Şimdi Ara

Arda Turan ve Ferit Şahenk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çocuk nerede bir koyu Fenerli aynı zamanda Galatasaray düşmanı var aynı fotoğraf karesine giriyor.

• Yakışmadı be kaptan.

• La sizin fenerli arkadasijiz akrabiniz yok mu
    Onlarla fotoğraf cekinmiyor musunuz
    Neyin kafasi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim futbolcuydu, şu son 1 senedir falan soğudum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuttugu takima gore birini yargilayan insanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş şu düşüncedeki kişiler bitsin artık ya
  • bu adam tam sınıfta herkes ile iyi geçinen abaza çocuklar gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Kuçik Göztepe'de
    13 yıl önce açıldı
    Oğuz ve Aykut neden kovuldu?
    16 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz'dan Galatasaray özeti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar galatasaray düşmanı varsa hepsiyle arasından su sızmıyor. ama sorsan ondan iyi galatasaray'lı yok. şöyle abilerine bir baksın aynı şeyleri onlar yapıyor mu?
  • Adam ülkeye dönmeden yolunu yapıyor.
  • megi21 kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim Fenerli arkadaşlarım Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı veya Emre Belözoğlu değil.
    Saçma sapan konuşup durmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Kardeş benim Fenerli arkadaşlarım Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Acun Ilıcalı veya Emre Belözoğlu değil.
    Saçma sapan konuşup durmayın.

Sen de Arda değilsin

• Ne ergenler var ya su forumda ferit sahenkin neyini gordunuz? Azizle mahmutla cekilse hak vericem size ben mesela koyu fenerliyim ama abdulrahim albayragi yolda gorsem kosar sarilirim azcik insan olun be

• Fenerbahceye sponsor olmuş kisi = Galatasaray düşmanı
    Güzelmiş

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Ergen ?

Adam oturmuş Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım ile sohbet ediyor, bundan önce Aziz ile yaşadıkları da malum.
    Konuyu Fenerlilerin basması da komik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Ergen ?

Adam oturmuş Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım ile sohbet ediyor, bundan önce Aziz ile yaşadıkları da malum.
    Konuyu Fenerlilerin basması da komik.

Algi da problem yasiyorsun galiba ? Yazdigimi iyi oku azizle mahmutla cekilse haklisiniz dedim hemen azizle olan fotosunu atmissin hey allam ya biseyi 10 kere anlatiyoz ne gunlere kaldik

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Sen sadece algı problemi de yaşamıyorsun.
    Kardeşim ha aynı ortamda bulunup sohbet etmiş, ha fotoğraf çektirmiş ne fark eder ?
    Şu karenin de hiçbir türlü izahı yok, zaten bu kare üzerine yorum yapan bir Fenerliyi de kaale almam.
  • Saçmalamakta sınır yok arkadaş. Medyatik bir futbolcunun medya patronuyla görüşmesi kadar doğal olan birşey yok.

Ülke olarak bu sığ düşünceyle Guetamala'da yaşamayı hakediyoruz.
  • Fenerli akrabamız varda Galatasaray'lı arkadaşlarımız, akrabalarımızda var neden onlarla foto çektirmiyoruz? Yanlış değil istediğiyle fotoğraf çektirebilir fakat birazda GS'li birileriyle gözüksün yoksa harbiden artniyet aramaya başlayacağım.
  • Darkstrom kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sana göre doğal. Ferit Şahenk senin futbolcularına sponsor oluyor, takımına sponsor oluyor sahip olduğu medya gücüyle takımını kanallar aracılığıyla 7/24 övüyor, Galatasaray'ı da aynı şekilde yeriyor. NTV Spor aracılığıyla yapılan şeyleri Galatasaraylılar biliyor, sana saçma gelir anlam veremezsin çünkü Fenerbahçe taraftarısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

La sizin fenerli arkadasijiz akrabiniz yok mu
    Onlarla fotoğraf cekinmiyor musunuz
    Neyin kafasi bu

Bizim sevdiğimiz dostlarımız olan Fenerbahçeliler kendi bazında bi taraftar tartışırız atışırız sonra omuz omuza verir eğleniriz, bu kişiler ise tüm ülkenin takip ettiği kişiler
    En önemlisi Ferit Şahenk Fenerbahçe'nin adamıdır
    Acun Fenerbahçe'nin adamıdır
    Aziz Yıldırım şike yapmış ve şike sürecinde Galatasaray'ı şike ile suçlamıştır ayrıca Galatasaray'a karşı sürekli nefret tohumları ekmektedir

Ama bu 3ü ile kanka olan Galatasaraylı Arda yani her fırsatta Galatasaray benim evim Galatasaray'a aşığım diyen Arda bu adamlarla aynı ortamda gülüp eğleniyor başkanım diyor Aziz Yıldırıma

Bir adam Galatasaraylı olacak Galatasaray aşığı olacak Galatasaray evi olacak ama Aziz Yıldırımı sevecek başkanım diye saygı duyacak kalbine yerleştirecek

Gülerim ben buna, gerçek Galatasaraylı olsaydı bu adamların birisiyle bile bu kadar yakın olmazdı merhaba merhaba o kadar

Kimin peşinde dolandıysanız Megi hep uçup gidiyorlar menfaatçi paracı oluyorlar bence yanlış adamların peşindesiniz, dönün o yoldan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.