Şimdi Ara

ARCTICCOOLING Alpine 11 GT ALDIM MEMNUN DEĞİLİM.NE ALMALIYIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ARCTICCOOLING Alpine 11 GT REV 2 1156/775 İşlemci soğutucusu - inventus
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3239

İşlemcim i5 760 soket 1156.Kasam cool master haf 912 plus.

İşlemci soğutucu olarak ne tavsiye edersiniz?Bütçem 100-120 arası 20 mm lik 2 tane fanım var tek başına daha çok ses çıkarıyor artic.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 20 lik fanları çıkardım sesini daha çok duyuyorum şimdi bu nasıl bir ürün?

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3312

iyi birsey olsun istiyorum bir daha ugrasmayım.
  • O da kaliteli bir soğutucu
    Ama htpc tipi dar bir kasa kullanmıyorsan alman gereksiz.
    Benim yukarda dediğim Venomous X ve Akasa fan ikilisi soğutma performansı yönünden çok daha üstündür.
    Yani yeterince iyidir, şüphen olmasın.
  • Hocam noctua tavsiye ediyorum sana , gecen hafta indirimde idi hepsiburada da 150 ye geldi bana, sende biraz araştır belki bulursun olmadı 2. el bölümlerine yada gittigidiyor a bak kasasına sığmayan arkadaşlar satmak zorunda kalıyor fanı üzülerek.
    Tabi almadı isen :D
  • 20 liralık mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Hocam noctua tavsiye ediyorum sana , gecen hafta indirimde idi hepsiburada da 150 ye geldi bana, sende biraz araştır belki bulursun olmadı 2. el bölümlerine yada gittigidiyor a bak kasasına sığmayan arkadaşlar satmak zorunda kalıyor fanı üzülerek.

Hala almadım ilk günler bu kadar sesli değildi.Acaba diğer 20 lik fanları da mı değiştirsem diyorum.Onlar haf plus 912 ile üstünde geldi.Bu noctua benim kasaya sığar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasanız 23 cm eninde
    Yana ekstra fan bile taksanız size 20 - 20,5 cm mesafe kalıyor.

http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=34&lng=en&set=1

NH-D14, 16 cm yükseklikte.Yani sığar.
  • Isı borusu 6 üzeri işlemcini yüksüz olarak 25 derece civarı soğutur maliyeti artırırsan 8-10-12 borulu soğutucu seçmen o.c değerlerine göre değişecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fevcix -- 30 Nisan 2011; 2:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sociolog

quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Hocam noctua tavsiye ediyorum sana , gecen hafta indirimde idi hepsiburada da 150 ye geldi bana, sende biraz araştır belki bulursun olmadı 2. el bölümlerine yada gittigidiyor a bak kasasına sığmayan arkadaşlar satmak zorunda kalıyor fanı üzülerek.

Hala almadım ilk günler bu kadar sesli değildi.Acaba diğer 20 lik fanları da mı değiştirsem diyorum.Onlar haf plus 912 ile üstünde geldi.Bu noctua benim kasaya sığar mı?

Bir karton kes dene be hocam emin olmak için,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.