Şimdi Ara

Arctic Liquid Freezer II 360 mm Sıvı CPU Soğutucu 1801TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.287
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

    Phanteks T30 henüz ülkemize gelmedi ama sanıyorum Noctua'nın tahtını elinden alacak hocam, 30mm olmasının baya bir avantajı var performans konusunda.

    Top tier bir aio sıvı soğutmayla tabii ki boy ölçüşemez ama piyasadaki çoğu sıvı soğutma yerine ben yine de NH-D15'i tercih ederim.

    Gerçi NH-D15 çıkalı da baya oldu, bir revizyon getirmeleri gerekiyor gibi gözüküyor.

  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt

    Valla rakipler gelsin bizim için de iyi olur. NF-A12x25'in fiyatı olmuş 550 TL İnventus'ta. 3 öne 1 arkaya almak istesek 2000 bayılmak lazım çok para. Yalnız Noctua'nın yüksek performansının yanında 6 yıl garantisi ve sağlam satış sonrası desteği de cazip, gelecek rakiplerin bu konuda da Noctua'dan aşağı kalır yanı olmaması lazım. Phanteks de iyi bir marka, kasaları güzel, ekosistem oluşturmaya da müsait olur dediğiniz gibiyse.


    NH-D15 değil de şu an üst seviye hava soğutma alacak olsam tercihim NH-U12A Chromax olurdur sanırım. Hem şu an Noctua'nın gözbebeği fanları kullanıyor, sessizlik ve performans süper, hem de kasa içi hava akışını bozacak kadar ya da ne bileyim RAM yüksekliğini, kasa derinliğini etkileyecek kadar kaba değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarmusche -- 26 Mart 2022; 13:33:28 >
  • Mükemmel soğutucu, yine indirimde sepette 1750'ye geliyor. Tavsiye ederim.
    Ben geçen buradan 2. El olarak RGB modelini aldım.
    Önceden H150i Elite capellix vardı, çağ atlamış gibi oldum.
    Hem daha serin çalışıyor, hem daha sessiz.
    Şu anda ağır oyunlar oynarken o kadar sessiz ki, H150i takılıyken boşta bile bundan daha sesliydi.
    Üstüne sıcaklıklar ciddi manada düştü, şaka gibi.
    5800X ile kullanıyorum.

    Not: Anakartın vrm soğutucularına çarptığı için tavana 3 vidayla tutturmak zorunda kaldım. Kalınlığına dikkat edilmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forum1th -- 31 Mart 2022; 11:14:30 >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt
    1800e 280lik çektik.
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

    Slm, ben de 5800x kullanıyorum. bu aralar sıcaklık tavan yapmaya başladı. Daha havalar çok sıcaklaşmadı bile ... Biraz sorum olacak, bigi ve tavsiyelere açığım. MSI MAG 360 almıştım 2021 haziranda, 2 hafta öncesine kadar hiçbir sorun yoktu, ama şimdi oyunlarda cpu 90 ı görebiliyor. gpu düşük seviye olmasından sürekli cpu ya yük biniyor diyordum. (1050ti şimdilik) Ama tam devirde çalıştırsam bile tüm fanları eninde sonunda 85 in altına düşüremiyorum sıcaklığı. cpu voltajı 1,1 e kadar çektim ama hala boşda 60 ın altına düşmüyor. Arctic dışında 5800x ile mücadele edebilecek başka sıvı soğutma veya daha uygun hava soğutma var mı? Bazı yazılar da veya ürün değerlendirmelerinde 5950x kullanıp wraith prism kullandığını ve memnun olduğunu yazanlar var, bazı yerlerde de snowman x6 gibi uyduruk sogutucunun 5800x i adam ettiği yazıyor. bu yüzden sormak istedim. Arctic pompa fanı çok tipsiz ve büyük duruyor, acaba gerçekten 240 veya 360 verdiği parayı hakediyor mu? Bir de kullandığınız termal markası nedir? Belki yeterli gelmiyordur, en azından ondan edinip deneyim.


    Bu arada kasam ne yazıkki gamepower warcry, her ne kadar hava sirkulasyonu çok kötüde olsa yine de aylarca sorun yaşamadım, ama son 2 haftadır acaba bir yerden sisteme işlemciye yük bindiren trojen veya başka bir program mı etki ediyor diye düşünmüyor da değilim. :u anda bile bu yazıyı yazarken sıcaklık 60 dereceleri görebiliyor. Yani milletin yazdığına bakıyorum boş da 45, yük de 60 diyorlar, şmrenir oldum. Var mıdır arctic dışında bir çözüm? Var mıdır bir tavsiye?





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.