Oyunda zaten yaratıcı oyuncu kıtlığından yenildik, bir boşluk vardı. O boşlukta Arda'nın yeriydi.
Yada Albert Riera ORTEGA
quote:
Orijinalden alıntı: f_the_answer
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
quote:
Evet arkadaşlar malumunuz arda kaçtı gitti galatasaraydan arda olsaydı bügünkü maç nasıl şekillenirdi herkez fikrini söylesin
Bence arda olsa daha düzgün gol pozisyonları yaratılabilirdi
ne diyon sen ? kafan mı güzel ?
Satıp gitmişmiş.Senin gibi adamlara laf anlatamadığından gitti adam.gelip birde kaçıp gitti diyor.
ben ardaya hiç bi zaman laf atmadım sadece kaçıp gitti dedim arda gibi oyuncumu var
kaçıp gidenler başkasıdır arkadaşım 13 milyon euroya satılan Arda kaçıp gitmemiştir.transfer olmuştur.
bu senin görüşün
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet arkadaşlar malumunuz arda kaçtı gitti galatasaraydan arda olsaydı bügünkü maç nasıl şekillenirdi herkez fikrini söylesin
Bence arda olsa daha düzgün gol pozisyonları yaratılabilirdi
ne diyon sen ? kafan mı güzel ?
Satıp gitmişmiş.Senin gibi adamlara laf anlatamadığından gitti adam.gelip birde kaçıp gitti diyor.
ben ardaya hiç bi zaman laf atmadım sadece kaçıp gitti dedim arda gibi oyuncumu var
kaçıp gidenler başkasıdır arkadaşım 13 milyon euroya satılan Arda kaçıp gitmemiştir.transfer olmuştur.
bu senin görüşün
Konu'yu oraya kaydırmayalım. o defter kapandı artık.
olsa farklı mı olurdu, bence çok farklı olurdu. sahada sol kanadımız yoktu. ayrıca arda olsaydı kazım çıkarılıp yerine sercan koyularak kazım problemi de giderilebilirdi.
Gecen yil arda vardi da ne oldu?
Degisen birsey olmazdi. Arda sahada gezinen diger oyunculara eslik ederdi sadece... 12 milyona iyi kakaladik. Valla cok seviniyorum. "Yaratici" dediginiz Arda Atletico'yu Valencia'ya yenilmekten kurtaramadi malesef...
Hiç bişey değişmezdi
quote:
Orijinalden alıntı: tugay289
Degisen birsey olmazdi. Arda sahada gezinen diger oyunculara eslik ederdi sadece... 12 milyona iyi kakaladik. Valla cok seviniyorum. "Yaratici" dediginiz Arda Atletico'yu Valencia'ya yenilmekten kurtaramadi malesef...
Bende Atletico'dan sonra 2-3. lig takımı falan söyleyeceksin sandım Kıyaslamaya bak
quote:
Orijinalden alıntı: tugay289
Falcao'su Reyes'i Diego'su kurtardı da Arda kaldı kurtarmayan sanki hocam yapma gözünü seveyim o nasıl kıyaslamadır..
sorun defansta ,sorun sabride ,bugun arda bile kurtaramazdı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme