Şimdi Ara

Arda Galatasaray'a çok yakın.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu sene gelmemesi hem kendisi hemde GS içim en hayırlısı seneye bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: canceylan35

Kulübüne ve kendisine aynı şartlarda GS'dan ve Monaco'dan teklif gelse hangisini kabul ederdi acaba?

Arda ingiltere de yada ispanyada olmadıkça Galatasaray'ı seçer.
    Şu an ki GS belki de son yılların en kaliteli kadrosu bu kadroda yer alıp kaptanlık yapmak ouvv. Yıllar geçse bile Türkiyede yerin olur.

Ne kaptanlığı yok öyle birşey kaptan olacaksa hiç gelmesin daha takımda Selçuk Sabri Drogba gibi isimler var gelecekse 66 numara olarak gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

Orijinalden alıntı: DD11

Arda gelir gelmez kaptan olmamalı bence. Ve 4.5m € maaşlardan bahsediyorlar. Umarım temiz şekilde bitiririz transferi

Sen en kritik zamanda takımını bırak git. 2 sene sonra Selçuk Sabri Drogbanın olduğu takımda gelir gelmez kaptanlık ver. Floryaya dinamit koy daha iyi.

Kesinlikle. Arda'yı ben de beğenirim, yabancı sınırı olmasın istediğin kadar yabancı oynatma hakkına sahip ol, Arda yine bu takımda rahatlıkla oynayacak bir oyuncudur. Ama dediğin gibi o isimler oldukça imkansız kaptanlık falan. 10 numara da aynı şekilde.

• http://amkspor.com/2013/08/10/terim-evladina-kavusuyor.html

http://amkspor.com/2013/08/10/carlinhos-geliyor.html

Arda + Carlinhos süper olur valla. Gerçi Arda için bu kadar paranın fazla olduğunu düşünüyorum ama Riera gidecekse tamamdır. Zaten aldığı para yüzünden pek ısınamamıştım, Drogba'ya 11 numarayı vermemesinden sonra iyice gıcık oldum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.