden alıntı: UpgradeMan

quote:

kardes senin is yapmaktan kastın ne?
    ben de pathosdayım IIIYouZewIII
    elexir 7 citin 7set 54 57 kagıtları ve dd 15 var
    asaslara masnes of fireyle 1vs1 de 400 450 arası vuruyom kesıyom genelini
    uzaktan ise 500 600 arası vuran 51 54 57 skilleri var yan skill glacier +8 glacier wood stafım da var
    yavaslatıyom kacmasına izin vermıyom
    cok mu sıkıstım pt den adam tp liyom
    ii clanlara alıyolar benı bence bu is yapmak sence ney de adama zor diyon
    cunku ben bu itemleri toplam 4 gb ye dizdim
    kardes sen de bence mage diz woe 7 al :D kalana da guzel uniqler alabilirsin ben gorew takıyom

Birader o zaman senin dediklerine göre bütün charlar iş yapar. GERÇEKTEN İŞ YAPMAK demek diğer charlardan düşük kalmayıp onlarla denk olmak veya onlardan üstün olmak demektir. Çek dual cleaver +8 kekuri ringleri +7 chittin seti, sana gör bu charda iş yapar.

• Mage aç 54 Ice 45 Lr ol

Itemler

+7 Oasis Staff yada Chaotic Staff +7
    Pathos piyasası nasıl bilmiyorum ama ucuzsa +8 crimsonlar +8 crimson set butcen yetmesse +7 crimson set ve +7 DD
    Ep almalısın kesinlikle
    Dual Cleric Earring
    Paran yeterse dual Rom
    Beltede Gorev Beltini kullanabilirsin

Bole bi mage ile Tp mage oynarsın ve party i kontrol etmen lazım zamanında tp vs ice lr mage ile ardreamda iyi oynarsan ün yaparsın
  • quote:

10gbye pathosda char dizmek kolay. Oynamayi bilen biri 10gb ile rahat is yapabilir. Ardreamde cogu asas +7 shard +8 cleaver kullaniyor. +7 shard 2gb +8 cleaver 50m civarinda.

@HandsUp
    Archer olma , is yapman zor cok saglam itemlar lazim archer icin. Asas olmak istemiyormussun onu da atladik. Bp olma gene cok saglam uniqeler lazim 10gb ile dizemezsin. Warrior 10gb ile dizersin ama paran bitince pk yapamazsin cunku warrior cok pot harcar. En iyisi mage olmak gibi duruyor.

Mage olacaksan kesinlikle paper olma bence. Nerden geldigini anlayamadan yatarsin. Mage itemlarina gelirsek once takilardan baslayalim. Kupeleri gorev kullan. Mage Earing falan alma bir ise yaramaz. Belt Kekuri Belt senin icin iyi bir secim olur. Hem ucuzdur hemde 30 defans ve 30 flame resist veriyor. Pendant'i da elemental pendant kullan. Fiyati 2gb ile 2.2gb arasi. Yuzukleri de dual rom yapabilirsin. En son 3 gun once marketlere bakmistim rom 3gb civariydi. Simdi hepsini toplarsak 2 tane rom 6gb eder. Elemental pendant 2gb kekuri belt de 30m olunca hepsi toplamda 8.3gb ediyor. Staff olarak Elixir Staff +7 yeter. Armor olarak da chitin set +7 ve dd15 guzel olur. Elixir ve armorlarin toplami 2.5gb kadar tutar. Yani takilari + armorlari + staffi 10.8gb- 11gb arasi bir fiyata alabilirsin. Demissin ki butcem 15gb de olabilir diye. Eger elinde baska para kalirsa onla da kupe alabilirsin.

@UpgradeMan
    O itemlarla asaslarin genelini kesiyor musun? :) Senin vs yaptiklarin oynamayi bilmiyor olmasin? Istersen musait bir zamanda vs atalim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 7 Haziran 2008; 19:35:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

10gbye pathosda char dizmek kolay. Oynamayi bilen biri 10gb ile rahat is yapabilir. Ardreamde cogu asas +7 shard +8 cleaver kullaniyor. +7 shard 2gb +8 cleaver 50m civarinda.

@HandsUp
    Archer olma , is yapman zor cok saglam itemlar lazim archer icin. Asas olmak istemiyormussun onu da atladik. Bp olma gene cok saglam uniqeler lazim 10gb ile dizemezsin. Warrior 10gb ile dizersin ama paran bitince pk yapamazsin cunku warrior cok pot harcar. En iyisi mage olmak gibi duruyor.

Mage olacaksan kesinlikle paper olma bence. Nerden geldigini anlayamadan yatarsin. Mage itemlarina gelirsek once takilardan baslayalim. Kupeleri gorev kullan. Mage Earing falan alma bir ise yaramaz. Belt Kekuri Belt senin icin iyi bir secim olur. Hem ucuzdur hemde 30 defans ve 30 flame resist veriyor. Pendant'i da elemental pendant kullan. Fiyati 2gb ile 2.2gb arasi. Yuzukleri de dual rom yapabilirsin. En son 3 gun once marketlere bakmistim rom 3gb civariydi. Simdi hepsini toplarsak 2 tane rom 6gb eder. Elemental pendant 2gb kekuri belt de 30m olunca hepsi toplamda 8.3gb ediyor. Staff olarak Elixir Staff +7 yeter. Armor olarak da chitin set +7 ve dd15 guzel olur. Elixir ve armorlarin toplami 2.5gb kadar tutar. Yani takilari + armorlari + staffi 10.8gb- 11gb arasi bir fiyata alabilirsin. Demissin ki butcem 15gb de olabilir diye. Eger elinde baska para kalirsa onla da kupe alabilirsin.

@UpgradeMan
    O itemlarla asaslarin genelini kesiyor musun? :) Senin vs yaptiklarin oynamayi bilmiyor olmasin?

Arkadaş assas olmasın demiş. Assas. olsa belki minor ve combosuyla güzel şeyler yapabilir. Ancak magede itemler herangi bir damage değişimi olmayacağı icin (staff dışında) flame ring vs. gibi itemler gerekicek. Aksi takdirde klasik bir mage olmaktan ileriye gidemez. Ben arkadaşın moralini bozmak istemedim ama mükemmel bir char beklemesin diye öyle söyledim. Gerçekten sağlam, iş yapabilir durumda bir char yapmak için benim düşüncem yeterli değil.

• @Reactive
    Yukarda saydigim itemlara sahip bir 59 lvl bir mage oynamayi da biliyorsa guzel isler yapabilir. Pathos Ardream pek kaliteli degil. Saglam itemlari olan kisi sayisi az. Cunku 10gb pathosda dual rom , ep gibi mageler icin kaliteli olan uniqeleri almak icin yetiyor. Ustune armor ve staff almak icin de para kaliyor. Cogu asasin resistleri dusuk. Flame + Light olan bir mage karsindakini kitleyerek kesebilir. Ayrica Flame 54 ,57 skilleri de var. Tabi bu herkesi kesebilecegi anlamina gelmiyor. Karsisina saglam bir warrior , saglam bir asas , saglam bir char ciktigi zaman kaybedebilir tabi ki.
  • Evet bende aynı şeyden bahsediyorum. Klasik bir chara sahip olmak pek fazla zevk vermeyebilir, iyi arkadaşların yoksa :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

@HandsUp

@UpgradeMan
    O itemlarla asaslarin genelini kesiyor musun? :) Senin vs yaptiklarin oynamayi bilmiyor olmasin? Istersen musait bir zamanda vs atalim?

çok teşekkürler senin ve hasan'ın yorumları sayesinde pathosta mage olmaya kara verdim. itemlerimi dediğiniz gibi yapacağım

• İyi minor yapabiliyorsan kesinlikle asas, iyi para verebiliyorsan kesinlikle Debuff + Heal Priest
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.