Şimdi Ara

Arda Turan (Totem/Özlem/Sitem) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
245
Cevap
5
Favori
5.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ

quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

Nedendir bilmiyorum ama içimde bu adama karşı bi nefret var. Hiç istemiyorum gelmesini

Takımın ihtiyacı oldugu zaman sakatım diye yalan söyledi kendi çıkarları için Galatasarayı kullandı. Bende nefret ediyorum.

Her seye eyvallah orda durucaksiniz iste. Cahil cahil yorum yapmayin sakat numarasi yapmis da oynamamis falan. Her seyi gectim Galatasarayi kullandi demissin ayiptir. Kul hakki isliyorsun kardes ayiptir gunahtir. Burda eger kullanma mevzusu olucaksa o da Galatasarayin daha dogrusu Galatasarayi yonetenlerin Ardayi kullanmasidir. Adam 20 kusur yasinda cat diye kaptan yapildi yas ortalamasi 30 olan takima. Adnan Polatin kankasi Aziz'in medyasi onu tuvaletine kadar takip etti rezil etmeye calisti. Neden? Adam hem cok iyi oyuncu hem cok karakterli oyuncu, biliyorlar, bitirmek istiyorlardi. Adam sakatlandi seks hayatina girdiniz yetmedi sevgilisine sinema kapatti diye kiz arkadasini tezahuratlara alet ettiniz yetmedi takim para icin onu satinca kaptan takimini satti dediniz. Birakicaksiniz o ayaklaroi bir kere. Her seyden once hitap ettiginiz sey fenerbahce galatasaray gibi tuzel bir kisi degil senin gibi benim gibi gercek bir insan di mi? O yuzden bisey yazarken sozlerine dikkat ediceksin. Ha bu bisey olucagindan degil, ceza yiyeceginden yada sikayet edileceginden degil, eger varsa azicik saygidan.

Konustugumuz adam takimdan kovularak annesine kiz arkadasina terbiyesizce marslarla kufur edilerek gonderilen ama hala madridde Galatsaray taraftarina kizgin degilim diyebilecek kadar buyuk yurekli bir adamdir. Bi empati kurun siz napardiniz??

Konusmadan once arastirin, ogrenin. Rezil oluyorsunuz sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şahsen hala hazmedemedim ben gidişini, anlam da veremiyorum hala, her maçta da gözüm arıyor solda onu, izledikçe garip oluyorum Atletico nun maçlarını, hani çok sevdiğin bir insan hayatından bi anda çıktığında mala bağlarsın ya..öyle bende.. Ne olursa olsun özlüyorum... futbolundan çok onun o hırsını Galatasaraylılık ruhunu, isyan edişini özledim, çirkefce değil, kalpten geliyor o kazanma hırsı...Arda' nın Galatasaray lılığına laf edeni de vicdanıyla baş başa bırakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

Ahmet Çakarlar Erman Toroğlular toplanmış yine.Arda yalan söylemiş.Sakatım demiş.Bunu diyen adam da Amrabat hayranı.Tam sana göre FEDAKAR oyuncu.Ama BECERİKSİZ oyuncu.

Bazıları hala Arda'yı sevmiyor ondan nefret ediyor.Nedeni ne bunun? Avrupaya gitmesi mi? Bazıları da kezban kızlar gibi trip atıyor arda glmsn istemios o bisi sattı falan diye.Adam Avrupa planlarını zaten 2 sene ertelemişti gitmeden önce.2 sene sonra ayrıldı takımdan.Ama bazıları hala triplerde.Bu çocuğa 22 yaşında Galatasaray kaptanlığı verildi gösteriş için.Tribünde kendi taraftarı küfürler etti.Sevgilisine söylenilmedik laf bırakılmadı.Televizyonda özel hayatının içine edilmedi di mi?
    Hala triplerde olanlar Arda Turan yuvasına dönünce sakın istemiyoruz seni ayakları yapmasın.Tribünde küfürler etmesin.Bu çocuk GALATASARAY'ın özevladıdır.Ve de elbet bir gün tekrar yuvasına dönecektir.
     Arda Turan (Totem/Özlem/Sitem)

Beceriksiz Amrabat?
    Ardadan daha faydali olur takimimiza...
    Arda topu bir alir tutarda tutar ayaginda.
    Fakat amrabata bencil diyen insanlar ardaya gelince hicbirsey diyemiyor.biz bu adami sattigimizda hem para kazandik hemde kurtulduk ardadan

Amrabat'a bencil mi demişim ?

Adam Yokedicinin feyki beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

Gözlerim doldu. Kendi hayatımı gördüm neredeyse.Aynı kaderleri yaşadık çocukken. 13 yaşımda bileğim ve kavalım aynı anda kırıldı. Psikolojik olarak dönemedim futbola. Demek ki zorlukları aşmak bende yokmuş.

En çok istediğim transfer Arda. Kardeşi ile aynı okuldayım üst sınıfımda. Gelebilir diyor bakalım.

Kardeşi konusunda ciddimisin ? Gelebilir diyorsa daha iyi bir kaynak yok ki dostum ???
  • quote:

Aynı şey az önce ben de düşündüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Gözlerim doldu. Kendi hayatımı gördüm neredeyse.Aynı kaderleri yaşadık çocukken. 13 yaşımda bileğim ve kavalım aynı anda kırıldı. Psikolojik olarak dönemedim futbola. Demek ki zorlukları aşmak bende yokmuş.

En çok istediğim transfer Arda. Kardeşi ile aynı okuldayım üst sınıfımda. Gelebilir diyor bakalım.

Kardeşi konusunda ciddimisin ? Gelebilir diyorsa daha iyi bir kaynak yok ki dostum ???

Ciddiyim Haliç üniversitesi spor akademisinde okuyor Okan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

quote:

Ciddiyim Haliç üniversitesi spor akademisinde okuyor Okan.

Senin haberlerini bekliyoruz ozaman sıkıştır kardeşini

• quote:

Orijinalden alıntı: iuvenis

quote:

quote:

Nedendir bilmiyorum ama içimde bu adama karşı bi nefret var. Hiç istemiyorum gelmesini

Takımın ihtiyacı oldugu zaman sakatım diye yalan söyledi kendi çıkarları için Galatasarayı kullandı. Bende nefret ediyorum.

Her seye eyvallah orda durucaksiniz iste. Cahil cahil yorum yapmayin sakat numarasi yapmis da oynamamis falan. Her seyi gectim Galatasarayi kullandi demissin ayiptir. Kul hakki isliyorsun kardes ayiptir gunahtir. Burda eger kullanma mevzusu olucaksa o da Galatasarayin daha dogrusu Galatasarayi yonetenlerin Ardayi kullanmasidir. Adam 20 kusur yasinda cat diye kaptan yapildi yas ortalamasi 30 olan takima. Adnan Polatin kankasi Aziz'in medyasi onu tuvaletine kadar takip etti rezil etmeye calisti. Neden? Adam hem cok iyi oyuncu hem cok karakterli oyuncu, biliyorlar, bitirmek istiyorlardi. Adam sakatlandi seks hayatina girdiniz yetmedi sevgilisine sinema kapatti diye kiz arkadasini tezahuratlara alet ettiniz yetmedi takim para icin onu satinca kaptan takimini satti dediniz. Birakicaksiniz o ayaklaroi bir kere. Her seyden once hitap ettiginiz sey fenerbahce galatasaray gibi tuzel bir kisi degil senin gibi benim gibi gercek bir insan di mi? O yuzden bisey yazarken sozlerine dikkat ediceksin. Ha bu bisey olucagindan degil, ceza yiyeceginden yada sikayet edileceginden degil, eger varsa azicik saygidan.

Konustugumuz adam takimdan kovularak annesine kiz arkadasina terbiyesizce marslarla kufur edilerek gonderilen ama hala madridde Galatsaray taraftarina kizgin degilim diyebilecek kadar buyuk yurekli bir adamdir. Bi empati kurun siz napardiniz??

Bence Ardanın kişiliği çıkarcılık üzerine kurulu. Tedavi olduğu doktor hayla oynamaması imkansiz diyordu. Atletico Madride de kariyeri için gitti(Bunu kimse inkar edemez). Gerçek Galatasaraylı olsaydı kalırdı. İnsanların kişiliği kötü zamanlarda belli olur. Galatasaray ligde 7-8-9 larda iken Arda Turan nerdeydi? Şimdi Galatasaray CL de akarken başarı üzerine başarı elde ederken Arda nın gelipde bu takımda ekmek yemesini istemem. Haketmiyor çünkü. Arda bana birde çok samimiyetsiz geliyor. Sürekli gündemde kalmak için birşeyler yapıyor gibi geliyor(Benim düşüncem). Mektup yazıyor başbakana klip hazırlıyor Madrid de Fener basket takımının yanına gidiyor şaçını kesiyor vs vs. Bence bu adam buralara kadar ayağı ile değil dili ile geldi.

• Kimse gelmesin sadece Arda gelsin razıyım. Yeter ki gelsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence Ardanın kişiliği çıkarcılık üzerine kurulu. Tedavi olduğu doktor hayla oynamaması imkansiz diyordu. Atletico Madride de kariyeri için gitti(Bunu kimse inkar edemez). Gerçek Galatasaraylı olsaydı kalırdı. İnsanların kişiliği kötü zamanlarda belli olur. Galatasaray ligde 7-8-9 larda iken Arda Turan nerdeydi? Şimdi Galatasaray CL de akarken başarı üzerine başarı elde ederken Arda nın gelipde bu takımda ekmek yemesini istemem. Haketmiyor çünkü. Arda bana birde çok samimiyetsiz geliyor. Sürekli gündemde kalmak için birşeyler yapıyor gibi geliyor(Benim düşüncem). Mektup yazıyor başbakana klip hazırlıyor Madrid de Fener basket takımının yanına gidiyor şaçını kesiyor vs vs. Bence bu adam buralara kadar ayağı ile değil dili ile geldi.

Kardeş kusura bakma ama çok boş konuşuyorsun, Arda ile ilgili yazdıklarının tutuklacak tek bir yanı yok...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Ahmet Çakarlar Erman Toroğlular toplanmış yine.Arda yalan söylemiş.Sakatım demiş.Bunu diyen adam da Amrabat hayranı.Tam sana göre FEDAKAR oyuncu.Ama BECERİKSİZ oyuncu.

Bazıları hala Arda'yı sevmiyor ondan nefret ediyor.Nedeni ne bunun? Avrupaya gitmesi mi? Bazıları da kezban kızlar gibi trip atıyor arda glmsn istemios o bisi sattı falan diye.Adam Avrupa planlarını zaten 2 sene ertelemişti gitmeden önce.2 sene sonra ayrıldı takımdan.Ama bazıları hala triplerde.Bu çocuğa 22 yaşında Galatasaray kaptanlığı verildi gösteriş için.Tribünde kendi taraftarı küfürler etti.Sevgilisine söylenilmedik laf bırakılmadı.Televizyonda özel hayatının içine edilmedi di mi?
    Hala triplerde olanlar Arda Turan yuvasına dönünce sakın istemiyoruz seni ayakları yapmasın.Tribünde küfürler etmesin.Bu çocuk GALATASARAY'ın özevladıdır.Ve de elbet bir gün tekrar yuvasına dönecektir.

Beceriksiz Amrabat?
    Ardadan daha faydali olur takimimiza...
    Arda topu bir alir tutarda tutar ayaginda.
    Fakat amrabata bencil diyen insanlar ardaya gelince hicbirsey diyemiyor.biz bu adami sattigimizda hem para kazandik hemde kurtulduk ardadan

Amrabat'a bencil mi demişim ?

Ergen ergen konusma. Bende sana sen bencil diyorsun demedim diyenler var dedim. Zaten amrabolta beceriksiz diyen biriyle muhattap olmam hadi isine ergen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelmesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.radikal.com.tr/spor/arda_turan_biz_para_alamazken_yabancilar_helikopter_bakiyordu-1065162
    http://www.sabah.com.tr/Spor/AvrupadanFutbol/2011/10/03/ardadan-gsaray-taraftarina-sitem

Sinema kapatması, florya'da bize yemek verilmiyor demesi, giderken florya yerine cafe'de toplantı yapması, giderken havaalanında kimse beni uğurlamadı demesi.. Bu uzar gider bir çok vukuatı var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeş kusura bakma ama çok boş konuşuyorsun, Arda ile ilgili yazdıklarının tutuklacak tek bir yanı yok...

Arda'yı ameliyat eden doktor Muschaweck, 'Hala sakat olması imkansız. Başka bir sakatlığı nüksetmiş ya da psikolojik bir durum var. Aynı yöntemlerle tedavi ettiğim Owen 9 gün sonra gol attı ' dedi

HAKAN DA AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞTİ

Hakan Şükür'ün, 'Arda'nın sakatlığı psikolojik olabilir. Yıldız oyuncular böyle zamanlarda hedef olmaktan çekindikleri için sorumluluk almak istemez ve kendini sakat hissedebilir' sözleri büyük polemik yaratmıştı.

Hatta bu açıklamalar yüzünden Arda da Hakan Şükür'e küsmüştü. Ancak doktorunun yaptığı açıklamalar Hakan Şükür'ü haklı çıkarttı.

TEKNİK: MİNİMAL ONARIM...

Arda Turan'ın ameliyat eden Alman doktor Ulrike Muschaweck, genç futbolcunun sahalara hala dönemediğini öğrenince şok oldu.

2 binden fazla futbolcuyu ameliyat ettiğini hepsiyle teker teker ilgilenmesinin söz konusu olmadığını belirten Ulrike Muschaweck, Arda Turan'da diğer oyunculara uyguladığı 'Minimal onarım' tekniğini kullandığını açıkladı.

HALA SAKAT KALMASI OLANAKSIZ

Arda'ya uyguladığı yöntemi Owen'a da uyguladığını ve İngiliz futbolcunun 9 gün sonra çıkıp gol attığını belirten Ulrike Muschaweck, kendisinin yaptığı ameliyat sonrası Arda Turan'ın sakat kalmasının olanaksız olduğunu iddia etti. Başka bir sakatlığının nüksetmiş olabileceğini veya psikolojik olarak bir durumunun olduğunu belirtti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Galatasarayın kötü geçen sezonunda Arda Turanın Atletico Madridle transferi konuşuluyordu. Arda Turan kendi kariyerine zarar vermemek; Atleticoya olan transferinin zedelenmemesi için bilerek oynamadı. ''Dost kara günde belli olur '' sözünü iyice araştırmanı öneririm.

• Yazdıkların "iddia", yani aslının olup olmadığı belli değil, Hakan Şükür' ün de kendi "yorum"u o
  • Yahu "gerçek Galatasaray'lılık" ile ne alakası var transfer olmasının. Eğri oturup doğru konuşalım, Türkiye'de hiçbir takım Avrupa'daki elit takımlar arasında değil. Tabii ki her futbolcunun hayali oralarda oynamaktır. Taraftarı olduğunuz takımda oynasınız ve Man. United teklif yapsa, "yok ben gerçek galatasaraylıyım, hayatta gelmem" diyecek kaç kişi çıkar aramızdan? Güldürmeyin...

Bir de işin şu tarafı var; Şampiyonlar ligini bile domine etsen, liginin kalitesi artmadıkça yine dönüp dolaşıp aynı yere geliriz. Bir tarafta Liverpool, Man. United, City, Arsenal ile maç yapacaksın, diğer tarafta Çaykur, Akhisar,Karabük ile...

Kimse kusura bakmasın ama, durum böyle oldukça her futbolcunun hayali Avrupa olacaktır.
  • azizle arasının iyi olması ona yaradı ama akıllı o açıdan yoksa Gs yönetimi maaşı arttırmazdı nasılsa bu camiadan Gs li derdi, öyle kendimizden olunca değerini vermiyoruz elin yabancısına gelince al yavrum 3 m euro garanti daha bonuslarla 2 daha vericez diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Yazdıkların "iddia", yani aslının olup olmadığı belli değil, Hakan Şükür' ün de kendi "yorum"u o

Muschaweck:'Hala sakat olması imkansız. Başka bir sakatlığı nüksetmiş ya da psikolojik bir durum var. Aynı yöntemlerle tedavi ettiğim Owen 9 gün sonra gol attı'

Bunun neresi iddaa arkadaş??? Adam kendi ağzıyla söylemiş
  • Sıkıntılı dönemde kaptanlık verilmesi yanlıştı. Medya ayrı bi taraftan uğraştı zaten. Dönse keşke ama sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.