Şimdi Ara

arda güler yks de kaç k yapar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antrenman aralarında apotemi çözüyormuş valenciaya çarpma bölme işlemi bile öğretmiş ag fena çocuk

• Sayısal 100 bin yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • La Pulga kullanıcısına yanıt
    Helal olsun bir Galatasaray üniversitesi yakışır gibi

• 1 milyona girer herhalde bi sekilde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tyt mat 10 neti zor görür ama zaten yapmasın önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 23 Nisan 2023; 1:28:1 >
  • Milli futbolcu zaten yks'ye girmeden isteği devlet üniversitesine veya az çalışarak özel üniversitelere burslu girebilir  

• söylentilere göre önceden lti çalıştığı için çalışmasının birçoğu boşa gitmiş ondan sonra psikolojiyi toparlayamamış son zamanlardaki performans düşüklüğü de ondan olsa gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NETLERLE KAÇ K OLUR?
    8 yıl önce açıldı
    Dilci var mı? Kaç k gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhendis2019girisli kullanıcısına yanıt
    sporda ilerlemek yksye calismaktan cok daha zor

• eyupresul E kullanıcısına yanıt

kime göre usta. Adamın yeteneği vardır kafası basmıyordur onun işine gelir

• eyupresul E kullanıcısına yanıt

bir sürü spor var hocam sadece basket futbol değil , aklına zor sporlar gelmesin sadece , adını bile duymadığın sporu yapıp milli takıma giriyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 23 Nisan 2023; 12:58:8 >

aynen öyle keşke sokakta top koştursaydım , amatör 5.ligdeki topçular bile aylık en az 6 7k dolar alıyodur , stoper bek falan olurduk en kötü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3431103D5 -- 23 Nisan 2023; 14:20:40 >
  • Artan futbol piyasasının ekmeğini 1. 2. Ligler yiyor alt liglerde öyle paralar döndüğünü düşünmüyorum hocam bilgim yok ama

kolaysa yap bilader tutan yok  yös apayrı bişey, onu çok suistimal eden var.

• amatörde asgari + 1-2 k tl alırlar iyi uçmuşsun

3.ligte de 12-13 bin tl falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben de aynısını dedim zaten farkettiysen. yösle giren herkes o dediğin kişiler değil. türkçe bilmeyen türkiyede okumak isteyenler de (genelde arnavutlar) yöse giriyor. farklı bişey yazmamışım neyime muhalefet oldun anlamadım neyse. Üniversitelerin yösle kabul ettiği öğrenci sayısı olabildiğince azaltılmalı. odtü de itü de öğrenci kaynıyor zaten. bölüme 10 kişi yösle girebiliyorsa 3 kişiye düşürülmeli o zaman aynı zorluğa denk gelir girmek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.